Вече не мога да изпитам любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не мога да изпитам любов
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2717 пъти
Момиче на 18 години съм и не мога да изпитам любов към момче от както скъсах с първото си гадже!
Беше преди около три години...
Преди да го срещна бях най-наивното и мило момиче, помагах на всеки, който имаше нужда, страдах искрено заедно със всеки, който изпитваше болка.
Той не беше нищо особено на пръв поглед, даже грозноват, но имаше хубаво чувство за хумор и подход с който ме накара да отвърна на чувствата му!
Всички, които ни виждаха ме питаха как може да съм толкова хубава и да ходя с такъв грозник и неща от сорта, но аз не им обръщах грам внимание изпитвах нещо непознато за мен до този момент!
Беше първата ми любов, бях като бял лист на който му позволих да пише нашата история...
Времето минаваше и нещата се променяха, той попадна в компанията на едни надути пуяци и реши, че ще е много интересен като почне да им подражава!
Започна да се държи грубо и да ме натиска за секс (аз все още не бях готова, въпреки, че си го обичах)
Държеше се ужасно с мен пред другите все едно не му пука и искаше да изглежда сякаш му ходя по г**а...
Аз въпреки всичко си мислех, че е временно състояние и ще си стане пак моето момче, този в когото се влюбих не този на който се опитва да се прави!
Търпях го доста време след като разбрах обаче за всичките изневери това преля чашата, нещо в мен се обърна, почувствах се унизена както никога до сега!
Въпреки, че не правихме секс, той си беше абсолютно задоволен и сме правили неща, които навярно дори "доста опитните'' не са се сещали)
Въпреки, че беше грозен аз го харесвах заради него самия не заради парите на баща му, както повечето, с които е бил по-време на връзката ни!
Той ми наговори страшни обиди след края, че съм била наивна и тъпа, че всеки ме използвал, че съм била разглезена и животът още не ме бил "очукал"
Него все едно го беше очукал-"омчето на тате"
Приключихме всичко и се появи друг- доста добре изглеждаше, тренирано тяло и се държеше направо... нямам думи!
Угаждаше ми за всичко, направи ми толкова романтични изненади, подаръци (неща на които не бях свикнала изобщо от предишната си връзка)
Но въпреки всичко някак си не изпитвах любов към него, даже и харесване... с течение на времето ми стана направо ужасно виках си приятелки на срещите с него да не ми доскучава, чудех се какво да измисля само и само да не се видим!
Покрай общите ни познати обаче "първата ми любов" разбра, че си имам нов и, че е много влюбен как ми купува разни неща и се грижи за мен и познайте... дойде пред нас!
Няма такъв наглец.. и аз глупачката естествено слязох да вися кво иска от там почна... как още ме обича дрън дрън и се сдобрихме!
На следващата сутрин вместо да звънна и да обясня аз просто спрях да вдигам и пак си се върнах при "първата ми любов"
Скоро обаче нещата пак се объркаха и пак скъсахме... появи се друг и друг и друг и така все едно и също осъзнах, че наистина съм станала абсолютно безчувствена и търся единствено изгода, което е мнго грозно и го осъзнавам, но няма какво да направя!
Станала съм абсолютна гаднярка изобщо не се радвам за щастието на другите, все обиждам хората без да го целя използвам момчетата даже не гледам на тях като на сексуални обекти или нещо подобно, а само на интерес в дрехи!
Единствените хора към които изпитвам някакви чувства са семейството ми и най-близката ми приятелка, но усещам, че и тях започвам да губя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 10ee1bfdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредното мрънкащо момиче!
Това, че ти си такава не ти е виновно нито първото момче, нито второто! Хвани се в ръце, нареди си приоритетите и тогава се обвързвай с някой!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fb97429273
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Макар че си пълнолетна и по законите на р. България си възрастен човек, историята и мисленето ти звучи наивно и по детски, без да се обиждаш. Това момче не те обича, нито ти-него, не си се променила и не си станала лош човек. Просто минаваш през един от трусовете на пубертета. Не се вторачвай в себе си и не отдавай огромно значение на моментните си "проблеми". С времето ще се изградиш като личност, ще подредиш приоритетите си и ще имаш истинска и пълноценна връзка. Много поздрави и успех във всичко!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker