Забранена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранена любов
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2987 пъти
Не знам откъде да започна историята ми е доста объркана и някои трудно я биха възприели. На 20 съм момиче и имам семейство като всички но съм сгрешила че то е сплотено и щастливо както изглежда. Разбрах с огромно разочарование че баща ми преди да се ожени за майка ми е имал връзка с друга жена която е забременяла от него не е посмяла да му каже и тайната си е останала. Миналата година започна всичко брат ми поточно доведения се появи той е на 23 в началото за мама беше много трудно да го приеме но с времето се примири. Но лошото е че постепенно започнахме да се влюбваме един в друг сега ще си кажете че сме извратени и с право ще го приема но не знам какво ни става не можем един без друг постоянно прекарваме времето си заедно ходим на кафе дискотека разхождаме се заедно. Но не можем да консумираме любовта си както другите двойки факта че сме брат и сестра ни убива. Когато сме заедно толкова ни се иска да се целунем поне веднъж но истината ни възпира и с всеки изминал ден това ни съсипва. Защо точно той трябваше да е брат ми защото любовта на живота ми е мой брат. Сега ще си кажете това е временно увлечение с времето ще ти мине но не е така. Чувствата ни са искрени и взаимни и с всеки ден се увеличават и увеличават и се страхувам един ден да не успеем да ги контролираме и да извършим грях. Кажете ми дайте съвет какво да правим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1e37ba8bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, но ща за глупости са това? - баща ти имал връзка преди да срещне майка ти, и това прави семейството ви нещастно и несплотено? И от какво си разочарована? От баща си? Че е направил бебе на приятелката си, а тя не му е казала? Че той какво е виновен?
Много са ти объркани ценностите.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 775a3c1372
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри сериалите, ще ти помогне много!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 42285fe389
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Подобни случаи има много. До колкото помня статистиката в Америка при 11 процента от братята и сестрите е имало или има сексуален контакт. Тоест на десет семейства с братя и сестри една със сигурност е била или е интимна. Историята помни много подобни случаи също така. Аз познавам и такива хора лично за които знам със сигурност. Съвет не мога да дам. От една страна имате един баща общ. Тоест генетично не сте чак така еднакви, а и да сте това реално на чувствата не пречи. Има малък риск при евентуално ваше дете, но е наистина малък. Генетичното разнообразие предполага по силна имунна система на плода. Но тук не става въпрос за деца. Зависи от вас какво ще правите. Но уверявам те не е така страшно дори и да правите секс, както много от тук ще ти кажат. Проблема е главно закостенялото мнение на околните. Ето по са склонни да приемат две жени или двама мъже, отколкото мъж и жена, но с някаква роднинска връзка. В много държави дори двама мъже, могат да осиновяват деца и да отглеждат и това го считат за нормално, майката да пикае права и да е мъж. Еми ако това е нормално, то тогава защо мъж и жена да не могат да са заедно, само защото са роднини. И те могат по същата логика да осиновяват деца. Поне майката ще е жена, а бащата ще е мъж както е в реда на нещата. Обществото е много податливо. Приемат гей двойките за нормални вече, защото са навсякъде по медиите и се гледат постоянно. Да припомня, че в близко минало доста по сериозно са наказвали гей двойките, а даже до сравнително скоро се е учело и се е вярвало, че това е болест, която трябва да се лекува. Едва наскоро, разбраха, че има дефект в едната хромозома и реално е генетично обосновано. Така, че не се филмирай, пазете го в тайна, ако правите нещо и нека да остане един хубав спомен. Ако някой ти каже нещо го попитай дали вижда две жени или мъже правещи секс за по нормално и ако ти отговори "да", му се изсмей и премини нататък. Реално от еднополовите отношения не може да има плод в природата. Медиите бълват обаче и вече обществото е свикнало да ги вижда и вече ги приема. Пазете в тайна, ако имате връзка, защото медиите не са бълвали много като вашите отношения и поради това обществото не е свикнало да вижда подобни отношения. Факт е обаче, че ги има, имало ги е и ще ги има.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a73813c44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ти K-Man много ми помогна единствен ти до тук се обърна на проблема ми по сериозен начин и мисля че много от нещата които цитира ще ми бъдат полезни.

От Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 19df67619d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Заминете за чужбина под предтекст, че ще работите и се устройте там. И си живейте живота както ви харесва без да се съобразявате с нокой...

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a73813c44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А бе хора щом се обичате какво чакате за любовта няма граници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker