Самотата ми е в тежест - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата ми е в тежест
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3139 пъти
Здравейте!

На 22 години съм, студент последна година в столицата. Бих желал да ви кажа, че съм стигнал до извода, че каквото и да правя никога няма да срещна любовта. Все което момиче си харесам и я поканя да излезем ме отбягват. Всичките ми опити да спечеля което и да е момиче удрят на камък. Не спират да ми гледат това имам ли пари, кола, жилище и т. н. Не искам да съм за някоя кредитна карта. Искам да срещна момичето, което ще направя най - щастливата дама на света, а след време и най - щастливата майка на света. Но защо по дяволите нищо не се получава? Не пуша, пия супер малко, мразя наркотици, чалготеки и въпреки това не мога да намеря любовта на живота си, с която да осъществя всички намислени от мен романтични идеи. Отделно сам се оправям с пране, чистене и готвене.
Вече се съмнявам, че любовта съществува. Не искам кой знае какво, а живота е много несправедлив към мен. Имам чувството, че Господ е направил така да имам всичко друго, но не и момиче до себе си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 742cb04345
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич ти просто описа не смао себе с, но и мен. Аз съм на 21 и съм досущ като теб и абсолютно те разбирам. И аз съм си го мислил точно това, че в живота нищо не ми липсва, освен момиче. Няма.. те просто търсят кретени знаеш го това, постоянно казват, че имало и момичета които търсят свестни, но това са 1% от 99%. И като говорим факта, че тези момичета първо трябва да те харесат, после като ги покниш да не се притеснят и прочие. И въобще факторите са много и все не на наша страна. И ей го и аз съм романтик като теб, бих дал всичко за да се разхождам в парка с нея, или да си говорим с часове... Но "нея" я няма и никога не я е имало при мен. Като се замислиш въобще не искаме много, просто аз живея с малката надежда, че в бъдеще ще се случи за мен. Иначе бих си казал "оф айде да го изживявам тоя скапан живот и да се свършва вече".
Моят съвет е просто да спреш да ги търсиш. Нито по скайп, никав фб, никви телефони. Разбрал си предполагам, че като ги търсиш, просто не става, винаги са заети. То нормално дори и някоя да те харесва пак ще е "заета" за да излезете.
Според мен в главата на момичето става следното: След като да речем си флиртувал с някоя и на нея й е харесало, имаш и фб-ка или номера (все тая). И й казваш че ще й звъннеш. Тя с радост ще ти каже супер. НО.... на следващия ден тя ще си каже "оф са за кво му дадох номера си не ми е до него сега... " И ти звъниш след 2 дена и тя те реже. Причината е, че те много бързо си менят мнението. Грешка ти реално нямаш. Просто не е трябвало да й звъниш. ОСтавящ нещата месец-два. ТЯ ТЕБ ЩЕ ПОТЪРСИ един ден. Е тогава ще излезнете. Разбираш ли?
И след 2-3 срещи вече взимаш нещата в ръце и я целуваш и квот стане.. Така се става "гадже" в днешно време. Поне според мен. Но няма да стане ако продължаваш да ги търсиш братле повярвай ми, знам го. А ако не ти звънне тя, отиваш на следващата, и на следващата все една ще те потърси. :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 58ad81db11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ама не си ли малък, че да искаш всичко накуп от живота? То и ние на по" 40 и... "търсим още любовта. Ти имаш нужда от приятели и млади хора, с които да общуваш, след това от няколко неангажиращи връзки, след това от малко секс от подобни връзки, а чак тогава, като узрееш можеш да търсиш и очакваш Единствената. Прекалено идеалистично разсъждаваш и очакванията ти са такива.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c53b6797ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   целиш се твърде високо dude

и аз да предложа па памела андерсон ще съм самотник

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3af8242ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам приятел какво да ти кажа историята ти е сходна с моята и за цял живот съм бил самотник и не ми е вървяло в любовта. До сега се с проститутки съм го правил. Не знам какъв съвет да ти дам ти си преценяваш как да живееш от тук на татък аз съм си развалина и съм наясно че никоя няма да ме погледне и съм се отказал да търся любовта.

М19

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f0ceede4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Приятел не си рам има много като нас! Не сме грозни нито тъпи, успяваме в много области в живота, но каквото и да правим все удряме на камък с жените. Наричам хората като нас вълци единаци, явно съдбата е срещу нас, но въпреки това няма да се откажа. Успех и никога не се предавай!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5fe95fce38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За какво ти е жена? Можеш сам да се грижиш за себе си - чистиш, переш, готвиш... Съдбата не е против нас, а със нас, защото ни е дала способности сами да се оправяме в живота. Само непълноценните хора имат нужда от половинка, за да ги допълни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b6779735f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Любовта идва, когато най-малко я чакаш:)А относно тези момичета, които гледат парите, жилището.... те просто не заслужават мъж като теб... защо изобщо се заглеждаш по такива? Такава ли искаш да бъде жената до теб? Както вече казах, любовта и изобщо всичко хубаво, се случва точно когато най-малко очакваш, че ще стане:) Дано при теб да се случи скоро (защото знам колко е ужасно и отчайващо да чакаш.... )Успех! :)
Tammara Monserrat

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a2379602b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторът: Благодаря на всички, които писаха компетентен отговор по темата ми. За съжаление вече се съмнявам, че ще имам човек до себе си. Не вярвам да срещна любовта на живота си, защото тя не съществува

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: befc97d11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе и аз съм като тебе отдавна се отказах от любовта. Просто съм развалина и никоя не би ме погледнала, последното момиче което обичах така ме осакати емоционално и душевно че и да искам не мога да се влюбя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ba783938ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   човече, толкова си млад още! ще ти дам пример с вуйчо ми. когато беше на 18-19 имаше едно гадже. обичаше я, но нещата не се получиха. после дълго време беше все сам. роднините започнаха постоянно да го подпитват няма ли да се жени, няма ли да си намери приятелка. той си знае колко, , приятно'' му е ставало. годините отлитаха, а той не намираше нищо сериозно. докато не срещна едно момиче, с което се разбират много добре, допълват се, погаждат се и му личи, че е много щастлив. и знаеш ли на колко беше, когато я срещна? на 32. така че си живей живота и ти ще срещнеш твоята идеална половинка.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a2379602b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторът: Писна ми да съм сам и да гледам около мен влюбени двойки, които си личи, че са щастливи заедно. Повярвайте ми самотата може да убива. От опит го казвам

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8da8f42d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Може би харесваш момичета тип-кифли и за тва не ти се получават нещата. Обърни внимание и на по-затворените момичета.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8da8f42d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нека тук и едно момиче да се изкаже.

До коментар 1.

Искам да кажа, че не даваш много добър съвет като казваш че момичетата трябва да го търсят. Всяка жена обича да е ухажвана. Мъжът е този които трябва да търси жената не тя него. Именно в това, че разчитате само на едно излизане се дължи грешката ви. Аз също съм от този тип момичета, които по-често октазват или отиват само на 1-ва среща и това не е, защото съм някоя използвачка или материалистка. Просто жената трябва да усети, че е желана. Винаги имам чувството, че когато някой ми прави комплименти иска само някаква игра а не нещо по-серизно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a2379602b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторът: Бих желал да отговоря на два коментара.
До номер 13 - не си прав/а, защото не харесвам момичета тип кифли. Харесал съм си точно по - затворено момиче, но не става и не става нищо. Все ми казва, че ще излезем а резултат... След няколко дни тя има рожден ден и ми каза, че щяла да си седи сама у дома на рождения си ден и аз като чух това и предложих да сме заедно, но уви :(

До номер 14 - Щом не си някоя материалистка, ако си в ситуация като моята би ли тръгнала с момче, което живее със доста скромни пари при положение, че си от богато семейство и майка ти е управител на една от най - известните фирми в страната. Би ли тръгнала с бедняк, който живее с пари около линията на бедност? Би ли тръгнала с момче, което дори няма финансовата възможвност да ти купува каквито и да било подаръци, но за сметка на това е готов да те обича с цялото си сърце и да посвети животът си на теб?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 576e66a408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   гадно е така но сигурно още не е дошло времето или подходящото момиче. Спокойно все някога ще се намери някоя подходяща която няма да гледа само дали имаш пари. Рано или късно всичко ще се оправи точно когато най - малко очакваш ще я срещнеш бъди сигурен в това. :) ( момиче съм) горе долу и аз съм в такова положение без приятел съм от доста време но не се отказвам. Все някога ще се появи.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 94618230a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Пич, колкото и клиширано да звучи, ще те посъветвам да се съсредоточиш над себе си и да си живееш живота. Преди не знам какво е било, но в днешно време свестни момичета и хора изобщо, се срещат много трудно. Аз също до момента не съм срещал истинската любов, макар че съм на 30. Ходил съм с красиви и не толкова, с бедни и не толкова, с умни и не толкова. Всички те обаче имаха една обща черта-интересуваха се определено от пари и си гледаха единствено своя интерес. Приятелки и секс ще имаш, за това изобщо не се притеснявай, но сексът в днешно време си е просто секс, макар че много хора го бъркат с любов. 90% от "щастливите", "влюбени" двойки, които виждаш, не са това, което изглеждат, повярвай. Такива театри се разиграват, че свят ще ти се завие. Въпреки всичко, не се отчайвай, няма как всички жени да са лоши, има и добри. Бъди себе си, дръж се естествено, не подхождай с притеснение и действай освободено. Като не стане на едно място, ще пробваш на друго, нищо фатално не се е случило.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8da8f42d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   номер 14
Да бих, разбира се ако момчето е добро, трудолюбиво и има някаква цел в живота.
Аз лично познавам едно семейство, които тръгнаха от 0-лата бяха толкова зле, че дори нямаха какво да ядат(без да преувеличавам), но преди няколко години развиха частен бизнес имат 2 деца и сега материално са доста добре.
От друга страна някои богаташи, които харчат на поразия могат да останат на улицата.
Може ли да кажеш какво учиш? (просто от любопитство)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 42b045bc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторът:
Номер 18, уча Публична администрация в УНСС София и съм студент по тази специалност четвърта (последна) година.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a2379602b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторът: Пишете още по темата ми моля!
Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e1f7780b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ще ти кажа следното: Щом си материално осигурен, потърси помощта на психолог - да ти помогне да се справиш с отчаянието, което се опитва да те пребори. Относно щастливите влюбени - повярвай ми, много хора правят невъзможни компромиси със себе си, само за да не са сами. Но всъщност са много по-самотни и отчаяни от теб - ти поне се бориш, като имаш волята да не се задоволяваш с каквото и да е. Защото, каквото и да е, съгласи се, се намира.
Успех.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7c3b8b2a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Просто бъди мъж. Недей, да поставяш жените на пиедестал, защото много биха те използвали по този начин. Никоя жена не харесва мекушави мъже. Хващат се с всякакви боклуци, но не и с някое скромно момче, защото в него те виждат слаба личност, докато за боклука не са сигурни, дали няма, да се окаже мъжкар, което почти винаги не е така, но...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a2379602b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторът: Да разбирам ли, че съм мекотело след като никое момиче не желае дори на кафе да излезе с мен?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 90b6693d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До номер 1 и автора, момчета не губете надежда, не се предавайте и не се отричайте от любовта. Може би сте чували много фрази като "За всеки влак си има пътници", "Всичко с времето си", фрази, в които не вярвате, но знайте, че наистина е така. Една учителка ми каза, че е срещнала любовта на живота си на 35 и да не бързам. Аз също съм във вашето положение. Казвам ви го като момиче, не си заслужава да тичате по момичета, наистина не си заслужава. Съвета ми е по - ведро и оптимистично да гледате на нещата. Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker