Използва ли ме?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Използва ли ме??
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 5034 пъти
Здравейте. Много съм объркана и не знам как да започна... Та на 21 съм и имам сериозна връзка от около 4 години. Приятелят ми е по-голям от мен с малко по-вече от 10 години. Отначало уж всичко беше наред, или поне аз така си мислех.. Беше от скоро безработен и си търсеше подходяща работа.

Пробваше тук-там, но парите не стигаха. От около 2 години си има сериозна работа и получава добра заплата, НО! , тази заплата винаги се бави и я получава на 2-3 месеца. През което време аз поемам всички разходи, като се има предвид, че живеем на квартира в друг град и живеем доста охолно(поради моите възможности). Постоянно се караме заради това. На мен ми писна да го издържам. Все пак това не е помощ в тежък момент от живота, а чисто издържане. Аз съм такъв човек, че ВИНАГИ, когато имам възможност да помогна, на който и да е било-помагам. Винаги когато излезем на кафе, ресторант, дискотека-аз плащам. Когато ходим на почивка-аз плащам. Усещам, че той не ме уважава. Той е много затворен в себе си човек. Не обича да говори и да споделя много, което мен ме вбесява-аз съм пълна противоположност. Мисля, че винаги сама се успокоявам с това, че е затворен човек, че е различен и, че ме обича по свой собствен начин. Мисля, че вътре в себе си е много добър човек и честно казано може би не изпитвам любов към него, а много по лошото-съжаление. Споделям много с приятелките си и те са на мнение, че ме използва заради парите ми. Може би е така, но аз не мога или по точно не искам да го повярвам. Грешката ми е в това, че съм много нерешителна и съм се опитвала хиляди пъти да се разделя с него, разбира се неуспешно.

Чувствам, че трябва, и че искам да се разделя с него, но пусто съжаление не ме оставя. Как да стане, като се страхувам, че той няма да ме остави на мира след това, мен и семейството ми, защото е имало вече такива случаи на досаждане на семейството ми и лошото е, че те го съжаляват също. Седял е пред вратата ми денонощно. Следял ме е когато излизам някъде. Знам, че има решение с полиция и ограничителни заповеди, но това някак си ми се струва като във филм. Не мисля, че мога да причиня на някой такава болка...
Моля Ви, споделете по някое друго мнение, за да мога да видя кой е правилния път.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: a5d70fd2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре де, пишеш, че получава парите си за 2-3 месеца - излиза, че това са 2-3 заплати накуп, това са доста пари, според думите ти работата му е стабилна, какво е случва с тези пари, не ги разпределяте за времето напред - много ми е мътна тая работа - уж работи и печели, пък все ти "теглиш масрафа" - нещо не ми се връзва, какво се случва с парите от неговата заплата, макар и нередовни те все пак съществуват? !
Другото обаче, което ми прави впечатление, е че ти май искаш да се отървеш от него и си търсиш причина.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1fc926ae7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - не трябва и не може да бъдеш с някого от съжаление. Ако не го обичаш и не си щастлива с него, по-честно е да го зарежеш.
Иначе - ти пишеш, че той взимал заплата, но на 3 месеца? Ами накуп ли му плащат?
Записвай си разходите, които правиш и когато му превеждат заплата, просто да ти връща част от парите.
Едно е ясно, с такъв мъж не можеш да градиш бъдеще и семейство. Защо не е напуснал до сега и не си е намерил друга работа?
И изобщо - това ли е проблемът или просто не го обичаш повече?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd26009252
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От Авторката
Ами след 1-2 месеца взема по 100-200лв, след време още толкова.. Аз така и не разбирам какво става с тези пари. Я разходи по колите(те са 3), точно в този момент, я нещо друго. Мен ме издържат роднини, не работя, студентка съм и приходите ми са доста различни.. В някой моменти имам достатъчно, в някой - не.
Относно въпроса на №2 - Проблема е там, че работодателят му е мъж на сестра му, и както казах той е много затворен човек. Не се разправя много много, върви по течението без никакви цели за напред. Именно това ме изнервя и мен, и ме навежда на мисълта, че си е намерил "баламата", настанил се е добре и си живурка.
Няма как да си записвам всички разходи. Не един път си е взимал пари сам от портмонето ми без да знам. На всичкото от горе пуши по 2 кутии цигари на ден. Колите уж са негови, но ако сложим разходите по тях на кантар - значи са мои, защото аз плащам повечето разходи по тях. Квартирата ни е 250лв, ток - 150лв, ами храна, гориво и т. н.
Много пъти го питам къде му отиват парите, а той все "Ами не знам.... къде... нали виждаш какво толкова съм купил и ги няма.. "

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1fc926ae7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „Не един път си е взимал пари сам от портмонето ми без да знам. “
ЗАРЯЗВАЙ ГО!!!
Обясни му, че вашите не ти изпращат повече пари, за да го хрантутиш.
При сестра ми подобна ситуация - тя отиде да учи дори в друг град, за да се оттърве от него, той се записа на 25 г. в същия университет. Баща ми работише на две работи и сме се лишавали от най-необходимото, а този хрантутник взимал парите на сестра ми, които са се пращали за нея.
Днес са „щастливо“ омъжени - тя работи от сутрин до вечер, той „не може“ да си намери работа.
Няма нито един ден трудов стаж в живота си официално, иначе на черно работи, но парите праща на родителите си, нали има кой да го храни. Освен това ти не знаеш, колко му плащат, може и да те лъже, а паричките да си ги пази за себе си

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5cd957bbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не! Не те използва! Само ти пие кръвчицата...
Ако си намери още 2-3 като тебе - кой като него!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 26fcf23d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   То май ти ще му направиш услуга ако се махнеш, честно да ти кажа сметкаджийка такава. Нали сте заедно бе нали парите са ви общи бе. Маи маи верно си търсиш причина да се махнеш от него, по добре остави момчето да си намери друга, която ще го цени, а няма да си брои жълтите стотинки в портмонето...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd26009252
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до №6. Значи 4 години АЗ го издържам и никога не съм си броила жълтите стотинки. Ти знаеш ли какво е 4 години да издържаш мъж на 32 години, а ти да си на 21? Какво е да му осигуряваш ядене всеки ден(това е нормално - да), да има претенции за дрехите, които му купуваш(Adidas, Puma, Nke, D&G). Почти винаги, като му купя нещо от неизвестна марка е за работа или за вкъщи... Вместо да каже БЛАГОДАРЯ ТИ! Да си взема пари без аз да знам??? Да ходи и да разправя пред другите хора как панталона му струва 200лв. И в същото време да не прави нищо за мен. Забелязвам, че пие прекалено много и на мен не ми е приятно(баща ми е алкохолик), споделям му го и го МОЛЯ хиляди пъти да спре, поне като благодарност за всичко, което правя за него през тези години... Но както и да е ясно е, че не е единствения такъв човек и е нормално, хора като него да го защитят и да упрекнат мен.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7a1db6f6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти не си добре, чесно... Пък после българските мъже били помяри.. ми как няма да са като има такива жени като вас... Моля се да не попадна на такъв мъж след като е бил хрантутен толкова години от някоя такава като тебе, защото в неговите очи аз ще изглеждам чидовище във всеки аспект... Успех ти желая!!!
Петя

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7d6ab9994
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абе ти и без да знаеш колко си взима от портмонето ти, пак ще можеш да разбереш колко липсва. Въпрос на елементарно счетоводство, където си държиш сметка колко пари си сложила вътре и колко си извадила, както и за какво, за даден период от време. Получилата се разлика = сумата, която той е измъкнал тихомълком.

Колкото и да ти се струва "по американски", семейно счетоводство е най-добрият и най-сигурен начин да разбереш точно колко пари отиват за изцяло негови нужди и какви са точно те.

След това теглиш чертата и провеждаш един откровен, директен разговор. Кажи му какво точно мислиш и какво трябва да се промени, ако той наистина държи на теб и иска да останете заедно. Ако не му изнася - прав му път. Ако тогава още ти е гузно, че видиш ли си щяла да му причиниш огромната болка, хубаво. Но помни, че в такъв случай ти си робинята-златна кокошка, която е просто там да снася златните яйца.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f0893c6ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ехеее на 21 години а имаш толкова пари, че да му купушав маркови дрехи! Браво браво. Ако мога да попитам, какво работиш, че да почна и аз да работя същото?
Всеки обича да бъде глезен, ти си отглеждаш у вас едно наистина глезено бебе. Ако сама не сложиш край, той няма да го направи никога. Удобна си му, за какво да търси друга!

Муцито.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 946fc805d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Щом това те дразни, значи не го съжаляваш. Изглежда ти самата си много объркана и не намираш причината защо си търпяла това 4 години и продължаваш този начин на живот.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd26009252
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №9 - Говорили сме на тази тема и съм му споделяла, че ми тежи това. Но промяна няма. Именно затова си мисля вече, че може би ме използва.
До №10 - Не работя - както съм го и споменала по-горе! Казах, че родителите ми ме издържат.
До №11 - Именно, защото съм много объркана пиша в този сайт.
Забравих да спомена, че от 2 години съм и на антидепресанти и не получавам никаква морална и духовна подкрепа от него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab5caea446
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Така... ти си просто глезлата на мама и тати... И този навлек-боклук, дърто мързеливо магаре е с теб защото те, родителите ти неволно спомагат. Аз ако бях на тяхното място ти нямаше да получиш и стотинчица докато е около тебе този тъмен субект и след няма и месец щеше дим да го няма. Естествено, че те използва, гледай само и дете да не ти направи, че да стане зет на богатите си тъстове. Честно ти казвам, мнооооого си проста, дано се осъзнаеш

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d17846fe25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   всеки човек (или почти всеки, да не бъда крайна) е имал финансови затруднения. няма нищо лошо да помогнеш, но постоянно да го издържаш... да не говорим, че като мъж би трябвало да се чувства неудобно да бъде издържан от жена, а в случая дори от нейните родители... така че добре обмисли заслужава ли си да си с него, ти самата имаш ли някакви чувства към него и т. н. , за да вземеш правилното решение за теб. ние тук, в сайта, може да си чешем езиците до безкрай. ти сама трябва да си изясниш тези въпроси.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd26009252
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторката :
Мда, само че родителите ми са направо влюбени в него! Което още по-вече ме изнервя. Та разбира се нали трябва да се четкосва на източника за пари де...
Не знам може би сгреших, че писах в този сайт. Очаквах да ми кажете, че върша нещо нередно, но не и да ме нападате. Просто се почувствах още по наранена от коментарите Ви. Да те може да са самата истина, може би ми трябва още малко време, за да се реша да зарежа.
Благодаря Ви за отговорите.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 946fc805d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Спри да се тъпчеш с тези лайна наречени антидепресанти. Ами вземи му скръцни със зъби на твоя хубостник,че повече не може така и че искаш да се разделите. Айде на парите майната му ама май не те обсипва с любов за да се да чувстваш добре и да не се тъпчеш с антидепресанти. Не знам имаш проблем със самочувствието ли,че му позволяваш да се впие в теб.Бъди лоша и го разкарай,като почне да ти реве и да се трътка на родителите ти изкарай си ограничителна заповед.Ако те тревожи че ще се самоубие и ще ти тежи на съвестта няма страшно няма да го стори. Пък и ми е чудно той не се ли чувства унизен като мъж-да чака на твой гръб всичко и грам да не се затрогва да си намери нещо по-доходоносно и да му плащат редовно

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fc04bbab4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Няма какво да се чудиш, човекът 100% те използва! Мноого си наивна, за да си мислиш, че все пак те обича! А сексът и съвместният живот как е? Ако поне малко се обичаш, ше трябва да се разделиш с въпросния мъж, защото на практика ти излиза по-скъпо от жиголо и гледай да не приучиш и следващия си партньор на такова поведение. Може би си щедър човек и обичаш да изненадваш половинката, но ти колко пъти си изненадвана с подарък или приятна вечер в ресторант, платена от него? Въобще да не ти пука, като почне да ти прави сцени, просто му покажи сметката на вашата "любов" и го помоли да възстанови на 50% разходите.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7c4761b052
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Според мен правилното решение е да му посочиш вратата.

Ти си толкова млада, вместо да си живееш живота, както намериш за добре, се занимаваш с някакъв измекяр, който не те уважава и парадира с материални неща, купени му теб! Що за нагляр, не разбирам? Как го търпиш? Страх те е да не те тормози ли?

Колко добри хора трябва да сте ти и родителите ти, за да понасяте това?

Спри му кранчето и той сам ще се изнесе. Започни да купуваш по-малко неща за него, а повече за себе си. Спрете да излизате за известно време- кажи, че си уморена, имаш да учиш и т. н. Крий си портмонето или не дръж много пари там. Научи се да казваш "Нямам" и "Това не ни е необходимо сега".
Мисли за себе си, а не за този хрантутник! Не пишеш ти лишаваш ли се от нещо заради разходите по колите му, но предполагам, че да. Кажи, че си се записала на спорт, че ходиш редовно на СПА или каквото искаш измисли, само не позволявай това да продължи.
Не трябва да имаш милост към него. Късай и хвърляй.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c3c08f89bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   21-годишна с издръжка от мама и тати (който е алкохолик? ) и купува на приятеля си маркови дрехи парите за живеене/храна/квартири/излизане, освен това е на анти-депресанти? Само на мен ли ми се струва, че има нещои нередно в истиността на цялата история???

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a50647cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Честно казано споделям мнението на номер 13. Наистина както по горе казаха такива навлеци не ти трябват и е по-добре да бягаш надалече колкото се може по-бързо. Че ако и дете имате заедно направо ще стане мазало - а все пак има мъже, които са способни, ако не взимаш хапчета, само и само да те задържат да ти направят едно бебче, пък после, ако сърце ти дава да го махаш го махаш, ако ли не се заробваш.
Жал ти е за него и го съжаляваш и му даваш пари, защото не знаеш стойността на парите. Още не си работила, не си борила да изкараш 20лв дори и затова с лека ръка ги харчиш. Може родителите ти да са богати не знам, но може и те с много труд и пот на челото да гледат да ти осигурят даден стандарт и вместо те да имат пари за почивки или ти за някви курсове или нещо градивно - ти издържаш сульо и пульо и му купуваш маркови дрехи за по 200лв. Ако работеше ти за 600лв на месец както е масовата ситуация в България нямаше така лесно да се примиряваш 4 години с това положение.
Също така не виждам каква е тая негова добра работа за 250лв на три месеца - пък дори и да са 750. Под добра работа се разбира примерно на месец да взимаш 750лв и тогава на тримесечие ще имаш 2250, което е добра сума накуп. И чистачките взимат 250лв.
Дим да те няма от него и занапред умната.
Ана

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ff0f6dd803
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мила, аз съм на 21, също като теб. Имам също сериозна връзка, приятелят ми е с 6 години по-възрастен. Случи се да е без работа, помагала съм му с каквото мога. Купувала съм храна и т. н., ако имах повече възможности като теб и дрехи бих му купувала. Но, има едно голямо но. Когато аз изпадна в положение да нямам 2 лв. в джоба- той помага. Може 10 да ми даде, но ще имам. Всичко е взаимност. Дори, когато не става въпрос за пари... Казваш живеете заедно. Е, помага ли ти нещо? В домакинството? За разходите разбрахме... А не прави ли опит да си търси друга работа, да се преквалифицира... Ти си дала на повечето коментари отговори, но не си длъжна... Отговори на себе си... Дали си готова да се раздаваш още и още, а според мен да не получаваш нищо значимо, защото така си го описала, все едно той за теб е камък на шията ти...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: de6d8a8bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Няма какво да искаш съвет, направо го зарязвай. От написаното излиза, че той работи при близки роднини и те му плащат 100-200 лева на два месеца, това е направо невъзможно. За мен той си взема всички пари и си ги скатава, а бавенето на заплатата е просто номер за пред теб. Бий му шута и хич не съжалявай, на 21 години си, мъж винаги ще си намериш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4f7673a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ей... авторке... я горе главата... кви са тия антидепресанти? казваш на ваще че не го обичаш така и така и да го изнасят... на теб ти трябва човек който наистина да те подкрепя защото си наистина чуствителен човек :)

Нормално е да се двуомиш и да ти стане гадно от нападките на колегите :) само да ти кажа че аз те подкрепям(колкото и маловажно да звучи в момента) и искам информация за продължението на историята :)

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd26009252
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторката :
Реших да се разделим за известно време, за да разбера себе си, какво точно искам. Въпреки, че той не е съгласен...
Номер 23 много лесно ме прецени, че съм чувствителна? :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 359625e8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   АВТОРКЕ, имам подобна връзка.
Сега вече мъжът до мен работи, но аз пак му помагам. той е колкото твоят приятел на възраст. от още повече години сме заедно...
че те използва, то е факт, дали има чувства не можем да знаем.
просто има хора, които живеят по този начин. родителите им, и те са такива. дали ще е с теб, или с някоя друга, той винаги ще бъде такъв.
чакай само да почне друга работа, сериозна, и да видиш как ще реагира.. ще ти кажа как.
ще е супер стиснат и няма да ти даде и стотинка.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 23590f4c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторке... лично моето мнение е че този човек те използва без да го осъзнаваш, приел те е за даденост, приел е че ти винаги си там за него, че правиш всичко за него и той не е нужно да се напъва по какъвто и да било начин...

аз съм на 30 години, може да се каже че съм "мамино синче", но в момента си работя работа за да си получавам мои лични си доходи, да знам че каквото и да стане аз няма да падна отвисоко, и за да мога да се развивам малко или много като човек..

Твоят мъж определено не го прави това, не изявява никакъв характер да се промени към нещо по добро, да се напъне поне да бъде равен с теб, или малко или много да се опита да има някакво мъжко достойнство като предложи на приятелката си дееба поне 1 път в месеца тя да си седне на задничето а той да направи всичко за нея....

За да стигнеш до това да пишеш тук в този сайт, значи положението между теб и твоя приятел е доста зле... и което ме навежда на мисълта че ти нямаш други приятели освен негови/ваши познати прав ли съм? Освен това споделяш че си на антидепресанти, значи има някаква причина да се тормозиш непрекъснато с нещо и това ти влияе вече адски много...

Притеснява те как биха реагирали твоите родители на евентуалната ти раздяла с твоя приятел - в крайна сметка не те, а ТИ живееш с него, значи тяхното мнение не трябва да те касае в случая. Запомни следното нещо - те са твои родители и като такива биха искали най доброто за теб, така че ще застанат зад теб НО само ако вземеш някакво решение, не се допитвай до тях какво да направиш - това си е твоя живот и ТИ трябва да си го живееш и владееш...

И най важния ми въпрос към теб е - ТИ знаеш ли какво искаш за себе си в живота ти, какви са твоите цели, и какви са твоите амбиции? Това е въпроса на който трябва да си отговориш сама, след това нещата ще се наредят много по лесно ако знаеш какво искаш и се стремиш да си го постигнеш...

Ти си младо гадже, нямаш поводи за притеснения че ще изпуснеш последния влак, че никой няма да те хареса или прочее... даже да тежиш 120 килограма, за 1 година ходене на фитнес ще се превърнеш в момичето което всеки мъж заглежда.... а ако си стоиш така след 1 година няма да си се развила в никаква насока, ще си пак тук, пак ще зададеш същия въпрос и пак ще получиш същия отговор....

Мога да ти говоря още по темата но не обичам да се хабя напразно, ако видя че има желание в теб да се променят нещата, ще се радвам да ти помогна доколкото мога..

Ремо

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fd4a2b1414
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   СЪжалявам да го кажа, но той щом до 32 не си е подредил живота, по натам какво???? Това не са 4 месеца това са 4 години, много време, няма какво да го съжаляваш, а го зарязвай иначе ще ти паразит цял живот. А ако останете заедно то понякое време и дете ще се появи е тогава вече ще е трудно зарязването и ще трябва и него да издържаш сама наи-вероятно. ВЪлкът козината си мени, но нрава не, на твоя човек явно така му е добре, я с маркови дрехи, я по ресторанти, момиче с което и да прави секс. Кой е като него?
Зарежи го, родителите ти дори и да са влюбени в него ще го преживеят ;) А ако не се махнеш от него, те очакват още много нерви и антидепресанти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f1667926dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Мило момиче,
Аз ще бъда по-мека в коментарите си и затова ще ти дам едно предложение: ако искаш и ти и родителите ти да разберете що за човек е твоя приятел и дали държи на теб, бих те посъветвала с твоите родители да го подложите на 1. 2 месечен тест. Нека те ви кажат, че имат финансови затруднения и че не могат да ви дават сумите, с които обикновено живеете. Тогава ще трябва да смените стандарта на живот и приятелят ти да се вземе в ръце. Така ще разберете дали човека е качествен.
Аз не мога категорично да кажа, че той те използва, но определено както всяко нормално същество иска да живее добре. А защо да не те обича? Просто освен качествата, които имаш, семейството ти има и финансови възможности. Направете теста-така и родителите ти ще разберат какво представлява приятелят ти-така и ти ще намериш отговор на въпросите си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4f7673a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   N23

Не си ли чуствителна? Разбрах го от начина по който се изразяваш и думите които си написала :) елементарно е :)

Не се чуствай нападната от който и да е... тук всеки иска да ти помогне :)

браво на теб че си го зарязала, а изнесе ли го от вас? ваще как реагираха?

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd26009252
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Авторката :
Ами не иска да се изнесе! След дълъг разговор уж се съгласи да се разделим за известно време поне, и ми каза "Е, добре хайде върви си. " При което аз онемях! Както и да е, все още няма никакъв резултат. Тази вечер следва част втора от "разговора" ни. Щом има заинтересовани от развитието на проблема ми, при някакъв резултат ще пиша.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4f7673a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Съжелявам че ще го кажа ама... тоя е пълен боклук... изнасяй се и не се връщай при него никога защото е силния пол може всичко да ти направи а такива боклуци незнаеш кво си мислят...

Не искам да те плаша ама... този човек ли искаш да е баща на децата ти? на какво ще ги научи?

Чакам развоя :)

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 017bb1aa3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Болката, когато те зарязват, или просто една връзка приключи е огромна(особено когато си обичал истински)-за съжаление личен опит:D. Но аз мисля, че той не е заслужавал терзанията ти -да го зарежеш или не, още в началото. Според мен си взела правилното решение:)Дано всичко да се нареди по скоро:)Успех:)
Tammara Monserrat

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6566dabcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Здравей мило момиче!
И аз съм момиче де;)малко по-голяма съм от теб. Моите родители също са ми осигурили спокоен живот относно финансите. Никога не съм платила сметката на мое гадже. Помисли си защо ти е такъв мъж. Има няколко варианта за една хубава млада жена;) според мен. Един е да не се изучи и да хване някой чичко паричко да му роди деца и да се моли да не я сменя много бързо с другата -поредната. Втори както е неизучена да се хване с който и да е и т. н. Друг да се изучи да се издържа сама и да е независима от мъжете финансово. Както е така изучена може да вземе някой много по-умен и финансово стабилен мъж. Обичта тази хубавата чистата... е истинска само когато и двете страни не са зависими финансово една от друга според мен. В твоя случай, ако той поне малко те обича би следвало за всичко, което правиш за него да намира начин да ти се отплаща... да готви да чисти да те носи на руце, да те прави мноооого щастлива с леглото. Въобще не може само да даваш.. трябва взаимност иначе няма смисъл. Това не е любов а чисто използване. Не ти трябва такъв... чудно ми е как родителите ти не го виждат какъв е. Може би им харесва да са благотворително дружество. Не ми се вярва там някъде да няма по-добро момче за теб. Айде, не мога да понасям мъже като твоя... няма полза от тях... няма смисъл. Ако някой такъв чете моите писания, вземи се в ръце човече.. Иначе будали винаги ще има. Просто мило момиче не си била обичана, ако беше щеше да различиш използването от любовта... желая ти го от сърце.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 902555c7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Да си изплача и аз болката.
На твоята възраст аз също издържах мъж - над 2 години...
Работех като куче по 14 часа на ден за да му плащам цигарите и заемите правени с бившата му жена, а той не ми помагаше с нищо.
Сега си спомням как за да платя вноска по негов кредит не можах да платя телефона си и да прекратя договорът с оператора.
Резултата беше, че автоматичното му продължаване ми костваше над 300 лева.
А за господина все нямаше достатъчно добра работа.
Баща му му предложи да го вземе на работа, той отказа - не била по специалността му.
Все кроеше велики планове.
Щеше програмист да става, щеше внос да прави с негов приятел...
Разби ми тотално нервите.
Започна да ми отказва секс и гушкане.
Накрая наистина започна собствен бизнес с негов приятел, дори когато останах безработна ме издържа почти цял месец.
Но в мен се е загнездило всяко лишение което съм търпяла заради него (а те са много, вярвай ми) и убеждението че не мога да разчитам на него.
Беше ми първа любов, с 15 години по голям от мен.
Много се колебах, но го изоставих заради друг мъж.
Засега ми е добре, разбрах че гушкането и сексът са нещо нормално, за което не е необходимо да молиш.
Не мога да ти кажа дали всичко ще се развие добре в бъдеще, но засега съм щастлива и спокойна и единственото за което съжалявам е че не изхвърлих този паразит по рано от живота си.
Сега го виждам, как се опитва да паразитира върху друго момиче.
И то много младо, дори официално не са заедно, но той вече кара нейната кола като негова собствена.
Сега вече виждам и осъзнавам, че този мъж никога няма да се промени - в разгара на връзката ни аз разбрах, че бившата му го е издържала повече от 2 години, аз също толкова, сега вече се кани да се покатери по следващия си гостоприемник и да смуче кръв от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker