Дали съм способен да обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали съм способен да обичам?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2328 пъти
Просто искам да споделя нещо
Напоследък доста често си задавам въпроса дали съм способен да обичам. Постоянно има зарибявки. Досега съм имал 9 неуспешни връзки, а съм на 23. Проблемът е, че бързо губя интерес към момичетата. Има известен интерес в самото начало но за 1-2 ден всичко минава момичетата ме канят на бар на кафе се обшетавам и накрая викам нещо не ми се излиза и излизам с някоя друга която сам зарибил от някои саит. Става ми ужасно досадно и нервно. Обзема ме някакво пълно безразличие. В последно време ме човърка гадната мисъл, че не умея да обичам. Дано да не е така... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: a81b69a657
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми ти за 1-2 дена не можеш да опознаеш някое момиче и да го обикнеш. Дай шанс на някое девойче и го опознай, обикновено в началото момичетата се правят на интересни, говорят глупости и простотии с цел да се изкарат готини и много отворени, което може би на теб не ти допада, обаче ако дадеш шанс и с времето ще откриеш уникалното в девойките с които се срещаш и ще почувстваш че си намерил "твоето момиче"

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 60a83030aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   КАто почнете с такива малоумни въпроси.. Ми, пич, аз откъде да знам дали ТИ можеш да обичаш или не? Как все чакате другите да решават вместо вас или да гадаят, да хвърлим един боб да видим, а? Промени си отношението и може да имаш шанс.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cdf7da1263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти случайно да не си зодия Близнаци? Че те са все такива объркани или по- точно казано побъркани...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c7bf8af57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някои хора си задават този въпрос цял живот. За да си го задаваш на 23 години или си прекалено умен или наистина си тъп, но аз мисля, че е първото. Какво обичане на 23? Забавлявай се, прави секс! Радвай се на живота! Когато те наранят, когато загубиш любим в катастрофа или когато любимата ти роди дете може и да разбереш какво е любов, но дано не е на твърде висока цена. И въпреки това, пак не е сигурно, че ще срещнеш любовта или че ще я изживееш. Обичта и любовта не е някаква способност, то просто се случва. Имал си връзки, добре, ами защо да са любов? Толкова е рано, животът ти предстои! Искам да кажа, не търси някаква вина или неспособност в себе си, няма нужда от тежки думи, клетви и обещания, това го има само в турските сериали. Просто се остави на живота, любовта ще те намери, ще те изпита и ще разбереш обичаш или не. Така мисля. Смятам, че приказки с учестието на думата любов на 23 години или са пресилени или неверни. Може и да има някъде такива "филми", обич по време на Втората световна война, но ти е ясно какво говоря, нали? Просто не се пренатягай, момче.

жена на 38 :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c7bf8af57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз губех интерес към мъжете поне до 30годишна възраст. Когато срещнах Него и още сме заедно, създадохме семейство. А съм жена. Момче на 23 години просто няма начин да говори за любов. Наслаждавай се на хубавите момичета и не им позволявай да ти влязат под кожата. След 10 години пак ела попитай, да видим докъде ще си стигнал с любовта.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4776e53ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Боже, 4 и 5 - нямам думи. Как пък преценихте, че бил млад за любов? По-голяма глупост не бях чувал. Ако сега не се влюбва, то кога? Човек може да се влюи силно и на 15, нищо, че не е същото, но чак пък след 30 да твърдите, че била истинската любов... Изключително глупаво. Любовта може да те "тресне" по всяко време, това, че вие сте си търсили извинение да хойкате (4 и 5) до 30-год. си е ваш проблем. Май вие никога не сте разбрали какво е любовта от прекалено честа смяна на секс-партньорите.. :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1c8bf8a15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-вероятно се опитваш да запълниш друга празнина в живота си чрез тези безкрайни срещи. Твърде големи очаквания за любов от пръв поглед имаш. На много хора такова чудо не им се случва, поради простата причина, че са по-спокойни като характер или по-малко влюбчиви натури, дори ако щеш по-малко толерантни към човешките недостатъци, т. е. по-критични. Факт е, че често любовната еуфория е характерна за по-емоционалните хора, а останалите просто изживяват любовта по по-различен начин, отколкото показват по филмите и романите. Чувството на постоянна еуфория и при голяма химия между двама души трае относително кратко време, ако въобще се премине през такъв етап. Любовта към който и да е друг човек само допринася за твоята пълноценност. Опитай контакти с по-зрял и духовно развит човек. Създай първо приятелство, не се анализирай - аз сега влюбен ли съм или не. Ако трябва, обърни внимание на по-различен тип момичета, поработи и върху себе си. Не очаквай, че човека срещу теб ще те впечатлява безкрайно или че следва да те забавлява и ти осигурява изненади. Това все пак е просто човек. Помагал ли си искрено на приятел? Става ли ти е мъчно/ ядосвал ли си се за някого поради явна несправедливост към него? Страхувал ли си се за близък човек? Еми то това е обич. Ако можеш да изпитваш такава обич, рано или късно ще съумееш да имаш и пълноценна връзка, като му дойде времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker