Как да го спечеля? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го спечеля?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2153 пъти
Здравейте! Чудя се от къде да започна, но май го измислих. Като начало искам да кажа, че харесвам този сайт, но никога не съм се възползвала от него, защото се смятам за изключително силен човек и съм свикнала да се справям сама с всякакви проблеми. Но ето, че вмомента съм в задънена улица и искрено се нуждая от помощ.

Става въпрос за едно момче, с което се запознах по социалната мрежа, така да се каже и знаех, че ще сме в 1 група в университета. Писахме си абсолютни глупости, още тогава разбрах, че е готин, но в никакъв случай не съм си мислила, че някога нещо ще имам с този човек. И така, докато не се засякохме в 1 дискотека- аз бях на рожден ден, той също. Такъв вид случайност наричам съдба. И тогава той се напи много иии редовния завършек - целувахме се цяла нощ :))).

След това продължихме да си пишем, но доста по-оскъдно от преди. Дойде време да започнем в университета (лекции и упражнения). И така, в началото ме игнорираше, преустановихме контактите си до минимум, но аз го наблюдавах и докато се усетя беше 8-ми декември и аз ревах, седнала на земята в тоалетната и говорейки с приятелка по телефона. Бях в истерия. Никога не съм изпитвала толкова силни чувства към някого. И все пак - ние се разбираме с него, не сме близки, но си говорим. Почти сигурна съм, че той има чувства към една колежка от групата, но тя си има приятел от години, въпреки че видимо и тя има нещо към него. Обожавам го и не мога да си го избия от главата.

Сега ще кажете да си намеря друг, но този вариант го изключвам, защото първо не е толкова лесно и второ- не искам. Той е интелигентен, не чак толкова красив, но за мен невероятен, има прекрасно чувство за хумор и неповторимо присъствие.

Въпросът ми е - как да направя така, че да е с мен? Наистина знам, че е глупав въпросът, но съм сигурна, че не може да няма начин. Не искам да го забравя, а и е трудно, като се има предвид, че го виждам всеки ден. Благодаря предварително, ако имате някакви въпроси относно ситуацията - питайте ме, може да съм изпуснала нещо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7addcd19c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила! Кофти ситуация, но пък и вълнуваща... И аз съм била в подобно положение, но при мен беше по-сложно, защото беше голям мъж, с когото нямах възможности да се засичам често... Но ти имаш:) Според мен, най-доброто в случая е да събереш целия си кураж и да откриеш ловния сезон, образно казано. Сближи се с него. Първо приятели, после близки приятели и така нататък... Като се засичате бъди винаги красива, усмихната (! ) и лъчезарна. Всеки мъж обича усмихната момичета - такива, които не мрънкат никога, винаги са готови да покажат чар:) Бъди изобретателна - измисли начини да се срещате по-често, пишете си в скайп, фб... Вярвам, че когато се осмелиш да минеш към дела, идеите сами ще почнат да ти идват... Не преигравай! Бъди себе си! Ако не обичаш да се гримираш - недей, ако не обичаш любимия му стил музика, не симулирай интерес, ако не се чувстваш добре на високи токчета, не слагай, само заради него. Това са само примери, но ти е ясна идеята:) Не чакай той първи да се задейства, играй смело, атакувай - първо отзасада, после по-фронтало... и успех! Вярвам, че можеш да го хванеш!

B. M.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a6188cdade
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами първо порасни малко и спри да плачеш по земята в тоалетните. После спри да досаждаш и да занимаваш всички със себе си и с "чувствата" си. След това може и да ти се получи.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: da811bd139
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не го преследвай! Не му пиши ти първа. Не му лайквай нещата във фейсбук. Малко го игнорирай и виж какво ще стане. Междувременно си вдигни малко самочувствието с нова дрешка или фризьор. Ако ти се харесваш и другите ще те харесат. Дръж се естествено и не му откривай чувствата си. Щом ти имаш толкова силни чувства и той ще има някакви, но мъжете са малко заспали и им трябва време да осмислят нещата. Само не се отчайвай и не падай ниско. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7addcd19c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Nr. 2, много груб коментар! Не вярвам да има момиче/ жена, която никога да не си е споделяла любовните мъки с приятелка... Всеки е проливал такива сълзи. То си е част от възрастта:) Но някои хора много бързо забравят кога и тях са ги вълнували подобни теми...

B. M.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f3f40426d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Първо да благодаря за съвета на номер 1, от съвсем друг ъгъл гледах ситуацията, но тази гледна точка ме устройва напълно. Не че не бях започнала отдавна така, но май се отказах твърде бързо. Позитивизмът е нещо невероятно.
А към симпатягата под номер 2 имам специално пожелание: "Жив и здрав да си! " Обожавам тези първосигнални коментари. На всеки се случва да полудее понякога, и мисля, че 20те ми години са си съвсем на мястото. Не ти пожелавам да ти се случи, но такава реакция е почти нормална, когато се има предвид до какво може да доведе любовта. И не знам ти на колко години си, но мисля, че не е удачно да слагаш чувствата ми в кавички, само защото ти звуча като някое отчаяно емо. Нито съм емоционално срината нито искам да си режа вените, споделих си проблема, защото имам нужда от помощ, а не от упреци ;].

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f3f40426d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И пак от авторката: Благодаря на всички останали, ще се опитам да действам по предложените варианти, самочувствието си го имам в умерени количества, така че да не е натрапчиво :D А това с фризиора точно го планирах за утре. Мисля си и аз, че трябва да ми се получи все някога, ще опитвам и ще ви съобщя веднага щом видя проблясък :)) Иначе още веднъж, много ви благодаря на всички за разбирането, супер сте!! :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker