Как обичат мъжете да се държат половинките им? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как обичат мъжете да се държат половинките им?
преди: 15 години, 14 дни, прочетена 3781 пъти
Възможно ли е един мъж да обича две жени? И сегашната си приятелка с която ходи година и половина и бившата с която е ходел 1 година.

Хора помогнете и кажете какво да направя да е забрави той напълно.

Значи аз съм бившата, разделихме с моето момче повече по моя вина, той тръгна с друга, ходеше с нея година и половина, но при всеки удобен случай ми се обаждаше винаги, даже сме излизали когато можем, знам че не му бях съвсем безразлична, но знам че беше запознал да свиква с другата и да е обича. Болеше ме много от това. Сега дойде момента по стечение на обстоятелствата те ще се разделят (няма да обеснявам зашо) и той иска отново да бъдем заедно. И аз го искам повече от всичко на света, но много е гадно чувството когато не го чувствам изцяло мой, както някога.

Кажете ми как да го накарам да не мисли за нея (той вече няма възможност да е вижда), как да бъдем щастливи както някога. Как обичат мъжете да се държат половинките им? Моля ви кажете ми че вече аз не знам. Всичко ми е толкова объркано.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 13 дни
hash: 2c7520d160
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човека не е предмет, не можеш да го притежаваш. Как да го накараш да е само с тебе, и да не ходи с други? Няма как. Ако е склонен към това, ще го прави. Ти за себе си реши дали те устройва. Всеки сам за себе си решава...

 
  ...
преди: 15 години, 13 дни
hash: 71b90cac1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е крайно време да оставиш "твоето момче" на мира и самата ти да събереш малко повече смелост и да продължиш по пътя си. Разделили сте се преди доста време, човекът е имал друга връзка и, естествено, е имал и чувства към другото момиче - една година не е малко време. Няма как нещата между вас да са същите. Не искам казаното да звучи като обвинение, но този тип звънене на бившите е недостойно, смешно. Ако толкова сте имали какво да си казвате и си липсвате, да не сте се разделяли! Ясно е, че не се обичате истински, но и двамата ви е страх да не останете сами и си поддържате някаква илюзия за стари чувства, които могат пак да пламнат, за да имате резервен вариант. Бъдете по-смели и имайте повече достойнство. Когато вземете решение да прекратите една връзка, бъдете твърди и наистина гледайте напред, вместо да човъркате в миналото докато животът си тече.

Що се отнася до въпроса как обичат мъжете да се държат половинките им, бих казала - да се държат естествено. Комплексарско е да искаш да заучиш някаква схема, за да си върнеш бившия! С две думи, имай повече самочувствие и гледай напред. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 13 дни
hash: 624a31ca2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравй мила! Моят съвет към теб е да не се опитваш да се поставяш над нея а да бъдеш такава каквато си. Шом сте решили да се събирате отново значи той е преценил че ти си по важна за него от нея. Ако се промениш било то като характер или като визия едва ли ще постигнеш нещо. Дръж се естествено както някага е било, забрави я и ше я забрави и той. Не го притискай, покажи му разбиране. атой ще го оцени повярвай ми. А относно как обичат момчетата да се даржат момичетата с тях, това си е строго индивидуално.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 дни
hash: ea1e4329b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   имам странното усещане, че е възможно аз да съм ДРУГАТА, надявам се да греша.

 
  ...
преди: 15 години, 9 дни
hash: 1cc315aa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами то малко ли са сходноте истории на хората!Кажи ми името си и ще ти кажа дали ти си другата,въпреки че дълбоко се съмняеам в това!

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 дни
hash: ea1e4329b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   това наисах и аз, надявам се да НЕ съм аз. Но това не е от голямо значение вече, раздялата ни е факт, няма да се поддам на "силните му чувства" към мен, не ме интересува коя е следващата, но нека да бъдат щастливи.На мен боклуци не са ми необходими.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 дни
hash: 1cc315aa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто ми е интересно,не че има някакво значение.Но сигурно е някакво огромно съвпадение,защото той може да е всичко друго,но не е боклук!Напиши поне кякакви инициали!На теб не ти ли е любопитно.Можеш да напишеш коя зодия си,защото ти е знам.

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: ea1e4329b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   към авторката: 1/ няма да давам информация за себе си, защото не искам 2/ заедно ли живеете с този човек? 3/ случвало ли ти се е да му звъниш и той да не вдига или да му е изкл. телефона? 3/ skype: alexandra_072 , това е скайп за теб, само това мога да дам, ако искаш пиши ми, днес ще съм там

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker