Грешка ли направих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грешка ли направих?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2112 пъти
Здравейте, вече веднъж ви писах и споделих. "Как да постъпя". Казвам се Таня -не получих съвет, но взех решение и не знам дали сбърках. Разказах за живота си и мъжът когото обичам, казах край и сега съжалявам, защото много го обичам. Надявам се да ми се обади и пак да чуя, че ме обича, но това вече няма да стане. Защото аз поставих въпроса. "След като толкова много ме обича, дaли би оставил жена си да бъде със мен? А отговорът беше, че не може и всичко приключи на момента. Почувствах се отхвърлена и унизена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0301d428bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В никакъв случай не си направила грешка! Напротив - спести си години на чакане и живот в сянка. Знам, че сега ти е страшно, но в никакъв случай не го приемай обратно. Продължи с живота си, пълно е с нормални мъже и момчета, които може да ти предложат нормален живот и връзка. Не се занимавай с този мъж повече!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a0d56eed84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ти е кофти, но след време ще се радваш, че всичко е приключило. Вярвай ми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9bb33141f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не, няма да зареже жена си. Забрави го, гледай напред и току-виж си срещнала най-подходящия за тебе човек. Ако продължаваш да мислиш за него, означава, че той продължава да те "притежава. "

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e142aea262
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много интеретно мислене имаш... почувствала си се унизена, че си поставила ултиматом и човекът е избрал семейството си ли?
На твое място, мила, първо бих се срамувала от това, че въобще си се осмелила да имаш връзка с обвързан мъж.. но какво повече да ти кажа... това е съдбата на всички момичета като теб.. Радвай се че не си загубила десетилетия с този мъж. Пожелавам ти една голяма и споделена любов с момче, което ще бъде отдадено само на теб :) Успех!!!
Петя

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0a18ad274c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Петя,
няколко въпроса към теб:
1. Казваш "момичета като теб" - какво имаш предвид и защо се опитваш да обидиш автора на историята?
2. Казваш "на твое място", но не си - лесно е отстрани да съдим и да раздаваме съвети и да мислим как и колко сме велики, но после като същото това ни с е случи, осъзнаваме колко сме били смешни. ( казвам ти го от личен опит)
3. Откъде знаеш, че любовта на авторката не е била споделена? Причините един мъж да не остави жена си, не са в това, че не обича любовницата си.
4. Казваш "осмелила да имаш връзка с женен мъж" - сякаш е извършила грях против човечеството. Той защо се е осмелил да има връзка друга, като се е клел във вярност... тя с кое виновна, че той не обича жена си и търси почивка от брака.
Запомнете го най-накрая това - една жена, свободна жена, млада среща някой. Не вярвам да го е сваляла, не вярвам да го е предизвиквала и да му е казала "Искам да се осмеля да пробвам с женен" Ще ти кажа нещата, които си казва една жена, когато се случи да изпита чувства към вече обвързан човек - трябва ад се преборя с чувствата си, това не е правилно, какво да правя... но понякога просто е по-силно.
Виновни и лоши в тези триъгълници няма - как не го разбрахте, ти и "такива като теб"?
Хората се събират, влюбват, разделят, страдат, преживяват, избират, действат, познават себе си... защо не опиташ да разгледаш нещата от тази страна педи да колиш и бесиш и то толкова хуманно и замаскирано в пожелаване за истинска и споделена любов.

до авторката
Горе главата! Не съжалявай - грешки няма, има само уроци. и те ни развиват, значи са нещо добро. Лепни си усмивката на устата и продължавай, ден сле ден - толкова много неща за правене, книги за четене, филми за гледане и хора за обичане.
Имах връзка със семеен човек няколко години - не съжалявам и за един миг, прекаран с него, за отчайващо-горещата страст, за погледите пълни с обожание, за любовта, която ми даде. Инициативата да се разделим беше моя - не защото поставих ултиматум, а защото вече и двамата се разкъсвахме (хващаха ни 5 или 6 пъти) Вече.. колко, може би половин година стана, откакто сме разделени, два пъти правихме секс през това време и се чуваме и виждаме... последно категорично му отказах интимност, отказах му даже чиста човешка близост и нежност... отказах се от него... успях! Междувременно започнах връзка с друг мъж и може би го обичам. Но като първия - никога! Той владее много специално място в сърцето му, обичам го, защото моага, просто защото никакви обстоятелства не могат да попречат на моята любов. Спрях да се боря с чувствата си и да се опитвам д се лъжа - примирих се и се почувствах добре. Аз го обичам, той е някъде там - жив и здрав и не толкова щастлив, колкото ми се иска да го видя, но живота е пред него и толкова. Липсва ми, страшно много ми липсва понякога, но той н е умрял, знам че е на 3 км от мен и ако стигна да колабирам от болка - там е и мога да го потърся. Това ми даде спокойствие... и така... оставих го, отказах се.
и все пак си тръгнах победител парадоксално, нали? Когато аз си тръгнах от живота му, той започна да не подбира, държи се ужасно със жена си (може би подсъзнателно я обвинява за раздялата ни), работи до късно, не му се прибира вкъщи... И какво се оказа, че през цялото това време жена му е трябвало да ми е благодарна вместо да мисли как да ме разкара от мъжа си - аз изтърпявах ударите и той се прибираше спокойно при нея, аз задоволявах сексуални апетити и тя не беше принудена да се изправи пред проблема за лошия секс в семейството му. При мен си споделяше лошите мисли и за нея оставаше вината му, която го караше да й се подмазва с подаръци и глезения.

Говори се, че ще се развеждат.. хората ги обсъждат, обсъждат и него - колко се бил променил.

Надявам се, че разбра какво искам да ти кажа. Стискай зъби и ако си решила да го чакаш - чакай го, но не сама, не плачеща вкъщи, не отчаяна и самотна. Стани интересна за себе си, стани тиха, обаятелна, заобиколи се с обожатели, които да държиш на една ръка разстояние, но все пак, с които можеш да се почувстваш ЖЕНА! Работи, развивай с, трупай си точки за себе си, стани по-голяма от най-големите си мечти и си го носи в сърцето, докато ти се носи, но не страдай Избери тази любов, възможността да я изпитваш да ти е радост и подтик към развитие.
Така, щастлива, развиваща се, опитваща нови преживявания си го чакай - той ще звънне - винаги звънят. Утре руслото пак те го стегне за шията и ще се сети за теб. Моя съвет е да го отрежеш, да не му позволяваш повече интимност, да не се измъчваш повече. Чакай си го, обичай си, НО докато живееш, докато имаш връзки с други мъже, докато си щастлива и развиваща се. Чакай го, точно дотогава, докато не решиш, че вече не ти се чака. И ако този момент дойде - прегърни бъдещето си, ти вече ще си готова за това.

Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d5216a1a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно подкрепям и споделям мнението на №4.

Иначе, много бързаш. трябва да мине време, има си различни стадии при раздяла, прочети ги някъде из Интернет. ти си в началото още май.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker