Мойта дълга история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мойта дълга история
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2648 пъти
Здравейте от мен на 23 години съм комплексар не знаещ как да се държи с момичетата! Слаб съм и висок още от детската градина та до училището съм слабака дето всичко ге ебават и тормозят

Израснал съм във лошо семейство баща ми е алкохолик преди биеше майка ми доста като бях от 6 до 10-тина годишен вечно се разделяха и бяха на ръба на развода нямаше кой да ме гледа тогава. Нямах досег с момичета и те ме ебаваха в 9-ти клас ме приеха в техникум само момчета никакъв досег с момичета отново почти всички ме тормозеха и си избиваха комплексите върху мен никъде не излизах бях на училище и право вкъщи! Когато завърших от класа ми остана само 1 добър приятел и във кватала имам още един от детинство! И след като завърших веднага почнах работа изкарвах пари наще ми ги оставяха за мен беше ми скучно и сиво на работа чат пат излезна с някои от двамата ми приятели но вече бях на 19 и никога не бях целувал момиче камоли нещо повече!

И така започнах да ходя на елитни компаньонки първата ми беше такава постепенно това ми се превърн в хоби а след това в мания!

Харесваше ми много познати когато го чуеха или разбереха случайно се радваха и ме мислеха за голям пич аз също се мислех за такъв кефеше ме максимално да чукам различни и да плащам без ангажименти не мислех за момиче или връзка само курвите ми бяха във главата!

Промених се от тях от стила си на обличане до по изправената походка получих някакво самочуствие. Времето обаче течеше годините минаваха аз или гледах порно или отивах на курва. Постепенно започвах да чуствам празнота самота дори и като боклук започнах да се чуствам! И така след около 3 години мислех вече да намеря момиче за първата си сериозна връзка и секс със нормално момиче първоначално имах огромни изисквания видях, че няма как да стане така и ги свалих драстично.

Излизах 4-5 пъти със момичета от сайтове за запознанства нищо не ставаше не знаех как да се държа! Нито знаех за какво да говоря хито как да ги предразположа като чели на моменти изпитвах страх! И така един ден приятеля ми от училище се беше запознал с 1 момиче от работата му тя имаше съквартирантка а тя беше много странно момиче някак затворено после разбрах, че е била взета от дом за сираци на половина рускиня и на 19 все още девствена!

Излизахме моя приятел ни запозна момичето ми хареса то също много си падна по мен още на втората среща ми скочи да ме целува тогава за пръв път се целувах с език! Другото обаче куцаше нямахме общи теми на разговор нямаше за какво да си говорим имахме нещо като възка около 2 седмици и на края тя ме скъса с обяснението, че била още малка за такова нещо именно когато и бях вел роза за пръв път взимах роза на момиче тя обаче я хвърли тръгна си и всичко приключи така преди 2 години! Чух от приятеля ми че тя обаче и до ден днешен го питала в скайп как съм какво правя и т. н.!

И така аз се чуствах доста наранен макар и само за 2 седмици но превъзмогнах нещата смених си работата и продължих с курвите и малко алкохол за извесно време когато пак почнах да се чуствам ужасно и самотно пак реших да търся мое момиче!

Нищо обаче не се получаваше до един друг ден когато моя приятел същия беше за забил някаква от сайт за запознанства и вече ходиха около 6 месеца!
И тя му беше предложила да ни запознаят със братовчведка и която беше на 21 също все още девствена! Приятели ми ме предупреди каза ми каквото знае за нея, че е още девствена че е малк закръглена пъпчива и със огромно самочуствие тъй като баща и кмет а майка и шефка във някаква фирма! Аз се съгласих и ни запознаха във едно кафе по ирония на съдбата аз си бях писал точно месеци преди това с нея в 1 сайт тя така и не се сети май! И така запознахме се разходихме се само 2 мата изпратих я до тях не си говорехме много но като чели се усещаше химия като чели я чуствах близка и позната! Взех и телфона и след няколко дни излезохме на първа среща всичко беше ок ходихме на кино за пръв път ходих на кино с момиче тя се държеше супер е малко свитичко но тва беше нормално целунах я за пръв път и аз не знам как се престраших тогава!

Нямаше претенции за пари нищо, че бях предупреден че са много важни за нея мъжа винаги трябвало да плаща! И така на излизахме говорехме си но понякога и мълчахме това обаче не ни пречеше на 2-рата седмица правихме секс аз и бях първия на практика и тя на мен първата.

Всичко беше супер като чели вече този проблем в живота ми беше решен имахме еднаква съдба родени във една и съща болница със апартамени във едни и същи квартали но уви! Направихме 2 месеца и проблемите лека по лека се появиха започна да си показва лошиа характер и инат защото е Скорпион започнахме да спорим за глупости и да се караме изкарваше ме извън нерви толква бесен не се бях виждал никога!

Започна да има претенции за пари за това, че аз съм бил още само със средно образование а тя учиш висше което за нея е изключително важно в живота! Един ден ме вбеси тотално и я ударих по кръка тя се разплака на мен ми стана ужасно гадно прегърнах я поговорихме и се разбрахме!

Не съвсем обаче после от приятеля ми разбрах, че го е разказала на цялата фамилия и както се бяхме сдобрили на следващия ден тя ми писа смс че късаме приятеля ми даде съвет да я оставя луда и сме много различни аз обаче не я оставих дали вече бях влюбен дали от страха да съм сам пак! Минаха два три дни аз я изчаках пред тях подарих и цветя и се опрвихме! Към този момент това бе почти нормално но започна да се повтаря все повече!

Всеки път изтъкваше тя коя е аз кой съм настояваше да съм си признавал че е била много нива над мен започна да държи да плащам сметките по скъпи ресторанти да я взима такси от тях до ресторанта от ресторанта до хостела за секс и после пак такси до тях изнемогвах започна да ми излиза по скъпо от курвите бях дръпнал кредит от лихвари за малко не самазаха добре че наще ми помогнаха!

Аз пак от откачах или я обиждах много или пак удрях пак се оправяхме до другия ден в който явно майка я съветваше да ме остави и пак пишеше, че късаме! Всеки път обаче твърдеше, че напротив майка и ме защитавала! Всеки път във който уж късахме аз го преживявах ужасно поне в началото чуствах се смазан нито ми се ядеше нито ми се правеше квото и да било седях и плачех в нас като идиот! Но в крайна метка всичко пак се оправяше до 1 седмица или макс 10-тина дена!

Докато не дойде нова година бяхме се събрали при приятели на витоша ядене пиене и аз прекалих с уискито тя също пиина доста като най-голям в компанията тръгнах да отварям шампанското обаче пиенето ми дойде в повече и го отворих малко по рано от 12! Тя ми се скара започна да ме обижда аз побеснях и този път я набих доста! Започна да крещи и да реве побъркахме всички сложиха на отделени да спим аз обаче се промъкнах при нея тя се събуди и поиска да правим секс правихме го и на другия ден пак се дръпна и каза че късаме направи цял цирк пред околните!

Пак бяхме уж разделени 15-тина дена аз бях като болен постоянно и званях и писах смс-си тя беше категорична, че тва е края завинаги! И така както почна годината ни така и продължава аз и признах разказах и за живота си и курвите и че тя ми е първата тя първоначално го прие остро пак ме скъса за няколко дни после пак се опрвихме винаги като се оправяхме ми казва, че сме имали и много хубави моменти нека си дадем още един шанс!

Имаме и изключителни моменти но и ужасни с удари викове инат неината мания за величие! Пак се караме пак правим секс и се опраяме! Така стана и преди седмица пак започна да се заяжда с мен побъркаме пак колко нива е над мен пак същата вечер се оправихме правихме секс на другия ден пак сме скъсали и ме болукира в скайп и фейсбук както всеки път и от време на време ме разблоукира да видела дали съм бил все още обвързан! Пак пише смс-си че това е края и да я оставя на мира! Аз обаче постепенно започнах да не ги приемам тези неща насериозно чак толква, но пак ме боли! Обичам ли я вече е повече от година връзката или ме е страх да не остана пак сам или съм се привързал прекалено или съм се хванал като удавник за сламка не знам! Искам пак да сме заедно не знам луд ли съм това нормално ли е след всичко? Може би детството ми е виновно... Объркан съм но поне малко ми олекна като написах всичко тук! Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1fa70be841
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много лошо правиш, като й посягаш. Нямаш никакво право, много добре знаеш. Яд те е, че те унижава, че се изтъква колко е над теб и т. н.

Моя съвет е да я оставиш и да не й обръщаш внимание поне известно време. Кажи й, че си се уморил от прищевките й и ако не промени държанието си, няма да си с нея.

Много гняв има натрупан в теб- сигурно се дължи на детството ти, както правилно предполагаш, на комплексите ти, на недоверието ти в жените и манията на момичето да командори и да те изцеди като лимон.

Тя вижда това и ти се качва на главата. Покажи й, че си мъж, но не като я биеш. Вече ти казах как. Уверявам те, ще се изненада от реакциятата ти. Скатай се известно време, пиши й, че я обичаш и държиш на нея, но това не е връзка и ти не си щастлив с нея, защото се държи по този начин.

Гарантирам ти, че до няколко дни ще ти се обади и ще обещае, че ще се промени. Но и ти се промени- обещай да не й посягаш, кажи, че съжаляваш за държанието си и си дайте последен шанс.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4af52ee705
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И двамата сте много неуравновесени! И май не знаете точно какво искате от живота! Това според мен отдавна не е истинска връзка, защото не сте единни, сам виждаш, че е ужасно проблемна. Вашето каква любов е когато при следващата по-сериозна кавга се разделяте? Доста наподобява „приятели с привилегии”, както го наричат. Освен че е горделива, тя има някакви комплекси. А ти мисля, че не си познавал „тъмните” й страни преди връзката. Според мен само взаимно си губите времето и постъпвате много глупаво спрямо един друг. Няма да го бъде с тази липса на толерантност и безкомпромисност от нея. Би трябвало да те е покрепяла да започнеш висше, вместо да си настоява да й осигуряваш нейния стандарт. Някак и двамата ви е страх от бъдещето, да не останете сами. Обич е било отначало, а сега просто е един болезнен навик. Непременно трябва да седнете и сериозно да си поговорите, да се изясните, големи хора сте! Струва ми се, че все още не се познаваш достатъчно добре, има много книги на тази тема, имаш нужда да работиш в тази насока!
Успех!

П. с. Тъй като съм относително малка и доста неопитна, сам реши дали ще вземеш разсъжденията ми предвид.

Момиче на 16

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e69410efdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се измъчвай! Не те познавам но на мен ми е кофти за тебе... Да обичаш я но тя те мъчи като някой боклук.. а, ти не си такъв.. съвземи се.. остави я.. Тя ти е първата любов но никой не е казал че ще е последната.. Не се измъчвай повече.. От началото е доста трудно но после ще осъзнаеш наистина че не си сгрешил.. :)

Нелл

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dea8a18fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Доколкото разбрах като се карате и я биеш се карате, а като се оправяте се оправяте. Ами оправи я и всичко ще се оправи поне докато не се скарате

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e3a1d2cd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имам информация от първа ръка, че един сеанс при наистина елитна компаньонка е в порядъка на 600-800 лева, та се учудих, от къде у 19 годишен младеж такива суми да раздава, че и често? !

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aee3d35f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И моят въпрос е като номер 6?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 60c5d45fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ръка свикне ли да бие, не спира... как ще живееш с този човек, като вече има натрупана толкова неприязън... тръгни си... това е

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7459a3424c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Скъпи авторе, апелирам освен да се научиш да говориш, да се научиш и да пишеш. Това едно на ръка. Второ- по никакъв начин на удри момиче повече, дори на шега... и не лъжи за "елитните компаньонки"...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker