Един объркан мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един объркан мъж
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2835 пъти
Аз съм мъж на 33г. Имам приятелка от 5 години. Преди година и половина обаче се запознах с едно момиче. Започнахме да се срещаме но след 3 месеца тя разбра, че съм обвързан и спряхме да се срещаме. Не спрях да мисля за нея. Тя ми беше като идеал за жена и бях сигурен че няма да я видя повече. След половин година съвсем случайно се срещнахме в един бар. Аз толкова се притесних отидох при нея говорихме си. На другия ден отидох до тях, говорихме си аз толкова я исках че я излъгах че съм се разделил с гаджето-тя ми прости. Така няколко месеца. Аз постоянно я лъжех, все пак си имам и сериозна връзка в която съм по навик, обичам и приятелката ми, но вече не като гадже, изчерпахме се, а и сме се разделяли и събирали 5-6 пъти.
И така накрая Д. (така се казва "любовницата")разбра че още съм си обвързан, скарахме се тя ме заряза, а аз дори не се опитах да я успокоя защото не бях сигурен, че връзката ми с нея ще има бъдеще, предпочетох сигурността пред любовта. От тогава не съм я виждал. Първите 2 седмици не осъзнавах, казвах си, че е било за добро, но вече минаха 2 месеца и аз вече се побърквам, искам я!
Сега съм на кръстопът, незнам какво да правя, да я потърся ли или да си остана с приятелката и да изчакам да я забравя. Доби е страхотна но не съм сигурен, че ако си приключа връзката тя ще ме приеме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: c521a4f77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - много поздрави на това момиче. Държала се е на ниво. Ти си нямал право да я лъжеш и мисля, че си прелял чашата и не вярвам да се върне за трети път при теб.
Независимо от това, ти на всяка цена трябва да скъсаш със сегашната си приятелка! Не си щастлив с нея, ти с нея нямаш любовна връзка, а симбиоза. Ако искаш да бъдеш щастлив в този си живот, рискувай. Само така можеш да се опиташ да спечелиш момичето, което обичаш, но дори и да не се върне при теб (разбираемо), само така ще имаш възможност да започнеш връзка с любов.
Иначе не си мисли, че сегашната връзка ти е сигурна. Просто е по навик, но рано или късно ще се разделите, но ще имате деца да страдат. Преди да се е стигнало до там - деиствай. Ако ли не, приеми си последиците на всеки малодушен мъж - цял живот ще се прибираш у дома, но ще се скиташ без спир в търсене на любов, ще мачкаш сърца и ще нараняваш хората около теб и никога, ама никога няма да бъдеш щастлив!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 26567e2ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каквото и да направиш, ще има моменти на съжаление и разкаяние. Разбирам те, защото и аз съм попадал в подобна ситуация, даже бих казал, че и в момента съм в нещо такова, само дето реално съм разделен с приятелката ми, но уж още се виждаме, абе объркана история и същевременно наистина харесвам един друг човек, която обаче аз не лъжа, просто съм й казал, че трябва да си изясня някои неща от старата връзка, за да мога да започна на чисто. Така си е... Още повече, че спокойно мога да се върна в старата си връзка, с чиста съвест, не изключвам тази възможност. Докато ти си послъгвал, същевременно те е страх от неизвестността, оплиташ се в желанията си и нерешителността си, абе ще си патиш. От два стола накрая ще паднеш на земята, но при всички случаи трябва да си изясниш какво искаш и да се опиташ да го постигнеш. Всъщност това е основният проблем - какво искаме:) Аз знам какво искам, но не мога да го постигна, докато ти виждам, че още не знаеш:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 252709dd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз като номер 1 искам да поздравя ''любовницата'' за постъпките и - много достойно от нейна страна, имайки предвид, че вече рядко се срещаш момичета, държащи се на положение.
Второ - моето лично мнение е, че тази 5-годишна връзка трябва да приключи. По твоите думи се е изчерпала и то не заради Д. Не мисли, че нещата ще се оправят. Ти нито ще успееш да скриеш, че е имало друга жена, нито пък отношенията с приятелката ти ще претърпят някакъв обрат на 180 градуса в положителен аспект. Когато един човек има и получава това, от което се нуждае, не го търси другаде. Не е честно спрямо приятелката ти да и играеш такива номерца. Плюс това не си на 17 години, а на 33! Постъпи мъжки с нея и и кажи очи в очи, това, което сподели тук. Колкото до другото момиче - ако си сигурен, че това е ТЯ, след като приключиш връзката си, я потърси и се опитай да оправиш нещата... но само при условие, че наистина държиш на нея и няма да и се наситиш след време и да постъпиш и с нея така, както със сегашната си приятелка. Във всеки случай, каквото и да направиш трябва да си наясно със себе си и с това което искаш. Ако имаш и най-малкото колебание, значи не си готов за такива промени. Което е тъпо, защото на 33 години мисля, че вече трябва да е започнало да ти идва усещането за по-сериозните неща в този живот.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6d628cfd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, явно си много объркан... премисли добре нещата и направи това, което сърцето ти подсказва. Връзката ти явно вече е навик, ти реално нямаш нужда от човека до себе си, а залагаш на сигурното. Не е честно спрямо самата жена до теб... пусни я да търси споделеност някъде, защото сега може да забравиш въпросната Д, ама след време някоя друга ще ти завърти главата и пак ще се налага да се криеш и лъжеш. Има ли смисъл?

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2fbc860209
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Каква низост... колко дребна душица си ти. И тая, и оная, която си поискаш все да ти е на разположение, ама никой да не разбира. Лъжеш без да ти мигне окото, без да ти мине дори през ума, че може да влагат чувства, откъде да знаят момичетата какви ги дрънкаш тука и какво представляваш всъщност. Запътил си се към 40-те, а поведението ти - като на пъпчив пубер, дето си умира да си чеше егото как мацките не могат без него. А наборите ти с нормално мислене имат отдавна семейства и деца. Тц, тц, тц... не е лесна и твоята...

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4fd6dc67c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм чела предходните коментари, ама твоята работа да не останеш на сухо ли, какво? Не видях нищо мъжко, или по скоро мъжкарско в поведението ти. Че имай доблестта и мъжеството да застанеш зад поведението си или това което искаш. Най вероятно така и тримата няма толкова да сте наранени. Пфууу какви мъже...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e2d603c786
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Браво на "любовницата" и от мен.

Знам, че ве мъжете обичате съветите в малки изречеия. ето какво мисля.
С приятелката ти вече всичко е свирено така или иначе. Раздялата с нея ще даде шанс и на двамата ви за ново начало. Раздели се с нея, чак тогава потърси другата... и този път не я оставяй да си тръгне от теб.. глупако

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker