Същия този ден загубих и двамата онази катастрофа ми разби мечтите онази катастрофа ми отне най-скъпите същества - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Същия този ден загубих и двамата онази катастрофа ми разби мечтите онази катастрофа ми отне най-скъпите същества
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2620 пъти
Имах годеник който много обичах както и той мен. Беше много добър, с него дори си правехме планове за бъдещето. Но ето че на щастливите ора винаги се случва нещо което ги разделя. сега ще си кажете защо говоря в минало време. Защото съдбата която бог ми отреди е прекалено тежка и несправедлива. В един миг всичко хубаво се разрушава всичко което си обичал. Не мога да си излея мъката пред близките си затова ще се опитам тук дано малко ми олекне на душата. Един ден точно преди седем месеца и ще помня този момент, момент изпълнен с радост от новината която разбрахме.

Излязохме от болницата щастливи че ще си имаме бебе което щеше да е част от нас. но радостта ни продължи прекалено кратко. Същия този ден загубих и двамата онази катастрофа ми разби мечтите онази катастрофа ми отне най-скъпите същества. Защо не умрях и аз защо господ ме устави жива и цял живот да страдам. Не беше честно защо трябваше да ми отнема и двамата.

Много се измъчвам защото бях там и не можах да помогна с нищо на А, той толкова се мъчеше толкова страдаше докато предаде дух. Нямам сили повече има ли смисъл да живея вече толкова време не мога да преодолея това гледката постоянно е пред очите ми. За мен бог вече е нищо защото ударът който ми прати ме сломи а съм едва на 23 години. Няма щастлив живот има щастливи мигове които са много кратки много

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5732a849d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съчувствам ти. Но просто мисля, че темата не е за тук.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8becb7f30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Винаги съм се питала, защо толкова млади хора си отиват, защо господ прави това, но никога сигурно няма да разберем. Каквото и да ти кажа няма да отнема болката ти, но според мен съм сигурна, че някъде има по -добро място от тука, вярвай, че семейството ти е там някъде. Не се предавай. Може би имаш друга мисия на земята. Ако имаш нужда да говориш с някого съм тук, пиши ми.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d1f4a75366
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много съм зле, не мога да забравя, не мога всичко ми напомня за миналото.

от Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a30c1acbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Няма бог.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6e817d0bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти сама го каза "аз съм едва на 23 години". Точно така , това е една тъжна част от живота ти. Погледни напред колко години има още да живееш. Не се предавай. Знам, че ти е трудно, но това е живота.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0b3198aeea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Между другото не знам защо, но поплаках малко. Стана ми доста кофти.

Нека ти разкажа за мен...

След прочитането на историята ти се сетих за баща ми, който също е починал през далечната 92-ра, когато съм се родил, а аз съм бил бебе още. Никога не е пипал цигара, а е починал от рак на белите дробове. Като казвам не е пипал имам предвид, че не си е дърпал никога. Не знам защо ми стана тъжно... знам какво ти е... или не знам, но предполагам. Не знам какво да ти кажа. Каквото и да ти кажа, ще е безсмислено, нито ще ти помогна, нито ще станеш по-силна от думите ми, но давай напред.

Иначе аз и без това няма какво да губя... не ме е страх от провалът и затова успявам в хобито и начинанията ми. И винаги съм крачка напред пред всеки, дори и хората да не го вземат под внимание и да не го оценяват...

Като малък плаках много за това. И ми беше гадно, защото реално никога няма да мога да кажа Тате... И си се заклех, че или ще успея в тоя живот, и ще съм щастлив, или и аз ще умра. Но ще се опитам по всякакви начини.

А интересното е, че освен баща ми и неговият баща също е починал от рак на белите дробове, тоест другият ми дядо. И дори се чудя дали не е наследствено, макар, че докторите още тогава са казали, че съм много здрав и нямам никакви проблеми, и няма и да имам. И сега съм пушач, и не ми пука. Реално не кой знае какъв пушач, защото пуша по 1-2 цигари на три дни... но и тренирам. Имам добро тяло. Имам си пъстри неща в живота, които да ме зареждат.

Е днес съм на 20. Живея си живота и това е... каквото и да го мисля в миналото то си остава в миналото.

Не знам защо ви разказвам това в чужда тема. Ако нарушавам правилата не го публикувайте...


Момче на 20 :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c5193933f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бъди силна! Аз загубих също приятеля си. Обаче бяхме доста кратко заедно. Въпреки това знам, че е много тежко. До ден днешен си спомням за него и се натъжавам. Продължих напред, но това не означава, че болката и шокът са си отишли.
Гушкам те и ти пожелавам да се справиш някак :(

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5ccc9d2761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много гадно, наистина :(. Пожелавам ти по-бързо да преодолееш загубата или поне да не те боли чак толкова, и да намериш нов човек, в който да се влюбиш, и за който да си заслужава да продължиш да живееш...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6f7c89c37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мой близък човек преди години претърпя тежка катастрофа, благодарна съм на Бог, че се оправи, и всъщност след този момент промени живота си изцяло, ожени се повторно/беше разведен преди катастрофата/, сега си има още едно дете... като цяло, промени се към по-добро.

Но при теб разликата е, че ти си загубила най-ценните си същества.

Разбира се, че животът е несправедлив. Знаеш ли, осъзнах смисъла на тази фраза в труден за мен момент, а той е, че да, ние имаме контрол над живота си, управляваме посоката му, но има неща над които нямаме контрол. Единственият изход е ПЪЛНОТО ПРИЕМАНЕ НА ТОЗИ ФАКТ.

Тоест, ти сега вървиш по пътя към това осъзнаване, и трябва да си благодарна, че съществуваш, мисли малко по-философски, игнорирай мисълта за това коя си, къде живееш, кои са твоите близки, какво работиш и тн. Помисли за това, че си родена, съществуваш, човек си, и искаш да си щастлива. Помисли, че искаш да допринесеш с това, че съществуваш. Надявам се това да не звучи някак странно, но истината е, че когато нещо прекалено лошо се е случило, човек няма избор, ако иска да открие наново щастието, трябва да мисли по по-философски начин, иначе няма как.

Същото е като фразата:мисли позитивно, но с разликата, че в твоя случай такова изказване би било твърде неуместно, грубо и брутално.
Истината е, че човек трябва да се бори с живота, на всички нас ни е лесно да го кажем, да, така е, но си представи как е възможно да бъдат нещата в дългосрочен план- след години да намериш друг човек, когото да обичаш/знам че в момента ти звучи абсурдно, защото обичаш този, когото си загубила/, но изводите, до които аз съм достигнала в своя живот са, че човек търси ли любов, я намира, независимо колко пъти я е губил преди това.

Ако се бориш, един ден ще чувстваш някакво различно чувство, такова, каквото човек не би почувствал ако не е минал през нещо такова, чувство, че си силен човек и въпреки всичко ти не се предаваш, а вървиш.
Всичко ще отнеме много време, но търпението е голяма човешка ценност, най-лесно ще ти е ако си свръхактивна/занимавайки се с много дейности, доброволчество, работа, спорт и тн/, да даряваш любов на всекиго, именно защото я нямаш. Така един ден ти ще получиш дар, любовта ще дойде, а и с нея щастието!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ebd1f58ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моята любима си отиде преди 8 дни и... болката наистина е ужасна, всички ми казват, че със времето нещата ще утихнат, но... като те гледам теб 7 месеца по-късно... не знам, едва ли някога и аз ще спра да страдам за загубата и... Ако искаш, мога да ти препоръчам нещо за четене, което поне една идея да притъпи болката ти... ;(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker