Заслужава ли си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1797 пъти
За първи път я срещнах преди месец и половина. Веднага ми допадна. Първото нещо, което направих беше да проверя дали си има приятел. Оказа се, че е заедно с друг от 4 години. Не съм човек, който би се врял където не му е работата, затова си казах не и толкова.

По ирония на съдбата се случи така, че станахме колеги за определен период от време. Честно казано тези две седмици минаха леко и неусетно. Обикновено съм мъж, който когато реши нещо го спазва. Затова и си пазех гарда, държах се леко дистанцирано. Когато ме караше да пием кафе в почивката, не винаги приемах, до последно откланях поканите и да пием по нещо след работа, тя ме откри във фейсбук.

Държах се приятелски, но леко дръпнато. Познавам се добре, хлътвам лесно и много силно, а не исках да се получи познатия резултат. Свършиха тези две седмици, мен ме изпращаха обратно, разстоянието между градовете ни е малко. И още първата вечер ми се обади уж по служебни въпроси.

Разговора беше някак си странен. Каза, че е боляло гърло и предложи да продължим по скайп. И там вече хъката мъката и изведнъж ми признава, че била си падала по мен. Ей така от нищото. Останахме будни до малките часове на ноща, говорейки си по телефона. И така измина работната седмица, дойде петък. Решихме да се видим. Бях и на гости за уикенда, правихме невероятен секс, изобщо два магически дни.

Естествено, говорихме за това какво ще става от тук нататък. Каза ми, че отношенията със приятеля и били сложни. Че ще ги реши, когато се върне, не бил в града сега, а се връщал в края на другата седмица. Нормално, като се замисли човек. Четири годишна връзка не се прекратява по телефона, то коя ли връзка се прекратява по телефона де, затова и не повдигнах въпроса повече.

През следващите дни усещах как хлътвам все повече и повече. Бях истински щастлив. Следващия петък сутринта, тя ми каза, че приятеля и се е върнал. Нещо не успяхме да се чуем по продължително през деня, поради много работа, която нямаше свършване. Вечерта се чухме, поговорихме си както обикновено. Нещо в мен напираше и затова я попитах директно какво е станало, дали е говорила. Отвърна ми, че няма да се раздели с него. Единствения въпрос, който и зададох беше дали е щастлива с него, тя ми отвърна положително, след което реших чисто и просто да не се меся повече. Казах и само, че докато е с него може да има единствено приятелки отношения с мен, пожелах и лека вечер и затворих.

След час получавам няколко съобщения от нея, в които ми обяснява как всичко било секс и прочие, не искала да ме наранява.. хаха. Меко казано останах втрещен. За пръв ми се случваше, жена да ме използва само за секс, вярно и аз съм си търсил такива връзки, но никога не съм давал поводи за нещо повече.

Това което ме втрещи беше, че изобщо не ми се струваше да бъде от този тип жени.. Колегите на работа до един я смятаха за свястна, която не би изневерила и така нататъка. Как да е прекарах една безсънна нощ. На другия ден получих няколко позвънявания от нейна страна, на които не отговорих. Тогава тя и смс-и ми изпрати, в които се казваше как искала да говори с мен, да съм и вдигнел.

Чухме се, взе да ми се обяснява се била влюбила в мен, как ме сънувала снощи, как и било мъчно и все едни такива... сладникави неща. Нямам спомен какво и отговорих. Общо взето сега се чуваме всеки ден по няколко пъти. Тя пое инициативата за всичко, пита кога ще се видим, какво ще правим някакви такива неща.. Звъни на една колежка да я пита какво съм правел.. общо взето такива неща. То ако беше само за единия секс.. дали щеше да ме търси толкова. Сега уж имаме уговорка да се видим събота, но не знам дали си заслужава. Честно казано, знам че не си заслужава. Просто не мога да не, да и кажа че не искам да се виждаме и чуваме повече. Разума ми подсказва, че не е стока, ама нали знаете, че сърцето не пита.. Имам тука още ден, два да реша. Стори ми се разумно да поискам съвет от вас :) Така че go ahead

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0e4872f565
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не й стиска да се раздели с приятеля си по някакви причини, сред които не е любов. Отиди на срещата, прави секс с нея, ако искаш, но след това й поставяш въпроса ребром. В зависимост от отговора, решаваш какво да правиш. Сигурно ще ти поиска известно време за размисъл. Ти си й дай срок без да й казваш. Но не се оставяй да те разиграва заради нерешителността или нежеланието да си направи избора. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7777d4779d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много интересна история! Кажи ни на колко сте години?
Аз смятам, че има два варианта на причината за нейното поведение:
1. Използва те за секс, казва ти колко е влюбена, защото вижда че това е единственият начин да те вкара пак в леглото - щом си казал, че трябва да е свободна за да сте заедно.
2. Вторият вариант е по достоверен - не знае какво иска и какво да прави, нещо типично за жените т. е. тяхната колебливост. Свикнала е с бившия, имат много спомени заедно, спокойно й е с него, но някои неща не й допадат и няма вече същата тръпка. След 4 години връзка идва време за по - сериозен етап и тя не е сигурна дали иска с него. От друга страна се появяваш ти, нов човек, симпатичен, сериозен, нова и хубава тръпка, но не знае какво да прави.

На мен ми е много странно как първо казва, че те използва за секс, а после колко те обича. Странно ми е как е щастлива във връзката си, а пък така хладнокръвно изневерява, пък и тя поема инициативата.

Съветът ми е да я използваш само за секс, ако остави приятеля си - добре за теб, ако не - ще останеш с хубавите спомени. Дано не те нарани!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bfd48ae296
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моят съвет е да не ходиш. Човек, който открито ти заявява, че всичко е било секс и нищо повече, значи че не иска повече от теб. Вероятно е красавица и страшна в леглото, но хубавите и сладките в леглото жени понякога са змии, които са истинска напаст. Ще ти кажа аз направо какво ще стане. Както искаш го приеми, това е съвет, какъвто искаше.

Тя е к*чка, чисто и просто. Това, което иска от теб обаче не е секс, а истински опит да се раздели с приятеля си, с което да обвини теб самия. От такъв тип жена, бягай колкото можа. Ще те натопи все за нещо, а после сам ще си търсиш изгубеното по пътя. И аз сънувам бившия си и аз си мисля за него, ама щом като той не иска да е с мен, значи не е за мен. Толкова. Няма какво да се опитваш да я спечелиш. Единственото, което ще получиш от красавицата е само грозни думи и лошо отношение. Ако искаше да е с теб, щеше да се раздели с него, ако беше честна жена, нямаше да изневери на приятеля си, а щеше да чака той да се върне, за да му каже - КРАЙ. От друга страна ти самия си грозен отвътре, заради едно нещо. Бил си съучастник в нейната изневяра. Познаваш ли приятелят й? Знаеш ли какъв е, що е? Може да е свестен и добър човек, ама тя да го върти на малките си косъмчета. Не си проявил солидарност към този човек, а към нея. Груба грешка, която може да заплатиш прескъпо ако останеш с блондинката (Е 100% е такава. ). На кафенцето какво ще ти каже, Авторе? ''Ах... сънувах те. Бяхме полуголи. Обичам те. Липсваш ми, Мъчно ми е за теб зайченце. '' Сладки думи, особено ако са от сладка жена. Не се лъжи, Авторе. Единственото, което ще направиш е да си вкараш главата в торбата с хлебарки. Ей това ще стане. А тази жена май е истинска хлебарка и то от големите и черните. Хахах. Не отивай, Авторе. Жени бол. Ще намериш свястна и добра. Е може и да не е супер модел като тази, но ще е истинска.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ee256b9b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я не се занимавай с глупости. В морето риба много. Пък и замисли се за колегата баджо - патката ви врътка и двамата като гергьовско агне. Ако продължиш няма да свърши добре.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 14eb8981ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сам виждаш, че не си заслужава да си трошиш главата за такава жена... не знам какво толкова го мислиш. След време ще те манипулира като сегашния й и ще си ти кръшка с когото си поиска, ей така заради секса...или пък заради нещо повече.

Doriana

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f57c65fb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 25, тя е на 23. Наистина, съжалявам че се получи така, тоест помогнах за изневяра. Не го познавам, не го знам що за човек е. Просто вечерта всичко стана толкова бързо, че..
Благодаря за мненията, помогнаха ми да взема решение.
Хубав уикенд на всички.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker