Какво прави силната любов ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво прави силната любов !
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2270 пъти
Здравейте преди да започна моята история искам да ви споделя, че тя е истина може да ви прозвучи странно, но има и такива съдби. Ще се постарая да съм максимално кратък.

Аз съм мъж на 22 години здрав прав с добра външност. Когато бях на 17 години се влюбих в момиче, но странното в случая е, че момичето е без родители тя е сирак. Живяла е в дом за лишени от родителски грижи съдбата просто ни срещна и ние се влюбихме един в друг. Проблема е в начина ни на живот аз имам финансови възможности винаги съм и помагал с каквото мога, но никога не сме били истински заедно. Аз съм адски ревнив и подозирах, че винаги е спала с момчета от дома разбирате разкрепостените им връзки визиращи се на това, че не се упражнява контрол върху тях.

Винаги съм искал да съм с нея да сме си заедно. Но тя страни не иска връзка с човек, който има финансови възможности постоянно и се повтаря, че заради парите излиза с мен. Карам мерцедес и какво от това тя просто страни от това разбирате ли има големи комплекси от хора с възможности искам да и обясня, че просто трябва да опита. Кажете ми според вас да страдам ли още по това момиче и струва ли си това.. Тя просто не иска нищо сериозно с мен а аз съм наистина съм влюбен в нея. Мога да имам много жени просто искам нея тя е скромна тя е красива тя е жената в която се влюбих на 17 просто я искам и сега. Не мога да съм щастлив, ако тя не ми обръща внимание просто съм отчаян...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: c1e8dc2da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здр,
на колко години е сега?

Като з аначало - спри да ходиш при нея с този мерцедес и не й давай пари в брой!
Напълно нормално е да се чувства по този начин.. тя няма пари - ти имаш много... сигурно не й харесват коментарите по неин адрес - виж какво добро момиче си намерил.. сигурен съм, че на доста от другите не би им пукало и няма да те изпуснат за нищо на света!

Ти има всичко, тя нищо - дори дом.

Не показвай толкова много финансовите си възможности - ходи до нея пеша!

Не изпускай момичето! защото такива са малко.
Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5d5ef70524
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, ако момичето е над 18 г. и си сигурен, че я обичаш ? предложи брак. Да, истински брак - така тя ще има, колкото теб, ще има най-вече положението в обществото, каквото не е имала никога.
Помогни ? с образование, с книжка, с работа. Нека си стъпи на краката, НО НЕ ПРАВЕТЕ ДЕЦА. Обещай ?, че няма да има деца, докато не сте готови, докато не сте си стъпили на краката.
Това са объркани хора. Имат нужда от сигурност, от подкрепа.
Ако още живее в дома, изчакай я, но поговорете, открий ? любовта си.
Не прави секс с нея, а ? подарявай романтични подаръци като книги със стихове, бомбони, някакви евтини, но романтични неща /плюшени играчки за по 5 лв, сладки неща, нищо над 10 лв/. Не е нужно да криеш заможността си, нека свиква, но ? пресложи да бъде част от твоя свят и семейство. Нека тя реши. Ако любовта не е споделена и тя предпочита да се мъкне с отрепките от дома, остави и забрави.
Насила хубост не става. Според мен обаче приятелчетата ? я манипулират, че я изполсваш за секс. Затова те съветвам да спреш всякакъв сексуален контакт с нея, да ? предложиш брак, за да е 100% сигурна, че си сериозен, НО НИКАКВИ ДЕЦА, защото тя сигурно е повредена, ще има нужда от поне 10 г., за да стане нормален човек, да се превъзпита, да си излекува раните. Любовта побеждава всичко, не го забравяй! Успех

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a5bbbffd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нормално е да й тежи и да има комплекси. Защото тя няма възможности, а ти имаш. Я се постави на нейно място, ако ти беше израснал в дом без пукната пара, камо ли да имаш кола... как би се почувствал, ако някоя женичка с възможности и готина кола постоянно идва при теб. Надали би се възползвал от това, че жената има възможности и те харесва... по-скоро би бил много смачкан и изпатил си от съдбата и нямаше да ти е до такива неща. Постави се на нейно място човек...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a5bbbffd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и едва ли тя си мисли, че ти имаш истински чувства към нея. По-скоро си мисли, че я търсиш само за секс или защото ти е жал за нея. Нормално е да страни от теб... апък може и въобще да не те харесва с колкото и добра външност да си.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1d19b396df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти май си си повярвал. Не се занимавай...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9a280c618d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора:
Благодаря ви за прекрасните коментари, но мисля че за брак не може и да се говори не мога да я откъсна от средата и и от приятелките, който просто и завиждат. Да не се занимавам... Не мога просто искам да съм с нея това е. Не я търся за секс в никакъв случай, не сме го правили разберете от това я е страх аз не го искам мога да го намеря и при други жени. Въпроса е че искам да съм си с нея искам да го правя само с нея и наистина съм влюбен в това момиче. Колкото до това да ходя пеша да я виждам никакъв проблем въпроса е, че си мисли че парадирам а не е така. Наистина не искам да и създавам комплекси и не знам как ще продължи това. Много ви благодаря за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 133b5daf38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не давай показност на финансовото си положение. Бъди мил и толерантен с нея, същевременно не спирай да й повтаряш, че искаш да си с нея, въпреки всичко, че няма от какво да се притеснява, че я харесваш такава, каквато е. Бъди откровен, кажи й че си влюбен в нея, в същността й, че не те интересува нищо друго.
Бори се за това момиче! С търпение и тактичност.
Между другото малко хора са като теб, авторе! Не си материалист, това момиче може да бъде щастливо с теб, дано го осъзнае.

С постоянство всичко се постига, в това може да си убеден!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker