Общо взето искам да имам приятелка и въобще незнам какво да направя по въпроса. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Общо взето искам да имам приятелка и въобще незнам какво да направя по въпроса.
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3269 пъти
Здравейте. Аз съм на 20 години и съм от София. Сам съм от много време насам а последната ми връзка беше изключителна катастрофа... Да си призная не изглеждам добре, но не съм и от най-неприятните за гледане хора, с 2 думи дебел съм, но не и грозен. Тялото ми обаче не е това което веднага можете да си представите когато чуете за дебел човек преди ходех на фитнес и това направи горната ми част на тялото по-скоро мускулесто изглеждаща, но имам голям корем и задник. Не мога да отслабна поне на този етап, заради други проблеми, затова моля ако някой иска да ми даде съвет или нещо такова, моля да не започва с това. Обръщам се към вас, защото дейвствително няма към кой друг. Имам приятели но ако започна да говоря някъкви такива неща пред тях те ме побъркват от майтапи и т. н. Разговарял съм с момичета на тази тема и те ми казват, че съм прекалено добър и търпелив което мисля, че е вярно...

Единодушното мнение на всички около мен е, че не съм грозен (дори един ден бях казал на една приятелка да поговори със всички момичета около нея за мен и да види какви са отзивите за външния ми вид. Общо взето искам да имам приятелка и въобще незнам какво да направя по въпроса. Много пъти вече съм чувал думата "Не" при предложения за връзка и отдръпвания при опит за целувка и т. н. Просто искам да видя дали има някой със същия проблем и искам да получа съвет какво трябва да направя.

Благодарен ще съм, ако имате какво да кажете по темата...

Д. П. София

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3a07a408ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Внимавай какво си пожелаваш, и недей се отчайва. Не ти трябва да се влюбваш в момичета, които не знаят какво искат. А иначе, ако от нищото им казваш на момичетата, че искаш връзка с тях незнам кой ще ти се навие. И недей изглежда отчаян, когато ти излезе късмета ще се хванеш с някоя. Аз не мисля, че могат да се дадат някои други съвети.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3d5cbbe7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не виждам причина, поради която да не можеш да си намериш приятелка. Външността честно казано играе доста голяма роля, за съжаление. Всеки човек обаче си има списък с приоритети, за това какъв човек иска да има до себе си. За един е важна външността, за друг какъв е човека като характер и т. н. Аз съм на твоите години. Бившия ми приятел беше метър и 60 (колкото мен) и имаше доста голямо бирено коремче. Понеже е нисичък, с къси краченца и това коремче... малко ходеше като патенце :D, но понеже за мен външността не е приоритет, аз си го обичах такъв какъвто е и въобще не ме интересуваше какво казват приятелите ми за него (за някои хора е важно и хорското мнение, което си е пълна простотия). Просто разбери каква точно искаш да е приятелката ти и като я намериш, се опитай да преглътнеш нейните недостатъци. Всеки си има плюсовве и минуси. От значение е дали можеш да ги приемеш.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2501495447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За да свалиш жена, дали си красив или грозен няма голямо значение ( ест. обаче всеки трябва да работи върху себе си ).
Започни да ходиш пак на фитнес, самочувствието ще ти се напомпа много :). Ще формирам всичко което искам да кажа в две думи " Бъди мъж. ". Не се интересувай толкова кой какво мисли за теб. Гледай да ти е хубаво на душата и горе главата ;p

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 39a90d94bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами... не е от външния ти вид приятел, просто бъди по-уверен в себе си. Пък и ти си само на 20 г.

Успех

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 09da5d2d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятелче, как може да си на 20 и да говориш такива хуморески? ! Привличането при мъжете и жените е коренно различно, за мъжа всичко е визия, жената е привлечена от букет от качества в един мъж (статус, пари, самоувереност, УМ, изказ). Промени си мисленето, чети повечко за междуполовите взаймоотношения. Хубави чисти дрехи, парфюм МНОГО ХУБАВ, купане нон стоп, с една дума подръжката трябва да е на МАКС. И излизаи постоянно, всичко е въпрос на практика! Като играш Angry Birds всеки ден и ставаш добър, така е и със свалките!!
УСПЕХ и п. с. аре малко диетка, здравословно хранене, глътни корема!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 97d08fa39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имам приятелка, която е невероятно красива, но ако видиш с какъв грозник ходи вече 2 години ще ти падне шапката. Но този грозник е уникален приятел, със страшно готино чувство за хумор и винаги готов да ти помогне. Мисълта ми е, че ето-тя не е гледала външността, а какъв всъщност е този човек. Аз също имах връзка за около година и половина с доста пълно момче, нещата не се получиха, но проблема ни най-малко не е беше заради теглото му. Като извод: Намери си готина мацка, която е готина не само на външен вид, но и душевно. Онези кифли, които гледаш по улиците се интересуват най-вече от дебелината на портфейла ти, затова ти пожелавам да намериш някого, който те ще те обича заради това какъв си, а не как изглеждаш! Успех и горе главата! Имай самочувствие!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e3a59c458a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, не ми се сърди, но подхождаш грешно към въпроса, според мен. То не става така - искаи и готово. А и помисли - кое момиче ще иска да започне връзка с човек, който иска приятелка по принцип, а не точно нея? Който я е взел, просто защото е била, първата, съгласила се? Не бива да се фиксираш така върху темата. Продължавай с фитнеса, поработи над самочувствието си и го давай по-спокойно. Не мисли само как да си хванеш момиче. Когато животът ти започне да тече нормално, без тая фиксация, тогава току виж си си харесал истински някоя или пък тя те харесала... Тогава - успех! Но по-добре се откажи от идеята за връзка по поръчка, жените не сме таблати, че да събереш пари и да ни поръчаш през нета. Освен това, така изглеждаш отчаян, т. е. автоматично отпадаш от класацията, защото жените обичат уверени мъже. И спри да разпитваш момичетата за външния си вид, пак по същата причина. Научи се да се харесваш и както каза някой по-нагоре... просто бъди мъж:) Ще отнеме известно време, но хубавите работи нали знаеш как стават? Успех!

B. M.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker