Може би .. неясни отношения.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може би .. неясни отношения..
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2448 пъти
3дравейте, може би сега ще си отнеса много критики, но ще си ги отнеса, пък и без това винаги съм била критикувана, така че.. нищо ново под слънцето. Преди всичко, искам да помоля за мнението ви относно случващото се. Благодаря на тези, които ще отделят от времето си.

Историята е такава, че преди седмица скъсах с приятеля си, поради ред причини и реших да сложа край на връзката ни, според него той " се бори " отново да сме заедно, но.. това е друга история.

Преди вечер, реших да се обадя на мой колега, не се бяхме виждали отдавна, да пийнем по нещо и така нататък. Излязохме, разказах му за провалената ми връзка, той ми разказа за неговата провалена и от питие на питие, от приказка на приказка, се озовах в леглото му.. о. 0 ужас! Винаги съм била страшно против тези неща, но уви... ето на, винаги съм се заричала, че " никога.... няма да... " Правихме секс, не мога да кажа, че беше прекрасен, защото не бяхме в кой знае какво състояние, че да останем очаровани, но не беше и зле.

След това, си поговорихме и.. стана ясно, че нито той, нито аз имаме нужда от някаква обвързваща връзка в момента. И се " разбрахме " о. 0, че ако ще имаме връзка, то ще е чисто сексуална, но до сега никога съм нямала такава връзка и ми е леко странно, незнам как да се държа с него, нито какво да мисля. Определено ми харесва, по характер сме идентични, дори имаме рожден ден на 1 и съща дата ( но както и да е )

Закара ме до в къщи и не се разбрахме за следваща среща, каза само " лека нощ " и тръгна. Почувствах се страшно омърсена и използвана и знам, че имам вина. Съвестта ми веднага проговори, даже започна да крещи! На следващия ден, трябваше да изляза извън града по работа, не се обади цял ден, накрая не издържах и му звъннах, бил спал, защото бил изморен. И се разбрахме, че когато се прибера в града, ще излеезем да пием кафе, фиу някак си се успокоих ( незнам от какво.. но ми подейства успокояващо )

Днес се прибрах, и говорихме, щял да излиза с някакъв приятел, отговорих " добре, значи няма да излезем " и той каза " ако искаш утре ", съгласих се, но и му казах, че не искам да притеснявам. Нищо не каза. След това щял да хапне и изчезвал, и изтърсих огромната глупост " тукувиж си забил някоя мацка... " единственото което получих от него като отговор беше " haha " нищо повече.
Объркано ми е, не знам какво да мисля, нито какво да правя.... Не мисля, че е тотално безразличен, но и.. :х не мисля, че е нещо друго. Искам да изясня тази ситуация, но.. малко ми е притеснено, никога до сега не бях се поставяла в такова положение. Е... нека ми е честито.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ac2f8a725
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо се успокой. Просто си се водила по течението и така е по-добре. Остави нещата сами да се развият, но много голяма е вероятността да се влюбиш. А и щом му подхвърляш намеци за ревност, той така ще започва да приема нещата. Теб май те е страх от подобен вид взаимоотношения тип - приятели за секс. Ако не те устройва този вариант, свободна си. Сега му е времето да правиш избор. Слушай сърцето си, то какво ти диктува и ще изживееш прекрасни мигове! Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 543248f3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами мисля, че доста ясно сте поставили границите, че връзката ви е чисто сексуална. Не мисля тогава, че има право да се държиш като "ощипана". По скоро изясни нещата за себе си, за да не си наранена накрая ти. Ако смяташ, че тръгваш да се привързваш и искаш връзка от този човек постави условията си сега. Така и няма да се бориш вътрешно със себе си. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7ab0d49f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да не ти пука... на всяка от нас ни се е случвало да кривне от правия път по този начин. Ако искаш неангажиращи отношения с въпросния човек, не му дръж сметка кога ти звъни, къде ходи, с кой и така нататък... все пак това е идеята на неангажиращите отношения. Но като чета написаното от теб, разбирам че едно вършиш, пък съвсем друго мислиш. Ако не възприемаш този тип отношения и искаш нещо повече от този човек, кажи му че не те устройва това и си тръгни. Нека си ги търси другаде, и действай по- рано докато болката ще е по- малка.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7c90f685fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това с връзката само за секс сигурно е негова идея - не се връзвай. Щом се чувстваш омърсена от първия път - какво бъдеще има - само ще страдаш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9c83a44ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Oт авторката:
Та с въпросния човек, излязохме, но едно от нещата които ми направи впечатление беше, че не седна до мен.... докато си говорихме уж за " това - онова, как мина денят му и т. н " имаше леки намеци за онази нощ, но никой от нас не реши да каже нещо важно и съществено, единствено той каза, нещо от сорта, че ако искам може да се повтори. Но някак си на трезва глава, след като подишах чистия и студен въздух не знам защо, извъртях очи настрани ( очевидно ми беше неудобно ), намекна и втори път, но след като видя, че не му казвам нищо окончателно темата приключи. Това което ме очуди, беше, че ме разпитваше за бившия. Заговорихме за темата и ми отправи въпроса " че защо ти държи сметка какво правиш " О. о След срещата ме прегърна 2 пъти, но не каза нищо за следваща такава.
:( Сложно

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6e5be65158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В такава ситуация, единият от двамата задължително "изпада" във влюбване. Ти натам си тръгнала. Бих те посъветвала като №1.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 19bb4089e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никога не се занимавам да отговарям. Само си чета.
Бий си камшика, не се виждай с този с човек.
Излизаш от една връзка, наранена си, кофти ти е, уязвима си.
Такива като тоя за нещо "неангажиращо" ..пълно е с лесни мъже за секс, миличка! Ся ще си на такава фаза, в която ще си търсиш някой да те "обича" и да се грижи за теб, щото след една дълга връзка на това си свикнала. Другия вариант е да си на вълна само да спиш с разни мъже и да не се занимаваш, да бягаш с 200.
И при двата варианта искам да ти кажа, че тия неща с влюбването никак не можеш да ги контролираш- то или става, или не. Не можеш и да го плануваш.
Но можеш да седнеш и да помислиш какво точно искаш и да направиш своя избор. Ако ти е готино да се виждаш с него - виждай се, обикновено обаче на 3тата среща трябва да си наясно дали тоя човек си струва. Няма нищо лошо в неангажиращия секс, щом ти е кеф. Никой няма право да те съди! Но цени себе си. Винаги се поставяй на първо място.
Забавлявай се, взимай всичко от живота и не позволявай на никой да те наранява. Ще ти е криво отначало, когато се дръпнеш първа, но после ще си горда, че не си позволила да се държат кофти с теб.
Желая ти само хубави емоции.

Р.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker