Давам всичко от себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Давам всичко от себе си
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1810 пъти
Здравейте... не съм такъв човек да цивря из нета на случайни потребители... но наистина мисля че може да чуя полезни отзиви от ваша страна :) Аз съм момче на 19 години , до сега нямах сериозна връзка, но ето я и първата, а тя вече свърши.. Става въпрос за 1 година с това момиче, излишно е да казвам, че съм влюбен в нея, то си личи от заглавието.

Още от началото запознахме се в фейсбук, писахме си няколко месеца, накрая излезнахме, харесахме се, знаете как стават нещата, на втория месец тя ми изневери и то 2 пъти! Разбрах това нещо месеци по късно... тя се беше напила и то много по незнайна причина... Намерих я на улицата в окаяно състояние, качих я в колата занесах я до вкъщи ( за късмет апартамента ми беше свободен ) Изкъпах я, сложих я да си легне... тя не можеше да се движи толкова пияно момиче не бях виждал... при което реших да и проверя фейсбука от телефона и разбрах за случилото се преди месеци... На сутринта тя се събуди не знам защо и как и простих, но го направих :(...

Лятото работих на морето и се прибирах през 2-3 седмици да я виждам, въпреки, че това бе голям разход мен не ми пречеше важното беше да останем заедно... Много пъти ме е лъгала и съм прощавал, винаги съм се държал като принцеса с нея. Кафета, храна, забавления съм си плащал като грешен дявол, но тя дори не забелязваше това...

Сега съм студент... прибирам се всеки четвъртък/петък при нея!!!! И съм с нея 4 дена всяка седмица, тя не е доволна и на това!
Стигаме до заветния момент... откакто съм студент почти не излизам, спрях да спортувам и това само, за да не ревнува тя и да не се чувства гадно! На студентския празник се напих, цяла вечер се чувахме и и писах смс-и ,но цялата работа продължи малко дълго след механата и дискотеките продължихме да пием на другия ден до 20:00 в един апартамент.. при което цял ден и се обаждах , но тя не вдигаше... по късно вечерта, когато се прибрах тя ми заяви, че вече не сме заедно, защото ТАКА ИСКАЛА...

Чувствам се неоценен гадно ми е... наистина правих огромни жертви за нея... просто не ми се изброяват да не излиза така, че се изтъквам, че съм голямата работа... Винаги съм и бил верен към нея в този не малък период от време... Не знам какво да правя, направо ми се *ба майката, от толкова много време си бях променил начина на живот заради нея, да е спокойна и всичко да е наред... Преди играех волейбол, сега не го правя , за да бъда повече време с нея... излизах всяка вечер с приятели, вече ходя на по едно две КАФЕТА седмично и това е всичко... След една година угаждане и нейн кеф реших да си изкарам един хубав празник с приятели и тя ме остави... В безизходица съм... моля приемам всякакви съвети, ще бъда благодарен ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: b87ecc2e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай си живота без нея и не съжалявай, според мен тя изобщо не те е обичала. Всяко нещо си има причина. И започни да излизаш и да играеш волейбол и да правиш каквото ти душа иска, защото никой (нито момичетата, нито момчетата) няма да оцени от какво си се лишил заради него.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a40a7ecb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с глупости.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a6e4885bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Винаги съм съм искала да имам момче като теб!!! Малко са тези които се лишават от каквото и да е за едно момиче! Твоята приятелка или е огромна лигла която незнае какво иска или е някакъв бъгнат характер. Като момиче бих казала , че явно се вижда с други , докато е с теб... Ако е само с теб би оценила жертвите ти за нея! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ТЯ ДА ТЕ ОЦЕНИ, ЗАЩОТО Е ЯВНО, ЧЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a6e4885bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя се е опитвала да те държи в пълен затвор от ревност ли незнам какво... Ти сам си се пр*бал като си и предложил да е щастлива без да ти дава нищо в замяна, отстоявай принципите си иначе момичетата не те ебават след като се влюбиш в тях!!!! Тя се е накефила на това което си и давал и вече си омръзнал... НЕ СЕ ОБВИНЯВАЙ МОЙ ЧОВЕК!!! Не е това че студентския ти празник е продължил по-дълго!! Това е нормално винаги така става! .. Просто си омръзнал и те разкарва "по твоя вина"... тя си има вече друг на хоризонта... Няма да се плашиш не свършва всичко с тази ти приятелка въпреки по прочетеното разбирам че много държиш на нея... Там с лъжите изневерите ти продължаваш да се мъчиш наивно... ама вече няма смисъл...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8e8234e769
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изобщо недей да съжаляваш за нея. Следващият път да ти е обеца на ухото, че заради никого не бива да се лишаваш от нещата, които харесваш. Компромиси се правят, но за постоянно просто забрави. Пък и мислиш ли, че с жена която се напива до припадък, изневерява ти и те лъже, можеш да имаш някакво бъдеще. Хората трудно се променят, тя също няма да го направи, казвам ти го от опит. Сега съм на 30, но когато бях по-малък ми се е случвало да се занимавам с подобни момичета, а това е пълна загуба на време. И след 10 години те ще продължават да живеят както и в момента, чакайки петък или събота вечер, когато ще отидат на дискотека с мисълта някой селски бек да ги заведе у тях. Гледай си ученето и се развивай, за жени винаги има време. И не забравяй да избираш внимателно.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5c3cd7ac71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти, ако мислиш, че те е оставила заради това, че си излезнал с приятели или че една година с някого е много време си в голяма заблуда.

Всеки средностатистически човек може да предложи това, което и ти предлагаш.

Станал си й роб, всичко с теб й е било предвидимо, омръзнал си й.

Научи се как да задържаш нечие внимание в дългосрочен план и как да бъдеш... Мъж. Защото един мъж не би се отказал от хобито и приятелите си заради някаква си девойка. Нито би позволил да му се качват на главата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker