Върни се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Върни се
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2268 пъти
Защо ме изостави, заряза ме като непотребна вещ. Дори нямаше доблест да го направиш от раз и да приключиш. Разтягаше нещата, удължаваше агонията ми с месеци. Питах те какво има - "нищо, изморен съм, проблеми в работата". Искаш ли да излезем - "имам много работа". Искаш ли да се разделим - "само за глупости си мислиш". Е явно не са били глупости. Кому беше нужно това протакане, ти явно си бил решил. Какво направих и къде сгреших - толкова се стараех. Аз съм самостоятелна, не те занимавах с проблемите си, красива бях, поддържана. Вече не съм красива - нямам желание да се поддържам, а и няма за кого. Обичах само теб. Обичах те от 13 години, ти беше най-страхотния мъж. Ти ми даваше всичко което ми беше нужно - сигурност, защита. Знаех че с теб имам гръб, че дори и да залитна ще има кой да ме хване, въпреки че аз не залитах.

С теб се чувствах уверена, оптимистична.
След два месеца ще станат три години откато се разделихме. Казах ти ужасни и гадни думи, бях толкова обидена и наранена че съм изоставената, а не изоставящият. Голямото ми его...

Справям се добре засега - с битовизмите имам предвид. Намерих си хоби което запълва дългите часове самота. Записах и научих английски а също и колежа по икономика и се дипломирах. Плащам си сметките, срещам се с хора. Но съм толкова самотна. Няма дори един ден през тези три години когато да не съм мислила за теб. Първата ми мисъл сутрин е за теб. Сънувам те. Наскоро те сънувах няколко нощи подред. Толкова хубави съища - че сме отново заедно, че ми казваш че съжаляваш и вече никога няма да ме оставиш. Знам че този сън няма да се сбъдне. Хубавите ми сънища никога не се сбъдват, само лошите.

Моля те, върни се, толкова ми липсваш, моля те. Ти беше всичко за мен, единственото семейство което съм имала, единствения човек който съм чувствала толкова близък.

Страхувам се, чувствам се сякаш ходя върху тънко въже над чудовищна пропаст - само едно грешно движение и ще полетя. Ужасно е да си сам да разчиташ само на себе си, да поддържаш лицемерни приятелства, които само доограбват душата ти.

Имам нужда от теб, ти ме допълваше, ти ми даваше сила. Когато бяхме заедно не се страхувах от нищо.
Моля те върни се. Моля те, Боже помигни ми, нека бъдем отново заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 16d65d1ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете са гнусни създания понякога, а ние сме крехки и влюбчиви и не осъзнаваме как за един миг могат да ни убият.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1187ccd708
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Раздели се случват постоянно. Като той е скъсал с нея означава, че е лош човек ли? (зависи от причината и всичко, разбира се, авторката не споменава). Все тези, които са изоставени имат тенденцията да се изкарват жертви.
Еми точно , защото съм се съобразявала с желанията на хората, гледайки все те да са щастливи, пренебрегвах моето щастие, сега ще кажа, че човек трябва да гледа себе си. В случая той е постъпил правилно като е скъсал с теб, щом не е бил достатъчно щастлив. Погледни го от тази срана. Не трябва да му се сърдиш. Същото трябва да направиш и ти. Започни отново да мислиш за себе си, поддържай се, усмихвай се... според мен ще го преодолееш с нова любов. 3 години са много време.... Време е вече да се стегнеш и да продължиш напред! Не се самовглъбявай и самонавивай да мислиш за него. Старай се да правиш точно обратното, опитай да намериш друг.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3dfb6568d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво хубаво написано дори и дете може да го прочете и да каже, това е написано с любов и толкова тъга. Сестра ми обича да чете такива писма Много хубаво си се постарала и да ти кажа ще имаш успех ако той се върне пожелавам го .

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: efa5abc668
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До авторката

Вярвай, че той ще се върне и ще ти се сбъдне желанието. Дори Бог ти го е показал насън неколкократно повтарящ се сън означава само едно, че желанието и молбите ти към Бог са чути, но... както си признала по-горе ти си го обидила с думи. Потърси го точно с намерение да му се извиниш за произнесените от теб обиди и ако той е все още свободен и това е и негово желание, какъв е проблема да бъдете заедно отново. Хей, вярата прави чудеса! Каквато и да е била причината в миналото за неговото отчуждение, може вече да не е актуално. Но нека да не излиза от теб идеята за повторно събиране, остави инициативата на него. Точно защото си се показвала прекалено самостоятелна и си го подтикнала с думи към раздяла може да е била причината за раздялата ви. Гордостта и самолюбието не са най-добрия съветник на човек, а напротив могат да ти изиграят лоша "шега.

Виж какво си писала:

"Питах те какво има - "нищо, изморен съм, проблеми в работата". Искаш ли да излезем - "имам много работа". Искаш ли да се разделим - "само за глупости си мислиш". Е явно не са били глупости. Кому беше нужно това протакане, ти явно си бил решил. "


Сигурна ли си, че не си го подтикнала сама към това действие?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a13ae372bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Стига рева. Той няма да се върне. Поне е бил честен с теб. По-добре ли щеше да се чувстваш след 5 г. в същата ситуация, но с две деца и изневеряващ съпруг, когато вече не можеш да си рестартираш живота? Всяко зло, за добро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker