Най-големият идиот съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6485)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-големият идиот съм
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2838 пъти
Пише ви един пълен идиот, влюбен в жена, която се подиграва с него. Тя ми разби сърцето, знаеше че съм свястно момче, а ме взе за подигравка. Направо в момента съм разярен.
Историята е следната.
Запознахме се, тя се държеше супер. Имаше закачливи погледи, търсеше уж случаен допир. Много я харесах и не исках да избързвам. Преди да се разделим и поисках номера, тя не искаше май много да го дава, но аз настоях и го взех. Пък и знаех, че ще има игра на котка и мишка.
Звъннах и вечерта да се видим, тя била изморена незнам какво, но в крайна сметка излезна с мен. Държа се студено и не, както в беше в началото. На следващият ден отидох до тях да я взема, тя беше още по-студена и гадна. Отказах се от нея. Реших, че съм сбъркал и няма да стане.
Звъни ми в 12 часа полунощ след 2 седмици да се видим. Аз спах и не съм чул телефона и съответно не вдигнах.
Потърсих я след 1 седмица да излезем, тя имала работа. Звъннах и на следващият ден и я навих да се видим. Взех с мен мойте хора да помагат да разгадая това момиче какво иска всъщност.
Момичето се държа наравно с мен и всички мои приятели. Не показа никакво по-специално отношение, въпреки че търсеше до мен да седне все и пускаше по някоя друга закачка за мен.
Разделихме се и се разбрахме да се чуем на следващият ден, така и стана тя пак не можела да излезе.
Между другото приятелите ми заключиха, че тя искала само секс, това показвало поведението и.
Видяхме се на едно парти по случайност същата вечер-ясно каква работа имала. Казах и ако иска да ми се обади, но само ако иска-тя не ми се обади.
Потърсих я отново след 2 седмици, видяхме се. Този път щеше да ми изпие с поглед, каза ми че ме харесва и така нататък, но не ми даде да я целуна.
Разбрахме се да правим секс на следващият ден. Отидох до тях, тя ме върна не било удобно. Тук е момента да кажа, че тя си няма приятел и аз и вярвам, защото тя не лъже по принцип, проверих я на няколко пъти. Та целувахме се, размотавахме се из морската градина, тя се държеше студено и дръпнато. Предложих и секс, който според мен тя него търсеше, но тя не искаше. Вечерта мина добре, на нея и беше приятно и даже не искаше да си ходи.
Повече не ми се обади, аз и звънях няколко пъти, а тя все намираше оправдания, че не може, изморена била, главата я боляло и всички възможни оправдания. Явно че щеше да ме върти една година така и аз се отказах от нея. Не съм я потърсил повече. Според вас защо направи така това момиче?
Даваше ми сигнали, а после се държеше толкова безразлично и студено и ако искаше секс само защо ми отказа.
Мисълта не ми дава мира, а сърцето ми е разбито, понеже се влюбих в тая кучка. Съжалявам, че така я наричам, но много се дразня в момента. Мислех, че е свястно момиче и сериозно.
Някой може ли да ми разгадае поведението и?
Просто не мога да си я избия от главата, толкова много я искам и това че не мога да я имам ме побърква.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e79088bfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момче, бягай от тази мома. Тя е явно с увредена психика (може би от някой бивш, който се е отнасял с нея така, както сега тя с теб) и сега си го връща на мъжете чрез теб. А ти го допускаш. Тя явно само си играе с теб и изживява моментните си капризи и настроения. Явно не влюбена в теб.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4405df7b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Влюбен той, а я нарича кучка- не осъзнаваш ли, че така си се вкопчил в това момиче, сякаш я приемаш за някаква цел, която преследваш, а в случая при загуба се изпълваш точно с тези чувства на ярост и агресия.
Ако това беше любов, нещата щяха да се получат от само себе си, никой нямаше да играе игрички, просто защото ще го има това невероятно привличане и двамата щяхте да сте като опиянени и нещата да се случат. Тя играе игри, никой не знае защо, сигурна съм, че и тя самата не знае / аз съм момиче, и аз самата понякога се държа странно с приятеля ми, и аз не знам защо, вече гледам да съм малко по-логична в действията си, защото и аз в един момент му се качих на главата/. Имам чувството понякога, че и ние жените не можем сами да си разберем поведението, и се държим по начин, който сякаш е повлиян от някакви норми и тн. Например тя сигурно смята, че така е по-интересна като бяга, и със сигурност това ти е подействало, щом даже си и пуснал тема. Но го има и другият въпрос- необходимо ли е да сме интересни по такъв детински начин? Няма ли друг начин да сме интересни на човека до себе си?

Ако я попиташ директно, тя може би ще се отдръпне, защото това ще изглежда като отчаяние, ако пък не я търсиш, сигурно и тя няма да те потърси, общо взето на мен ми изглежда като изгубена кауза, аз като момиче /на 21 съм/, смятам че просто тя самата се е чудила дали да бъде с теб /може да е била с разбито сърце бла-бла някакви такива/, и тъй като тя не знае дали иска да сте заедно, тук вече ти си знаеш какви трикове да приложиш, ако има такива. Но не се впрягай толкова, ако не е тази, ще е някоя друга.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3cb32e157d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Или не знае какво иска, или има някаква нейна причина, за да реагира така, която няма как да знаем. ПИТАЙ Я ДИРЕКТНО веднъж за винаги. И вече действай според отговора й. Но ако продължава, не я търси повече. Само ще си губиш времето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4a78da79e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си закачката човек. Резервният вариант. Сигурно излиза с други момчета, а тебе те държи като някаква опция. Вероятно е влюбена в някой на който въобще не му пука за нея. Другия вариант е тя да си е такава смотана кифличка, дето не знае какво иска - "Боли ли ме, сърби ли ме". Ти пак доста пъти си и звънял аз на твое място въобще нямаше да и правя евала на тази. Пълен игнор на тая и ако ти звънни я разигравай че си зает не можеш ала бала утре да ти звънне или някви такива. Ако тичаш след нея всеки път като звънне няма да си апетитна хапка за нея.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a09b219a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си влюбен, не се самозалъгвай. Ако наистина те харесваше, не мислиш ли, че щеше да е различно? ... Ти си показал, че я харесваш и искаш да продължите, но тя не.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6a252bc6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да гадно е.... според мен трябва да я оставиш!! Не може постоянно да тичкаш след нея. Или сте заедно или не. Не си заслужава постоянно да се нервиш и ядосваш за нея. Момичета колкото искаш. Остави я, не й пиши, не й звани, а ако я видиш просто й кажи здравей и я подмини! Според мен тя не знае какво иска и просто не си заслужава ти да страдаш заради това! Ще си намериш друга, какво толкова. Живей живота си и я остави... тя само те наранява и те дърпа отново в началото. Ако е искала да бъде с теб досега да го е направила, а това с измислянето на постоянни извинения, че не може да излизи... чичи си че бяга от теб. Е според мен. Ти си свестен ще си намериш друга!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 60f6c19869
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е искала връзка, това е. Жените не сме толкова сложни животни, но... кого ли залъгвам, успех с нас :D.
Или не е знаела какво иска от теб, тоест хем те харесва, хем не те харесва (което мъжете приемате за- за нея ставам само за секс), или действително те е харесвала, но не е искала обвързване, а не се е взимала за толкова лека, че просто да спи с теб без чувства.

Вероятно е трудно за един мъж да разбере това, защото при вас щом се отнася до любов всичко е в крайности. Или обичаш някого или не го обичаш. Но жените мислим повече и в една част от нас се получават такива катаклизми.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6259f5f40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторе добре си кръстил темата. Общо взето от мен да знаеш, че ако една жена те иска, ще реагира друго яче.
7 го е казала. Хората далеч не са толкова сложно предвидими и сложни, просто когато някой си хареса друг индивид му приписва какво ли не и се надява на какво ли не.

Лесно е, когато някой иска да е с теб, ще търси вниманието ти и ще бъде до теб, щом спре да го иска, значи е свирено.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c2a668248d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Освен гореизброените:
1 Може да е лесбийка
2 Може да е проститутка и да има някакви проблеми със сводника
3 Може да е девствена
4 Може да е изнасилена!
5 Може да преживява загуба на близък, роднина
6 Може да е болна от нещо-СПИН, сифилис
7 Може да има нещо, дефект по тялото, от който да се срамува
8 Може да излезе мъж
9 Може да се е разделила наскоро с голяма любов
10 Може да е асексуална
11 Може да е неопитна и да се притеснява
12 Може в теб да е вината
13 Може да има друг
14 Може да иска да е сама
15 Може да е сърцеразбивачка
...
И така до безкрай!
Две са нещата, които убиват любовта- гордостта и липсата на комуникация!
Звъниш и казваш, че за последно се обаждаш, ако не излезе с теб значи не те ще и така ще е завинаги. Ако излезе с теб значи има нещо, което я притеснява- нека ти го каже и това е. Прост е живота, ама ние си го усложняваме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8fa93e6422
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хе хе! Май и ти не си много в ред. Прецакал си всичко в самото начало. Може ли да водиш "приятелчета " на сгледата да преслушвате някакво коте. Това издава собствената ти неувереност и затова те е отсвирила и се гъбарка с теб. Развивай се, учи, тренирай и ще порастнеш постепенно

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4acdfa58fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не си влюбен, спокойно. Не можеш да я имаш затова толкова я искаш. А тя те мисли за играчка! Пробва си чара според мен. Иска да види дали може да върти мъжете на малкия си пръст и просто ти си и бил удобен. Попаднал си на неподходящото място в неподходящото време.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 31e21bb8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 4 е казал истината ясно и накратко
авторе, преживей я тази и си намери наистина свястно момиче

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f21c95fe88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Спри да й звъниш, както и да й предлагаш секс, защото тя искала. Ако има интерес към теб сама ще те потърси и поне ще е наясно, защо те търси, а не ти да гадаеш и да се правиш на клоун. Според мен харесва друго момче и ти си примамката или някой, с който просто се залъгва и си убива времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker