Девствена на 20 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствена на 20
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3125 пъти
Здравейте... Прочетох една тема пусната от едно момиче тук на 19, което казва, че е девствено и понеже мене ме измъчва нещо подобно, реших да си пусна и аз своя история. Макар, че може би ще ви досадя и някои дори ще се посмеят на мой гръб, но все пак искам да видя вашите мнения.

Аз съм на почти 20 години навършвам ги след няколко месеца и също девствена, но не поради причините, които е посочило въпросното момиче в нейната тема, а защото до сега никога съм нямала подчертавам истинска връзка. И това мен много ме смущава, не знам адски много страх и неловкост ми създава, защото не знам вече в днешно време как би реагирал някой, с които ако имам нещо повече от няколко срещи и нещата започнат да се задълбочават, се сещате накъде ще отидат работите...

Та моите причини са както споменах вече, че не съм намерила момче, с което да сме имали някакви отношения освен срещи, целувки, милувки и до там. Никой не е искал да се опознаем, а само секс и до там и то на едва 3-тата 4-тата среща... Е аз не мога да си легна с някой, които не проявява интерес към мен като човек и с който не се познаваме. И като са разбирали, че няма да си легна с тях, не съм ги чувала повече... и милите думички като мило, коте и не знам си още какво, изведнъж са се обръщали в обиди. Това нацяло е смачкало самочувствието ми и увеличило страха ми от нови срещи с други.

Другите причини са предполагам и много основен проблем, че не съм и много хубава, то е ясно, щом не съм желана и харесвана сред много момчета.... И третата причина, че съм от сравнително малък град и не мога да си харесам аз самата лесно някой. Просто много трудно става да си падна по някого и то после се оказва зает естествено, или не проявява грам интерес. Пък и някак си все не мога да си се представя аз самата в ролята на гадже. Тези пък които мен са се опитвали да ме свалят 2-3 пъти съм правела компромиси с надежда, че в процеса на опознаване и с времето може и да се получи нещо, но не все същата история-той намеква за секс на едва третата среща аз се отдръпвам и той дим да го няма, кой от където бил... Абе не ми върви хич.

На тази възраст предполагам е смешно да не си спал с никой, нали? ! Еми то май всеки би си помислил, ще ми има нещо, щом до сега още се ослушвам, значи съм бъглива... Искам да ми отговорите честно след като ви обясних подробно как стоят нещата. Какво бихте си помислили за мен, ако разберете, че нямам опит с връзките. То верно все от някъде се започва, но явно с мен никой не иска :(

Вече ме е страх и да се пробвам с някой, ако примерно изскочи от някъде, защото се страхувам, че ще се повторят пак същите неща които преди ставаха и пак ще ме зарежат преди да ме опознаят. Трябва ли да се срамувам поради факта, че съм все още девствена на тези години? И моля ви без саркастични изказвания, просто искам сериозни хора да изразят своята гледна точка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 35fc38e82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не е смешно или ненормално твоето състояние, но мисля, че просто не можеш сама да се отпуснеш и да се оттърсиш от своите си страхове.
Какво те накара да мислиш, че мъжете искат да контактуват само за секс с теб? Възможно ли е да са се почувствали отблъснати в станал вече интимен момент?
Пишеш, че не си атрактивна физически - ами сниши малко летвата и се огледай сред момчетата, които не изглеждат точно като Брат Пит.
Иначе, не чакай да се пръкне някой от някъде и да ти реши проблемите. Принцове няма! Приеми, че хората сме Хора. Не му мисли толкова и не търси лоши мотиви и намерения, където ги няма.
Няма правило иначе на коя среща човек ще стане интимен. Просто нещата се случват, но не си организирай срещи с мъже, с които не искаш ПО ПРИНЦИП да бъдеш интимна. Още на първата среща можеш да прецениш това - можеш ли или не да си легнеш с този мъж?
Ако на първата среща не изпитваш влечение към него, не си мисли, че след 3-тата и 10-тата ще изпиташ и не е нужно да даваш напразни надежди на мъжете, за да ги отблъснеш след това. Много ясно, че ще се ядосват и ще се чувстват като абсолютни глупаци.
Виж, на 20 си, не си Клаудия Шифър, девствена си - какво толкова избираш и се чудиш. Тръгни с някого, бъди смела, пък после ще видиш, дали ще се получи или не!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 26d4c8a69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 - "твоето състояние", ти сериозно ли? Звучи все едно диагноза. А относно авторката, нищо ти няма! Не си намерила подходящия човек и няма нищо смешно в това. Не е ли по-смешно да те минат 5-6-7... за да го намериш?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 35fc38e82b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   2 - диагнозата си е диагноза, състоянито си е състояние - добре, ще се израся по-конкретно
„Виж, не е смешно или ненормално състоянието на ципата на твоята вагина“
Колкото до „подходящия човек“ - никога няма да намери такъв. Който твърде дълго чака принца на бял кон, най-много да дочака коня!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ce06bfefff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:

Здравейте на коментиралите и благодаря. Не искам да споря с никой нито да за се защитавам, само ще напиша някой ред, защото според това, което номер 1 казва, мисля че не е разбрал добре нещата.

Аз изобщо съм много далеч от тази мисъл за принцове.. изобщо не чакам ни най-малко такъв, нито си падам по момчета стил 'а ла Брад Пит'... и както вече съм написала в темата си-да не съм хубава, затова не избирам много, казах това, че трудно си падам по някой, защото ако трябва да се сравнявам с повечето момичета, моите наблюдения са, че те са много лесно влюбчиви, а аз не мога да си наложа и да се насилвам, какво да направя като на сила не става... не че трудно избирам и имам големи претенции, аз самата нямам какво толкова да предложа, за да имам претенциите за нещо много голямо. Именно затова се опитах да бъда толкова подробна, за да няма въпроси и да остана неразбрана, но май така става.

На въпроса ти - Възможно ли е да са се почувствали отблъснати в станал вече интимен момент? Ами аз нали това през цялото време обяснявах, че просто няма как да си легна с някой, който познавам от 2 дена. Ако го направя, само и само да не ме зареже, каква ми е гаранцията, че после пак ще остане при мен и няма да ми лепнат етикет ''еднодневка'', ''лека'' и така. Казвам, че сме малък град и докато за някой момичета, това не е нищо особено, то аз не съм от тях и има значение поне за мен с кого ще си легна. Но пак казвам не съм намерила досега такъв човек. Как да го разбирам това, значи ако аз го отблъсна, той има право да ме обижда, без да съм му давала никакви надежди за нищо, а ако той ме отблъсне, защото разбира, че няма да му пусна току така е в пълното си право и аз трябва да се чувствам виновната. Не трябва ли и от двете страни да има желание? !

„Виж, не е смешно или ненормално състоянието на ципата на твоята вагина“ Тук ще си позволя да кажа нещо-аз девствена ципа нямам, но това е друг въпрос, не ме е страх от пръв път и такива неща, просто от това, че нямам опит, и най-вече от реакцията на човека, когато разбере и да не вземе после да ме разправя на ляво и дясно.... мисля че е достатъчно основание.

Hе знам някой дали го чете цялото, но пиша толкова подробно, за да изясня как са се стичали нещата и как разсъждавам аз, не да убеждавам, че съм на всяка цена права. Започвам да си мисля нещо, че е от голямо значение външността-е тъй като аз я нямам, значи и шанс нямам и да се считам извън играта.

Благодаря ви отново :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e2b2067b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Историята ти много ме трогна (момче съм), аз също съм на 20. Пожелавам ти да намериш това, което търсиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 66744d6c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма нищо срамно. Аз също съм на 20 (момче съм) и съм девствен.
Мен пък най-много ме притеснява това, как стоят нещата със секса, как другите предимно за това мислят. Все на секса най-много внимание обръщат, той бил най-важния във една връзка и т. н.

Еми, тогава, за каква любов ми говорят?? Каква любов ми търсят, като само секса им е в главата, в устата и навсякъде.

Обичат се, обичат се, и като се стигне до полов живот... край. Любовта изчезва. Наблягат на секса, ако нещо им куца връзката и им се струва еднообразна... дай със секс ще я разнообразим.
Все се оплакват-секса тва, секса онова.
А кажете нещо и за самата връзка де.
Само върху секса са се съсредоточили, само в секса намират проблеми, само него гледат да го поддържат жив и разнообразен и хубав.

А връзката? Взаимоотношенията? Тва че разнообразяваш секса, не означава, че разнообразяваш връзката.

Просто хората все повече се желаят и все по-малко се обичат. Тва е.

Авторке, аз мога само да се радвам ако срещна девствено момиче и няма хич да бързам за секс. Когато тя е готова, ще си каже :)
Интересува ме връзката ни. Дали ще се разбираме, дали ще си допаднеме. Важно е да се разбираме, да си приказваме без срам по всякакви теми, да си споделяме, да се подкрепяме, да си помагаме и много други много по-важни неща от един секс.

Аз не искам да съм супермен в леглото, нито искам жена ми да е неква супер добра в леглото.
То е ясно. Ако искам качествен секс, със сичките му екстри, има проститутки за тая работа.
И жена ми, ако иска качествен... Разкъртващ секс, има много по-добри от мен.

Аз искам да дам на жените, това което другите не им дават.
А именно Любов. Истинска Любов.
Не искам да си съсредоточавам вниманието върху секса.
Секса се купува, лесно се получава, но любовта-не. Тя не се купува.

Авторке, недей да се ядосваш и притесняваш.
Ето от твой си опит виждаш, че всеки може да ти предложи и даде секс.
Но ти търси този, който иска да ти предложи и даде любов.
Тя е най-важна.

Горе главата и Успех :) (hug)

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b086bfbec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номер 6
каква любов такава, като само за секс мислите?
много правилно

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 47e268808f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Нормално ли е в днешно време да си девствена на 20? Не, не е нормално. Но само защото живеем в ненормални условия. Не използвай общественото мнение на ненормалното общество, за да разбереш, кое е нормално.

Девствеността не е пречка за щастлив живот. Не е нещо, от което човек трябва да се "оттърве" при първа възможност. Девствеността е дар. Тя е подарък, за този, който обичаш. Това те прави специална за него, защото никой друг не те е имал. Не избираш кой да обичаш, заради сексуалния му опит. Това е болка, която споделяме в името на любовта. Това е доказателство за любов. Дали ще подариш девствеността си на Единствения или на неподходящ - няма значение. Важното е просто да го направиш с любов. Да го направиш с човек, който обичаш, защото този подарък се подарява веднъж. И се подарява от сърце. Гордей се с девствеността си. Това те прави специална за някой, който още не си срещнала. Не е срамно, че притежаваш неподарен подарък.

п. п. Няма от какво да се притесняваш. Може само да се притесняваш, дали някой мъж няма да те хареса САМО, заради това. Защото има такива. И не забравяй - ти избираш. Не мисли, че трябва да бъдеш "стока", която трябва да бъде опитана, за да се докаже качеството й. В любовта правила няма. И за всяко нещо има време. Може да стане утре, може да стане след 2г. Когато и да е - нека е с любов :)

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7600b67915
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   М на 34, моето мнение е че си комплексирана. Плащаш данък обществено мнение, но няма как, след като както сама казваш живееш в малък град и те е шубе кой какво ти говори зад гърба. Няма никакво значение дали си с девствена ципа или не. Ако нямаш, по-скоро ще улесниш всеки, който си легне с теб. Аз до момента не съм изчуквал девственица, всичките ми гаджета и жени в живота са били разпоретини изобщо даже си мисля, че ще ме е шубе да си легна с девствено момиче с ципа на ваджайната. Разни подробности от сорта на кръв, болки, стонове мисля, че само ще подтиснат атмосферата.
Много важно е да спреш да си мислиш глупости от сорта, няма да му пусна на първата среща а ще е едва след 3-та, 5-та, 10-та. Зависи от ситуацията, но ако харесвам жената и ме привлича сексуално, винаги си искам на първа среща - ако сме на кафе или в заведение предлагам да ми дойде на гости. И естествено само ако преди това съм и заявил, че много я харесвам и бих искал нещо повече от приключение за една вечер. Откаже ли ми не я търся повече, защото считам, че не знае какво иска и няма смисъл да ме прави на глупак. Загуба на време е да се мотаете по заведения да се опознавате на места където нищо лично не може да си кажете защото всеки слухти и десетки очи са се вперили у вас. Затова смени стратегията си и ще имаш успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a7ae0f39a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно не е смешно. Просто вече рядко се срещат момичета като теб. Сега всяко 2ро 3то момиче на 13 14 год прави секс. Аз съм имал доста приятелки за по месец два и до там. Докато не почнах да излизам с момиче, което в последствие разбрах че е девствено. Аз в началото доста и намеквах но тя постоянно ме рейеше и аз не разбирах защо. Според мен се притесняваше да ми го каже, зашото беше на 19. Нямаш си и на идея колко яко ми стана, когато ми го каза. Даже още помня думите й ; Аз не съм като другите да се чукам само и само да задържа момчето, което харесвамТова момиче ме промени изцяло. Преди бях на принципа чукай-бягай, а сега знам какво е да обичаш. Доста време я чаках да реши че е готова за секс, но в момента съм най-щастливото момче. Вече знам какво е важното в една връзка. Тъпото е, че го разбрах толкова късно..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker