Най-дълго се помни този, който ни зареже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-дълго се помни този, който ни зареже
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4055 пъти
Здравейте, аз няма да си разказвам историята, но бих искала да чуя мнението ви по въпроса дали помните най-дълго човека който ви е зарязал, остава ли ни той тръпка и слабост, и мислите ли, че в повечето случаи хората не се женят за голямата си любов?
Аз съм жена на 38 вече омъжена и с деца, много обичам мъжа си, но все още не мога да забравя връзката преди брака ми и то точно заради това. Може би наистина оценяваме някой чак след като го загубим(или в моя случай като ни зареже).
Сетих се за този сайт тъй като днес след 8 години срещнах въпросното момче и ме побиха същите тръпки като преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: dcf8d35b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговорите на всичките ти въпроси са "ДА", но това се дължи главно на нараненото его, а не защото този човек е бил любовта на живота. Човек се влюбва много пъти през живота си и всеки път е различно. По хубаво или по лошо, но никога идеално. Не гледай назад, не си струва и само се измъчваш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2cb7d7c56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като човек който е преживял болезнена раздяла, мога с ръка на сърцето да кажа, че това е истина, но все пак различни хора-различни усещания.
Бях с човек който не вярвах, че някога ще ми обърне внимание, човек с който нито за миг не съм поисквала друг, нямах очи за друг, нямаш душа, сърце, всичко беше негово. Но както в повече случай, това беше само от моя страна. След една прекрасна само за мен връзка, той ме заряза и дори нямаше смелостта да ми каже в очите. Болеше ужасно много. И ето сега 2 години след това не мога да го забравя. Имам нова чудесна връзка, но ако видя въпросното момче, знам какво ще се случи и определено няма да е хубаво. Дано не се случва!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9fa565eb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най-дълго помним този, който ни е зарязал. Но не от любов, а от гняв.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a623c2a68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Така се получава, защото не е изживяно докрай... защото знаеш, че е невъзможно, получава се така наречената фрустрация. Хората сме мазохисти и имаме способността да се вкопчваме точно в тези неща, които по някаква причина са били прекъснати и обстоятелствата не са се стекли както на нас ни се е искало.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f53e378c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не е така. Ако приемем че всеки човек е зарязван поне по няколко пъти, независимо от това се помни силно само един от тях примерно. От друга страна не при всички е така. Аз лично страдам по човек, който зарязах аз. Отначало ми беше добре, даже си починах от всички емоции и натрупвания помежду ни, но след година направо не можех да заспя без да мисля за него. Потърсих го и известно време пак подържахме връзка, докато един ден пак не можех повече и пак го зарязах. От тогава мина наистина много дълго време, но аз се чувствам като теб, искам да му се обадя, но вече нямам очи за това, а богу ми няма ден в който да не мисля за него.
Няма значение кой кого е зарязал, сърцето си знае своето и когато някой сглупи като мен, после си плаща цял живот за това.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: efe33cead9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз зарязах момчето,в което се бях влюбила,защото усетих,че се опитва да ме мами,но все още го помня.Зарязах го,не исках да се боря за тази любов,защото винаги съм знаела,че щом е допуснал в сърцето си друга,там място за мен вече няма,а много го обичах.Казах му -никога по никакъв повод да не ме търси,никога.Но той не ме послуша,потърси ме ,но за да бъда напълно удовлетворена му казах,че вече съм с друг,а не беше така.И така,моето честолюбие ме посъветва това,но след това преживях много тъга.Аз го оставих,но много години в сърцето ми има отпечатък.Слава на бога срещнах прекрасен мъж,от който имам две страхотни деца.Обичам ги и тях ,и съпруга си,повече от всичко на света.Но,като се сетя за онова момче,някакво странно чувство ме обзема,не обич,не тъга,не съжаление.По -скоро болка,не за него,а за пропиляното време с него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 54a67490b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мисля, че се омъжих за голямата си любов... По-перфектен и да го бях търсила нямаше да го намеря... Но винаги има едно НО, никога няма да забравя 1-вата си любов. Бях на 15 когато го срещнах, 1 година мислех само за него и една вечер той ме целуна. Бяхме заедно около 1 месец и накрая ме заряза, лапешка работа :). През следващите години, всяка наша случайна среща за мен се превръщаше в празник, с влизането в дискотеката се оглеждах дали е там. Дори и когато си имах приятел пак исках да го видя. Още няколко пъти сме били заедно, но така и не допуснах да бъдем интимни, знаех че правим ли секс нещата никога нямаше да са същите. Нямаше да го има този копнеж..
И вече 10 години след нашите 1-ви срещи, от време на време се сещам за него. Обичам безкрайно мъжа си, но знам че ако го видя сигурно нещо ще ми трепне.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 30bd87afed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм от хората, които много дълго се борят за това, което обичат. Дори да виждам, че е безсмислено. Но всяко желание си има граница, праг. Получавала съм хиляди обиди от човека, когото обичам. Но винаги има една, която прелива чашата на търпението. Може тя да е много по-малка от предишните, може да е страшно незначителна, но с нея точно настъпва края в моите чувства. И знам, че рано или късно се случва. И търпеливо си чакам и понасям всичко. Но когато този момент настъпи, все едно нещо се откъсва от мен. И ако до този ден, до този момент аз не съм спирала да мисля и да мечтая за този човек, тогава спирам дори да си спомням за него. Понякога се стряскам в мислите си и си казвам "По дяволите, днес дори не помислих къде е, как е.. ". И ми става странно. Как до вчера не съм могла да го прогоня дори за минута от там, а днес се насилвам да си спомня кой точно беше. И точно в този момент, в душата ми се настанява безразличието. И то като напълно необратим процес, специално за този човек. От този момент насетне, каквото и да стори, каквито и извинения, молби и увещания да прави, за мен връщане назад в чувствата няма. Странно е как човек, който до вчера си обичал без причина и си бил готов да стигнеш до края с него, в един момент ти дава всичко за което си молил преди, но ти вече не го искаш. Ето така приключват нещата за мен. Пример: Имах връзка със разведен мъж, който така и не можа да се отърси от това, че преди 20 години жена му е изневерила и след това го е напуснала. Опитах всякак да му покажа, че не е излишен, че е хубав, добър, че все още може да обича и да бъде обичан. Въпреки тези мои опити, той продължи да се взира в миналото си и да отрича бъдещето. Ако е виждал бъдеше, то съм сигурна, че е изглеждало единствено като отмъщение към бившата - тя се връща, а той я зарязва. Измъчвах себе си дълго, но той не го оценяваше. Накрая едно камъче обърна каруцата. Сега ми е безразличен. И не ме интересува как се чувства днес. В крайна сметка само идиот може да повтаря една грешка до безкрайност и да се надява на нов резултат. Слагам го в колоната от неуспешни връзки, бия му печат "приключена" и се сещам единствено когато правя преброяване на грешките в живота си :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35c5b01f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами според мен и изневярата е вид зарязване, все пак предпочитат друга или друг вместо нас и пак сме пренебрегнати!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 599659dd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Зарязвали са ме,но не го помня това нещо така,че да не мога да забравя този човек!Явно наистина си била силно влюбена и още не можеш да забравиш човека,а не че те е изоставил.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bb19f74583
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не помним този, който ни зареже, а този който обичаме. Ако те е зарязал, ще го намразиш, а после омразата утихва и остава само безразличие. Зарязващият обикновено съжалява след това, но малко са хората, които могат да простят подобно нещо.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b84708cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   След повече от 10 години още мисля за едно момиче с което ходих много малко време-около месец! Всички други преди и след нея са ми абсолютно безразлични, дори на някой от тях трудно си спомням имената. Много ми е странно, та аз дори не я бях опознал добре. Явно съм за психолог!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f6a2cf1036
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 14, не си за психолог. Не си и единствен. Защо не пробваш да осъществиш контакт с нея, ако разбира се не е омъжена и с деца..

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ab43903ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 12, не е така според мен. Обичал ли си някого в повечето случаи ще му простиш, точно обратното е че не винаги зарязващият съжалява, ако се случи е чак след няколко години когато вече не е същото и не може да се направи много по въпроса. Любовта която сме имали тя е най-трудната за преодоляване защото ти дава нещо хубаво което обезличава всичко друго, а хората които мразят те не могат да обичат истински, те не могат да дават от себе си, те имитират любов. А любовта всеки може да я има но не всеки я притежава за дълго, прав/а си за едно нещо че не може да се забрави лесно.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 49866549c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И аз, като видя някой бивш, веднага ме побиват тръпки - как ми се е разминало, можеше да съм с него. Има и хора, като мен - не вярвам да съм единствена. С повечето поддържам съвсем нормални отношения. Може би, защото не ми пука вече, но факт. Някои са искали да се върнат, но никога не съм проявявала интерес. За себе си знам - за да стигнем до раздяла - имало е причина. А съм била и много влюбена, и съм плакала като дете, но веднъж, като го прежаля, имам чувството, че се е случило на друг човек в друг живот. Имам предвид - знам, че сме имали връзка, че ми е било тежко - помня фактите, но не изплуват никакви чувства в мен. Даже и на мъжа ми съм казвала, че е много по-вероятно да срещна някой нов и да хлътна, отколкото да се увлека отново по някой бивш. Може и аз да съм ненормалната, но да въздишам по някой повече от година не се е случвало. Сега, ако трябва да съм честна, аз съм късала - но винаги е било по тяхна вина - не защото съм срещала друг, а обикновено те са се държали лошо или съм научавала за друга. Нисък ми е прагът на търпимост, предполагам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker