Възможно ли е да го заобичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да го заобичам
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3442 пъти
Аз съм на 24 и историята ми сигурно е позната на доста хора. Имах връзка, която продължи 3 години. Бях лудо влюбена и за мен всичко беше розово. От тогава вярвам в споделената истинска любов, но в един момент нещо охладнях към момчето с което излизах и се разделихме. След няколко месеца тръгнах с друго момче. Беше ми хубаво с него, но нямаше тръпка и въпреки всичко давах шанс на връзката ни. След година и половина реших, че той заслужава жена, която да го обича както той обича. Скъсахме той го прие тежко, но в крайна сметка намери лзбовта на живота си и сега е много щастлив, за което много се радвам. Излизах с други към някои имах по-силно привличане, но всичко бързо изчезваше. Сега излизам с 1 мъж 3години по-голям от мен, той прави всичко, за да ми е добре, но аз изпитвам само приятелско чувство. Хубаво ми е с него, но няма тръпка. Възможно ли е това приятно изживяване след време да стане в любов. Той е много добър с мен и всички много го харесват като човек, но дали ще се влюбя или си губим времето.... Дайте съвет да продължа ли връзката или да приключа? Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 737dfad105
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е в теб. Как така ще искаш съвет и ще приключваш, само на това ли си способна? Вярвала си в любовта, при това споделена, а цели няколко месеца си била сама и после веднага с друг. Не ти ли липсваше предишният, а сексът? Стояла си сама, без секс, ама това щото си охладняла? Не разбирам. Това напомня на фригидност, тя се изразява не само в сексуален аспект, ако не знаеш. По-добре ги подменяй и само спи с тях, защо ще преживяваш връзки, след като без видима /поне за мен от написаното/ причина - ревност, изневяра, побоища, неуважение, нараняване ги зарязваш?
Ей така си охладняваш? По-добре и не сключвай брак тогава, за всеки случай. Не искам да те обидя, но ми се струва, че или не знаеш какво искаш или си прекалено самовлюбена и сигурна в себе си, че след сегашния, веднага ще завъдиш друг без проблем. моята рецепта за теб е - нека да ти изневери, да те заболи яко и тогава пак ще говори. да го видиш интимен с друга, да се опипват и т. н., ще забравиш за раздялата и ще мислиш ден и нощ за него.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bdf6337aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Определено НЕ. Това е въпрос на химия, щом до сега не ти е харесал няма и да ти хареса. Привличането е на подсъзнателно ниво, то не е навик. Може да свикнеш с доброто му държание, с това, че например ти угажда, че се грижи за теб, да го чувстваш близък. Всичко това е чудесно, но не е любов и страст, тръпката няма да се появи.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ddab9ddc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, не можеш и никога няма да можеш. Може да заобичаш само някой, който наистина искш, но мисля че вече и биласрещала този човек, щом имаш база а сравнение :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5cc6e6d8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   АЗ ИМАХ ТАКАВА НЕВЪЗМОЖНА ВРЪЗКА ( СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ НЕ ГО ОДОБРЯВАХА БЕШЕ РОМКА) И ПРИКЛЮЧИХМЕ. ОТ ТОГАВА НЕ МОГА ДА СРЕЩНА ЛЮБОВТА , БИЛ СЪМ С ДРУГИ ЖЕНИ НО НЕ И СЕГА СЪМ С 1 ЖЕНА КОЯТО УВАЖАВАМ НО НЕ ОБИЧАМ И НЯМАМ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ, ТАКА ЧЕ ТЪРСИ ЛЮБОВТА

/Модератор7 - Писането само с главни букви е равносилно на крещене.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 574da07739
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   любов насила не става...
сърцето ако реши само тогава...

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6fd267b88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако си отговориш на въпроса какво е любов и какво точно искаш да почувстваш, това е отговора на въпроса ти от темата.
На мен ми се случи точно това имах само приятелски чувства, без сексуално привличане и се омъжих за него и вече 15 години страстна любов и разбирателство.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 397237da14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Любовта е химия, тя е нещо необяснимо или поне не до край. Няма как от приятелско чувство да стигнеш до страст, до любов. Рано или късно ще срещнеш точния човек и тогава ще разбереш какво означава любов и секс с любов. Другото е свързано с разум, с планове за бъдещето, да човекът е супер и какво от това? Ами ще нти омръзне и даже може да го намразиш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5cc6e6d8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До номер 9 :наистина ли ти тръпне сега като ти е мъж и си до него. Вероятно все пак е възможно да обикнеш някого в последствие.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 90c5f362d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След като от сега не си влюбена в него.. защо си мислиш че чувствата с времето ще се появят? Та то в началото е най - интересно.. а на сила хубост не става...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 881b536b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хахаха хареса ми написаното от модератора под коментара на 7... а сега по темата. И аз като теб на 24 бях объркано момиче, не знаех какво искам и какво търся. И така 2 години стоях сама, за да не заблуждавам някого излишно и защото знаех, че не съм способна да направя някого щастлив. Сега съм на 26, подредих си мислите и желанията, дадох си сметка какво би ме направило щастлива и знам, че съм готова за връзка. Все ще се появи и подходящият мъж, с когото ще гледаме в една посока. Така, че в момента ти препоръчвам да не запълваш времето си с някого, когото ще подвеждаш излишно. Ако не можеш без секс, си хвани другарче с което сте на една вълна. За връзка определено не си готова според мен. Просто си дай време и подходящият момент и човек ще се появят.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fc96835027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Приличаш на твърде лекомислено момиче. Все тръпка, та тръпка. Не че не е важна. Ама ти нещо преиграваш. Има и други аспекти в отношенията, освен тръпката. Пък и кой може да ти отговори какво ще стане? За услуга от врачка се пише на друго място. Кой от нас знае какво ще стане?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6fd267b88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 11 да в момента бих издрала очите на друга само ако го погледне, а едно време преди 15 години го уреждах с познати момичета. Невероятно но факт! По принцип съм жена, която мрази окосмяване /а той е много окосмен/ и мога да трая единствено него, дори заравям пръсти в къдриците на гърдите му със страст.
От №9

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 25f2e3031b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   №15, наистина се радвам за тебе - виж как животът сам те учи, че можеш да харесваш и неща, които са обратни на представите ти. Можеш дори чрез обичта си към някого да откриеш, че ти харесват, а иначе никога не би и пробвала дали случайно няма да ти харесат. И накрая откриваш, че на въпросните неща които мразиш всъщност нищо им няма, а отрицателното ти отношение към тях е базирано само стереотипи и предубеждения.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b5bdd4711a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   "Нещо охладнях" - това се случва с всяка тръпка. Ако търсиш траен партньор, много по-важно е да сте приятели и да имате еднакви ценности и цели, отколкото да има тръпка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker