Относно днешните жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относно днешните жени
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4784 пъти
Здравейте. Казвам се.... и съм на 25 г., нормално изглеждащ млад човек, с висше образование, интелигентен, общителен, обичащ красивото в живота, романтик, моногамен.... не мога да изброя всичко. Ето сега дойде есента - любимия ми сезон. Обожавам да се разхождам сред природата и капещите златни листа. Обичам да слушам нежна релаксираща музика. В свободното си време спортувам. Не ми трябва много, за да съм щастлив. Просто се питам ценят ли днешните момичета романтиката и любовта?
Или и тук като навсякъде всичко е само пари и интереси? Или по друг начин казано, кои са на мода днес- истинските мъже /романтиците, които наистина ценят жената и правят всичко, за да е щастлива тя/ или мутрите, плейбоите, меките китки, турците и богаташите? Има ли още момичета, за които парите не са фикс идея? Очаквам Вашите коментари :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: ca54a63f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, според мен няма нещо като мода в любовта. Една жена харесва това, друга онова. При едно изследване на „Космополитън“ 70% от британките посочват, че предпочитат нормален мъж, но с редовна заплата пред богат чичко. Мога да потвърдя това и за българките - всяка жена, която е в моя приятелски кръг е с такова момче/мъж. Но да - ако си някой мързел, живееш при мама и тати, по цял ден броиш облъците... тогава забрави. Това е несигурност за жената. За жената материалното е било важно още от Каменната ера, тя може да роди ограничен брой деца, за които ТРЯБВА да се грижи, докато един мъж може да направи неограничен брой деца (теоретично) и никога да не им види очите. Не е чудно, че и днес жените търсят стабилен партньор в живота си, човек, с когото ЗАЕДНО ще могат да изхранят децата си. Ако жените не бяхме такива, наречи го дори меркантилност, днес нямаше да има човечество.
С две думи - А и О е първо да имаш стабилен доход, стабилна работа. После можеш да бъдеш романтик, мускулен тип, тип с татуси, тип без коса, с дълга коса - бъди, какъвто си искаш да бъдеш, вкусове всякакви, жени - всякакви.
Клише е, че съвременните жени си били падали само по богати мъже. Първо - богатите мъже са най-много 5% от населението, 2% да са под 50 - жените сме 51% от населението - няма достатачно богаташи за всичките жени. Остават ви 98% от жените. Е, стига и вие да нямате претенции като мерки такива, ама да е с дълга руса коса, с такива цици... тези жени, вярно, са при успелите мъже. Огледайте се наоколо обаче - пълно е с нормални момичета, но с „дефекти“, те са всичките за вас, но не ги забелязвате, а гледате винаги в деколтето на мадамата до господина на съседната маса.
Съвременните жени са такива, каквито са били жените от време оно, съвременните мъже също. Природа. Просто жените с красиви пропорции са по-плодовити (доказано! ), вие гледате за плодовита матка, ние гледаме за човек, който може да ни изхрани децата. Танту за кукуригу... но ако човек търси в своята си категория, няма как да остане сам - тя ще вземе момчето с Голф, той ще вземе момичето с чашка А и къса черна коса и леко крив нос.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: db0d1538fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж, не правя много пари (даже като се замисля май правя малко) обаче ми е писнало други мъже да мрънкат, че жените търсели само парите. Запознаваш се с жена в дадена компания, говорите си 1 час всички и после започваш да й обясняваш как жените търсели само пари. И предполагам тя е длъжна да започне да се оправдава и да се кълне, че тя не е от тези. Ами не - тва е тъжна история. Ако ти от началото показваш комплекс и предразсъдък представи си колко други кофти качества на характера ще покажеш по-късно. Разбирам да си на 18-19, ама на 25 (на колкото съм и аз) тва вече е прекалено дъвкана тема. Все едно да си говорите за това, че политиците са лъжци или мутрите са бандити - все от банални, по-банални въпроси.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: db0d1538fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Забравих да допълня - както казва коментар 1 - жената иска сигурност. Ако преди 5000 години това са били мускулите и ръста, сега това са парите. Но ако мъжа е богат и по определена причина несигурен в себе си това си личи в поведението му и пак отблъсква много от жените. В повечето случаи обаче богатите мъже имат високо самочувствие и това подсказва на жената, че може да се разчита на него да "опази и обезпечи" семейството и да му осигури физическо оцеляване.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f120270cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   М на 27, аз също съм такъв!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 150b4c1a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Няма брат. Нормалните свършиха 1990 г. Даже и старите модели вече вече взеха да изперкват. Понятия като любов, доверие, уважение, разбирателство са вече демоде. Почвай да свикваш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 45f900ed12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Най-голямата грешка е да слагаш жените под общ знаменател. Другата грешка е да очакваш, че ти ще си останеш моногамен. Или пък романтик. Живот. Карма. Среда, общество. Всички тези неща формират теб, момичето, жената... Аз избрах романтика и моногамния пред човека с многото пари и завидна професия. След 10 години моногамия, романтикът романтично си легна с друга. Останах сама и без пари. С деца. Средата ме е възпитала да си запазя семейството и да си гледам децата. Така аз останах сама с децата и не поглеждам мъж, така той романтично си "роди" трето дете, от другата. Обществото ме сочи за пример, но аз съм нещастна и сама. Обществото недоволства, че той е с другата, но двамата живеят добре. Засега. Но, надежда има. Казват, че умирала последна, кой знае.... Успех в живота, момче! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d2a1c52fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек, аз с жена под 35 години имам чувството, че смислен разговор не мога да проведа, камо ли пък интересен! Не знам как е при тебе. Толкова са инфантилни и меркантилни, интересчийки или клюкарки, че няма накъде повече. Мно-о-о-ого рядко има някакви положителни проблясъци или единични случаи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 77c2aaff53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер едно е казал всичко!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 432039bc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не мога да говоря за другите момичета, но аз ценя романтиката и любовта. За съжаление приятелят ми изобщо не е такъв.. но какво да правя като го обичам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: df64c02d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Може да има само една причина да задаваш този въпрос - нямаш подход към жените, не ги познаваш, не си имал нито една истинска връзка с жена, не си се отдавал никога. Като не се отдаваш, нищо няма и да получиш.
Толкова ли нямаше между твоите състудентки достойно момиче? Ти направи ли въобще опит да опознаеш някоя или само се оглеждаше в собствената си скъпоценна личност? Порасни и започни да живееш живота си.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 470bfb632d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   В БГ жените се изкурвят от малки благодарение на сериозни и целенасочени усилия. Ако сега си притеснен, почакай едни 10-15 години да видиш какво ще е. Това дето са го писали някакви лелки, че природата на жената била да са матриалистки на чист български се нарича к*рвалък. Парите се въртят, днес са в един, утре в друг. Демек днес се чувствам сигурна с теб, утре кой беше ти, не виждаш ли че Пешо има повече пари. Това е истината, брат. За да си продължиш рода в наше време е необходимо да си безскрупулен, безкомпромисен с тях, да им показваш къде им е мястото всеки ден. Ако си някакъв беден романтик, ще си тикаш романите сам до второто пришествие. Според мен шансът да свалиш една хубава жена с акъл и цвете, вместо с кроше и пачка клони към нулев. Дано да бъркам, но едва ли.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b94f83d187
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не мога да разбера, какво лошо има в парите? Приятелките ми се изпожениха на 20г и естествено след 1-2г се разведоха. За какво говорим?


жена на 29г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: db0d1538fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Момци, на 20 и малко години сте сдухани, недоверчиви и пълни с клишета, не ми се мисли като станете на 40. Кой квото си надроби, тва ще си сърба.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c9a3b10a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Хахаха, номер 11 го е казал много точно, сигурността, която някои жени търсят е чисто и просто курвалък. Един съвет от мен, чуеш ли да ти говорят за сигурност, стабилност и прочие клишета, бягай на секундата от тая жена. Това на по-ясен език означава, че ти си длъжен да й осигуриш съвсем сам дом, кола, лукс и всичко, за каквото можеш или не можеш да се сетиш, докато тя си работи някаква неангажираща работа колкото да се каже, че работи, ако изобщо го прави. И както отново номер 11 е казал, утре ще се появи Пешо или Иван, с пет лева повече, съответно по-сигурен от теб и ти ще останеш сам и излъган. Разбира се, аз съм далеч от мисълта, че не са останали свестни жени, но наистина са малко. Аз съм на 29 години и също обичам романтиката, любовта и всичко останало, но просто до момента не съм срещал момиче, което да го вълнува това. Не съм беден, но усетя ли, че някой е с мен заради пари или "сигурност", прекратявам отношенията на момента. Все пак не губи надежда, че ще срещнеш точният човек за теб. Наслаждавай се на живота, прави каквото ти харесва и не пропускай възможност да създаваш нови запознанства. Няма смисъл да си стоиш у вас, лекувайки наранени чувства. Казвам го от опит, защото до преди години много ми тежеше липсата на свястно момиче до мен. Постоянно чувствах някаква празнина в себе си, която не спираше да ме тормози. После обаче някак претръпнах и сега се радвам с пълна сила на хубавите мигове. Не се отчайвай, курвалъка не е от вчера, боклуци винаги е имало и ще има.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 86d9d9a572
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Както има свестни жени, така има и свестни мъже. Ти ще кажеш, че жените излизат за парите, аз ще ти кажа, че от страна на мъжете има доста кръшкачи, доста, които също мързелуват и които харесват точно жена тип силиконка - аз рядко виждам вече момиче на по 15-16 години, което да изглежда нормално според мойте представи - всички са с грим, фон дьо тен, топирани коси, токчете и явно това харесва на една част от по-младите момчета или мъже. Както се казва пазара определя стоките и надали ако си седяха сами щяха така да се гласят.
Има и такива хора, но това не значи, че всички са такива. Просто трябва да си намериш средата и за съжаление може би масата няма да е твоята среда, но пак ще си намериш някого - както се казва: за всеки влак си има пътници.
Също в един по-горен коментар имаше истини. Не можеш да седнеш на среща с момиче и да почнеш да й се оплакваш. Така има един мъж, когото харесвам и смятам, че и той има някакви симпатии, но винаги като се видим се почва: колко нямало смисъл от това, че учи в университет, колко били остарели материалите, които учели, както нищо не бил научил и т. н. - сигурно има доза истина в това, което казва, ама това мрън-мрън постоянно дразни особено, ако не е период, а перманентно състояние.
Малко повече самочувствие и излизай навън, забавлявай се и гаджето ще дойде.
Ана

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3dc44ed442
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Има да, повечето да не кажа всички жени са романтични. Няма жена която да е влюбена и да не е романтична.
Разбира се за романтиката трябват и пари, така че по добре наблегни на кариерата и изкарването на пари.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 823c7be2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   ИМА! НО пък точно такива "романтици" като вас не се заглеждат в обикновените момиче, ЗА КОИТО ПАРИТЕ НЕ СА ФИКС ИДЕЯ А СЕ ЗАГЛЕЖДАТЕ ПО К*РВИТЕ В МОЛОВЕТЕ И ПО СПИРКИТЕ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4b1b5c413b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер седем, какви изводи правиш... Ти ще кажеш, че всички жени под 35 са необразовани, меркантилни и т. н. На 20 години съм и всички, които ме познават, казват, че могат да дискутират с мен и да споделят всичко. Зависи от човека, а не дали е жена, мъж, или на 35, или 15. Не поставяй под общ знаменател, а се огледай малко!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dd49595825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Мда, много сте интересни мъжете като започнете да се жалвате какви материални к**ви били жените. Ами момчета, такива си ги избирате. Както каза някой по- горе, кой каквото си надроби, това сърба. Не познавам мъж, който да не се загледа в гримирана като клоун жена.. изкуствена отгоре до долу, ама за вас това е критерия за красота. А обикновено тези изкуствените са лиглички и даже само по външния вид си личи колко са материални и какво ги вълнува (маркови дрешки и скъпа козметика). Да, хубаво е една жена да се поддържа, и мен като всички жени ме вълнува как изглеждам, но познайте мъжете коя ще загледат- мен или жена, която е нацапотена така, че собствените й черти не личат, не се разбира бяла ли е мургава ли е от количеството фон дьо тен и дрехите й са като от 13- та плочка... ами истината е че мъжете се заглеждат точно по такива. И после реват, че тя иска това и онова- ами такава си си я харесал, такава ще си я търпиш и ще й купуваш каквото иска, тя така е свикнала. Като сте повърхностни, това е положението.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 449b2963d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   мисля че не парите а именно мнението на по-младите мъже които си мислят че искъме скъпи подараци, ни карат да се впечатляваме от по зрелите мъже които знаят че една жена ще е щастлива ако и направят комлимент

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fe74a41e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Или по друг начин казано, кои са на мода днес- истинските мъже или мутрите, плейбоите, меките китки, турците и богаташите?

Според мен да си нормален не е на мода. Звучи кофти, но е истина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fd2b20025d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   АЗ съм на жена 22 и да аз търся сигорност в един мъж, не е нужно да е богатпросто тябва да е борбена личнос това е моето виждане. И аз съм ходила с богати чичковци и не се чувствах добре със тях. Проблема на мъжете че харесват жени които изглеждат мн добре със коси със усни и т н съжалявам но освен някои чичко паричко дуг мъж неможе да ги впечатли така че мъже не се целете толкова високо.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b25e4646c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз съм на 25г, имам мъж до себе си от години, който никога не е бил богат.
Темата сама по себе си е сложна, но от моя опит и наблюдения бих споделила следното:
Ненавиждам жени, които търсят само материалната изгода в мъжете, само за да носят някакви скъпи парцали. Но затова са виновни и мъжете, които ги ''купуват''..
По подобна причина прекратих контакт с моя позната, която само говори за пари, за това как новия й любим, толкова я обичал, че на 2та среща й купил обувки от 200лв... Ех, любов, любов... Моят приятел е имал много трудни моменти във финансово отношение, но това не е било причина за раздяла.
ПО отношение на материализма и сигурността на жената, бих коментирала, че има ОПРЕДЕЛЕНО значение.
Пример: Близка се омъжи преди 3 години. Много трудолюбива и отговорна. Падна й се добродушен мъж, но много мързелив. Постоянно тя го издържаше (него и детенцето им). Че и майка му. И накрая й писна. И се разведе. С такъв вид ''материализъм'' съм съгласна.. Един мъж, когато иска да има семейство трябва да поеме отговорност. А не да лежи на гърба на жена си.
Трябва да се усеща мъжката подкрепа, и тя далеч не се изразява в това мъжа да е богат, защото колко богати простаци има? !!
Но не разбирам мъже, като този, за който ви споменах.
Затова трябва да има баланс.
Защо, без значение дали си мъж или жена, трябва да живееш като скот и в лишения, заради партньорът до теб, с когото имате дете, а го мързи да си мръдне пръста и да допринесе нещо за семейството? !
Но, ДА! Пълно е с тъпи кифли и безмозъчни богаташи, които са взаимосвързани и се котират!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fef115c70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Към автора:

Преди няколко години мислих, като теб. Ако имам БМВ и пари ще си хвана хубаво момиче, да ама не беше така, нито една неможах да хвана. Ядосах се продадох колата и почнах паша да си ходя, може да не ми повярваш, но си намерих приятелка и то не една.. :) сега си купих вече кола. Брато жените никога няма да можем да ги разберем, успокой се пусни се по течението на съдбата и нещата ще се оправят, както винаги става!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aa33d94193
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Без пари не става! Ако знаеш колко романтично знам да ги харча! ..
Жена, която все попада на гольовци.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bd5e938a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   ... до автора;в заблуда си, ако смяташ, че истинските мъже са романтични.... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 479b120eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Много го задълбочаваш пич. През призмата на реализма ти казвам, че всеки сам си е виновен за гяволията, както и ти си виновен по свое му че си сам и си намразил жените.
Най тъпото нещо което може да направиш е, да мислиш какви били жените и защо така се получавало. За това време, можеш да постигнеш далеч по смислен и съществени неща.
Иначе горе са ти го казали, някоя искала пари или летяла, омъжила се на 20 и се развела на 23 и останала с дете в ръце. Е била хубава и щяла да си намери мъж, ок, ама се сещаш че шанса с тая да изградиш нещо сериозно е под нулата.
За това ти казвам че е страшно важно как отсяваш хората. Ако си падаш по перхидролки, които са красиви, пъркат с мигли и стоят по 2 часа пред огледалото, какво очакваш? да ти рецитира Ботев или Вазов?
Просто прецени дали ти трябва приятел-партньор в живота, или кукла която не знаеш кога ще те остави и какво ще ти скимне, общо взето това са двата варианта в момента в БГ.
И не ми казвай че няма читави жени, напротив има, ама обикновено те са незабележими, защото не надуват чалгата високо, не носят къси поли и високи токчета и т. н.
Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a965a2b603
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Здравейте и от мен :) Темата е интересна и може много да се говори. Аз съм момиче на 22 години и за мен любовта е всичко. И съм много против тази платената любов става ми жално да гледам девойки с чичковци но пък нали са добре облечени и ходят по почивки... е и парите не са най-важното нещо днеска имаш- утре не... Аз немога да се представя да бъда с някои само заради някви шибани пари но напоследък не всеки мисли като мен. Мога да споделя един неприятен пример : Една приятелка ми каза че иска да си намери мъж с пари да му роди деца и никога да не работи ;х как имаше смелостта да го каже това незнам... Тези пари са ви промили мозъците с тях неможа да купиш лобов.. А аз силно вярвам в нея... а относно автора на темата - малко останаха мъжете като теб вече всеки гледа да направи едно тяло че да го забележат момичетата понеже явно няма как иначе да стане ;х всички са толкова банални с едни и същи зарибявки търсещи просто секс... Така че мили хора не е важно колко пари има, колко е висок, колко тежи, каква кола има а какво изпитва сърцето ти когато го видиш... :))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c9a3b10a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 29

Абсолютно си права за всичко, което казваш, но за съжаление много малко мъже и жени го осъзнават. Материализмът и интересчийството е и при двата пола, не само жените са лоши, казвам го въпреки, че съм мъж. Давам веднага и пример с мой доста близък, хайде не приятел, но да кажем познат, с който бяхме съученици, знаем се от дълго време и си поддържаме връзка. Та въпросният човек завърши право преди няколко години и успя да се докаже в професията си, като добър специалист, което само по себе си е страхотно. Проблемът е начинът му на мислене. Има сериозна приятелка от години, която също добре познавам и мога да кажа, че е страхотен човек. Той обаче е с нея единствено защото е сериозна и с висше образование, и според неговите думи щяла да го представя отлично пред обществото. Все пак нямало как да свърже живота си примерно с продавачка. Лично на мен подобни разсъждения са ми доста странни. Не смятам, че парите, образованието и социалният статус правят човека, при все че гореизброените не ми липсват. Просто се чудя как хората могат да прекарат живота си с някой, само заради някакъв дребен интерес.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a965a2b603
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От 29 до 30 :) Колко жалко за твоя познат. Радвам се че човека се занимава с това за което е учил че напоследък е трудно ноо много глупаво разсъждава... Какък е този статус от него ;х Ами недай си боже изгуби положението си и стане обикновен работник тогава приятелката му дали ще си мисли като него ;х за какво ми е той да ме излага ;х Явно наистина всеки гледа преди всичко интереса...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dd49595825
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Ами 30, той хубаво ще е с нея ама връзки основани на такъв интерес са обречени. Ще се ожени за нея, ще имат деца и след време ще срещне жена, която ще му покаже че е сбъркал с избора си по- рано и мазалото става пълно. Имам един такъв случай. Моя приятелка ходи с такъв мъж. Човека женен с детенце, жена му разбираш ли била с престижна професия и пред обществото всичко изглежда перфектно. Обаче откакто е с моята приятелка, бил осъзнал какво е любовта, не бил изпитвал подобни чувства. Съответно вече и за развод мисли. И въобще не го интересува приятелката ми какво е постигнала и каква кариера има. Даже това е последното нещо, за което се сеща. Хората вече започнаха и да говорят, те все пак не са слепи. А на него не му пука, макар че е с престижна професия и тези приказки му сриват авторитета. Ама ето след време този интерес докъде води, така че трябва навреме да се мисли за тези неща.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3d68169b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   РАЗНИ ХОРА, РАЗНИ ИДЕАЛИ

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f387131b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   И аз съм романтик и вярвам в любовта, уча в Бургас, но някакси нямам желанието да се събирам с колежки и колеги и т. н.

Просто в днешно време отдалече се забелязва кой какъв е. Отдалече им личи простотията. Познавам едно момиче, всестно много според мен, мила е много, но сме си само приятели.
Тя отклони разговора на друга страна, когато и понамекнах за среща.. :( а пък какъв съм и сваляч...

Но се надявам да срещна свестно момиче.
Но съм много срамлив и неуверен и незнам до кога ще е така и сега се чувствам много гадно :(

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker