Връзките ме натоварват психически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзките ме натоварват психически
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3021 пъти
Здравейте. Започвам направо да разказвам. Аз съм момче на 20 години. Не съм имал много приятелки до сега, защото подбирам доста момичетата. Обръщам много голямо внимание на външния вид. Може би това е причината да не съм имал сериозна връзка. Последните няколко години ги прекарах без приятелка. Просто ми е писнало някакви красавици да се опитват да ме манипулират.
Преди година и нещо се запознах с едно момиче. Всичко стана случайно. Започнахме да излизаме и тя се оказа страхотна. Нямаше нищо общо с момичетата, които съм срещал досега. Имаше толкова много неща, които ни свързваха. Забавлявахме се много, когато бяхме заедно.
Понякога доста си личеше, че ме харесва и иска нещо повече от мен. Тя беше умна, красива, забавна и държеше на мен, но аз я приемах само като приятелка. Трябваше ми доста време, но накрая се реших и от месец и нещо сме заедно. За сега е перфектно, но на мен ми става нещо. Приемам всичко като някаква сериозна игра, в която трябва всичко да бъде изиграно както трябва. Не мога да се отпусна и мисля за някакви простотии. Анализирам всичко - излизанията ни, чатовете и постоянно се чудя дали в дадена ситуация съм постъпил правилно. Предварително обмислям всяко мое действие. Тя си мисли, че хубавите работи, които правя за нея са спонтанни, но само аз си знам как стоят нещата. На моменти се чувствам много зле. Имам прекрасно момиче до себе си, а не съм щастлив...
В предишните ми връзки също е имало по нещо, което да ме натоварва психически. Знам, че сам си го правя това, но не мога да се преборя. Мислите ли, че с времето ще се отпусна и всичко ще е наред? За сега няма да пиша повече, ако има още нещо, питайте :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: c57709a0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не беше вписал възрастта си щях да остана с впечатлението, че пише много по -голям човек с мноооого голям опит. Нещо се впрягаш. Отпусни се, кефи се на слънцето и котето до теб щом те радва и ти е хубаво. Време за тревоги и напрежение, вярвай ми има много пред теб. Единствено правило - бъди коректен, защото рано или късно всичко се връща. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 049c574282
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем ги подбираш по външен вид, хем красавиците те манипулират. То не може винаги и вълкът да е сит и агнето цяло...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8a90232287
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   даа както се вижда,
играеш го супермен, роля трудна и непостижима, режисирана предварително,
един съвет - покажи истинското и бъди себе си а не такъв какъвто ти се иска, без страх от резултата,
ако мадамата те приеме - печелиш,
ако не - губиш жена на която и трябва шут и палячо за развлечение

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a7f2025779
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Който се плаши от мечки - не ходи в гората!
Стой си сам и всичко ще ти е на 6!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dfdb19d494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм жена на 23 с проблем като на автора. Не, всъщност съм доста по-зле. Не мога да имам връзка повече от 2 дена. Като на вторият ден вече съм отегчена до смърт.

Срещнах уникален човек наскоро, мъжът мечта, доказа ми, че ме обича-всичко беше 6. Аз просто не издържам как и защо трябва да се виждаме, не може ли да се обичаме без да се виждаме. Като ме държи за ръка ме задушава, като ме прегръща също, като ме целува-умирам от скука. Броя минутите да свърши срещата и да остана сама най-сетне.

А наистина много го харесвам и съм влюбена в него. Никога не съм била толкова влюбена. Просто химията е фантастична, флиртовете, но стигне ли се до физически контакт, постоянство, сериозност, отговорност, задължение... като например че трябва да дигнеш, като ти звънне той, ме натоварват адски много. Започвам да търся кусури и оправднания да приключа тази работа. Сега обаче не мога да намеря кусури, защото човекът е перфектен. Наистина не знам какъв е тоя ужас.
Мисля, че съм си самодостатъчна, в същото време ми е готино да се води че си имам приятел и че е толкова готин, вдига ми самочувствието някак. Това прозвуча много комплексарско но е факт.

Искам да съм нормална, да мога да живея във връзка, но много усилие се иска според мен.

Така че авторе, разбирам те перфектно. Ти пак много си изкарал аз месец и нещо мога да изкарам с някой, само ако се виждаме през седмица и то с къртовски усилия и напъни.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3a08e30af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вманиачил си се. Това е проблемът. Дай до по-лежерно, няма какво толкова да му мислиш. Перфектни връзки няма, винаги се допускат грешки, така че просто бъди себе си и да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b2a018753a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочетох всяка дума и попих.... колко мъдрост има и колко въпроси изплуваха....
Може ли да попитам като за начало: Какво прави момичето да няма нищо общо с тези, които си срещал досега?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f250483a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Запомни - винаги е лесно да манипулираш една жена. Казвам ти го противно на общоприетото мнение, че те ни манипулират повече. Жените по правило, в повечето случаи най-точно казано дори и да са красиви като писани яйца са безпомощни без мъж до себе си. Огледай се. Те просто имат нужда от мъж, факт. Дали да чувстват закрила, дали за нещо друго - имат нужда. Остава ти да си вече тънкия психолог. Жените могат да ни манипулират по 2 начина - или с чувства, ако сме влюбени или със секс-ако им се оставиш. Аз как правя. Първо никога не давам вид, че ми се ебе. Ебе ми се бе, но намалявам секса до минимум, дори оставям жената да си иска. Доста пъти съм виждал женски объркани физиономии-и няма как да е друго яче, като им измъкваш най-силното оръжие, най-решителния им коз. Какво още правя? Виж жената, опознай я. Всички имат едно общо нещо - умират си да чуят това което искат да чуят. И са твои. Свиват всички бойни байраци. Ако иска пари - убеди я, че имаш, прави каквото правиш и я сиктирдосвай. Ако иска обич - говори й за любов, стихове, мелодрами. Ще видиш зашеметяващ успех. Те обичат да плюят мъжете... хах, започни да се съгласяваш, дори й пригласяй. Нищо не ми е помагало така, както това. Буквално всяка ми се връзва на тоя трик, смятат те за различен(каквото и да значи това) и интересен, най-малкото ще ти вържат за вечер, те не ти и трябва повече ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9ffb2b8878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво означава "с времето да се отпусна"? Или го правиш сега, или никога. Не мисля, че от самосебе си всичко ще дойде на мястото си... човек трябва да се потруди малко. Ако ти е добре със нея, харесваш я, привлича те... не виждам защо трябва да се опитваш да бягаш. Според мен просто те е страх от връзките и от това да не те наранят. Няма смисъл да бягаш от този страх, защото докато срещнеш любовта на живота си, с която да прекараш целия си живот и да създадеш семейство и деца, ще минат мн през теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ef61fd0293
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблемът ти е, че много мислиш:) просто спри пък каквото ще да става, бъди себе си и не се притеснявай от това

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 09ab583167
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Просто си свестен и поемаш отговорност за нея и връзката ви. Подхождаш като истински мъж - мислиш. А това си натоварва психически. :) Още си млад, нямаш голям опит и мисълта, че не си подготвен за нещо непредвидено те гложди. С времето нещата би трябвало да улегнат и всички грижи и радости, които сега старателно обмисляш, няма да те товарят толкова, защото ще ти се удават с лекота, като нещо познато. Разучи някои елементарни упражнения за дълбоко дишане и релаксация - ще ти помогнат да се справиш със стреса. И цял живот прави жестове към приятелката си (както го правиш сега), за да се поддържа интересът между вас.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b13ef8e69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен тъкмо излизаш от детската възраст и това ти се вижда страшно. Животът е сериозно нещо. Ако наистина смяташ, че приятелката ти е момичето за теб, поеми тази отговорност и влез в живота. Това изисква да предвидиш, че винаги ще се грижиш поне за двама (както и тя). Жените много по-рано разбират това от мъжете, тъй че на нея това вече й е ясно (поне интуитивно). Щом се замисляш за всичко, значи държиш на нея. Просто не мисли за глупости (маловажни неща), а за истинските - прехрана, семейство и т. н. - за тях наистина трябва да се мисли. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3b4e1c6796
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   от автора:

1., честно казано и аз не мога да позная, че съм го писал това :D

2., осъзнавам, че си е в мен вината, а това с вълка и агнето ми хареса

3., аз съм себе си... не е това проблемът

4., да ама без мечки писва по някое време

5., познавам едно момиче, което доста прилича на теб, но си намери приятел и от 5 месеца не ми се е оплакала. Иначе и аз предпочитам един път в седмицата да се виждам с половинката, защото има по-голяма тръпка и не си омръзваме, но зависи и от нея.

7., малко ми е трудно да ти обясня. Предполагам ми липсва вдъхновение...

8., целта не ми е да манипулирам. Иначе ще запомня много от нещата, които написа. Никога не се знае от какво ще има нужда човек.

11., доста хубаво ми стана, след като ти прочетох коментара.

12., още съм малък и няма смисъл да поемам чак такава отговорност. За сега искам по-дълга и хубава връзка.

Благодаря на всички за съветите. На повечето от вас отговорих. Мисля, че направихте, каквото можете, а другото зависи от мен. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5768b112c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Срещнах уникален човек наскоро, мъжът мечта, доказа ми, че ме обича-всичко беше 6. Аз просто не издържам как и защо трябва да се виждаме, не може ли да се обичаме без да се виждаме. Като ме държи за ръка ме задушава, като ме прегръща също, като ме целува-умирам от скука. Броя минутите да свърши срещата и да остана сама най-сетне.

А наистина много го харесвам и съм влюбена в него. Никога не съм била толкова влюбена.
-----

като четох тези думи направо си паднах от смях (наистина)
Как може да обичаш един човек и същевременно да не го понасяш? !

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dfdb19d494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, не си ме разбрал, за това падаш от смях. Не понасям да не съм сама, а не човекът. Обичам си самотата и нямам нужда от приятел. За мен светът не е за двама. Нямам нужда да ме държат за ръката като куче на каишка, или да ме млящат с някакви глупави целувки, нито съм бебе да ме прегръщат. За мен човек трябва да се чувства добре сам в кожата си, а не да търси половинка, за да се почувства цял.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker