Не знам как да изляза от положението! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да изляза от положението!
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2568 пъти
Аз съм мъж на 30 г. Разбиранията ми са ужасно старомодни и честно казано не се приемат от околните. В смисъл държа на галатното поведение на мъжа към жената и винаги съм го правел на 100% с всяка една която съм бил, а те са 2.

Жените им харесва, лепят ми се както се вика на втори поглед, мъжете често ме базикат и майтапят... С първата бяхме заедно 6 години преди да се разделим. Тя ми изневери, и то го правеше от месеци докато не я хванах.

Бяха много сълзи, много молби, но успях да я извадя от живота си. Започнах на чисто с нова жена с която съм заедно малко повече от година. Тя ме отряза днес, на Коледа. Обичам я много, тя мене също, но ето ситуацията.

От известно време се засичаме постоянно с бившата ми и нейния нов приятел. Той има ужасно дразнещо поведение-дърпа я като чувал с лук, вика й на "ма", повишава й тон. Тя е жена с ниска самооценка, винаги е била такава колкото и да опитвах да я променя и търпи този пухльо да я унижава, а аз се дразнех много.

Подчертавам-не я обичам вече, просто изпитвам някакво въртрешно желание тя да скъса с този човек, той освен всичкото е и един тотален оръфляк без работа, без живлище и се е метнал на гърба й и този на родителите й, които разбирате, че при такава дълга връзка, която имахме са ми приятели.

Моята половинка се дразнеше пък ужасно много, че се меся в техните неща и мисли, че имам чувствам към бившата. Преди няколко дни бяхме в заведение, пак се засякахме. Те вървяха пред нас на излизане и моята бивша без да иска изтърва някаква бутилчица със някакъв сок и той оплиска краката на оня. Той беше и пийнал и почна да я обижда и псува. Не издържах и както бях зад него му бутнах един лакът и той се пльосна на земята, скочи да ме бие и го ударих с юмрук, така, че пак падна на земята. Не знам какъв ефект имаше при тях, но моята ми каза, че приключваме.

Всички опити да й обясня изобщо не са приемани. Както виждате и не спя, само се опитвам да разбера къде сгреших. Толкова лошо нещо ли направих? В интерес на истината - бих го направил и за друга жена, ако видя такова поведение. Просто чувствах отговорност към нея, към родителите й, които са ми приятели и исках да го напердаша. Исках много отдавна и рано или късно щеше да се случи, беше неизбежно. Определено не съжалявам, но не предполагах, че така ще реагира моята приятелка.

Та ние сме почти пред сватба. Какво ще ме посъветвате? Голям човек съм, но в такъв панаир(говоря бой) не бях влизал от 11 години, от както бях в казармата. Сгреших ли? Прекалих ли? Как да обясня на моята, че нещата не са така, както си ги мисли? Тя е на 26 години, също голям човек, сериозен, не знам защо не се опита да вникне между буквите както се вика.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: dadf671686
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако аз бях на нейно място след такава случка щях да те заобичам още повече:)
Какво по-хубаво от това? Ти си я защитил! Това е най-важното, има ли значение как си го направил...
Всичко бих дала и моя приятел да постъпва като теб, заради мен...
Затова не се измъчвай-постъпил си правилно! Щом тя не го оценя, значи проблемът е в нея и бъди УБЕДЕН в това!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c80541cc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото не отива на един 30-годишен мъж да се бие по заведенията (с други думи - държал си се като пубер). От това тя е разбрала, че не си достатъчно зрял и в добрия случай иска да ти даде урок, а в лошия - те е отрязала като ненадежден. Това, че си се бил за бившата е второстепенно, но не е без значение. Опичай си акъла.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 691863aaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Заслужаваш си всичко, приятел! Не се бъркай, където не ти е работа и си изясни наистина чувствата.. Обидно е за приятелката ти най-малко...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: da0c81a5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако мислиш, че приятелката ти заслужава да се бориш, направи го. Или ще спечелиш много, или ще загубиш нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9b076afe97
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Нормално е да реагира така. Бих реагирала по същият начин. От къде на къде ще се бъркаш в живота на другите и точно в този на бившата? Приятеля й какъвто ще да е, теб не те интересува. Приятелката ти си е помислила, че още имаш чувства към тази жена, нормално. Трудно ще измислиш начин да й докажеш, че не е така... Опитай се да я убедиш, че си се издразнил на приятеля й, макар че доста трудно ще ти повярва.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e0f40a6da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, Приятелю! Аз съм доста по- възладтна жена от вас. Но аз бих се зарадвала да има зет като теб! Човек, който има ценности, който е кавалер и при това- познавам такъв прошляк, като този дето си го наюмручил- обикновено такива са нагли, като прошляка са и нагли, пиявици. Макар да не е било точно правилното да набиеш на бившата гаджето, но те разбирам напълно- това е пушило от доста време и сега е дошъл момента. Аз бих направила същото- затова и не те обвинявам. А по въпроса за настоящата... това е ревност и е нормално- опитай се да поговориш с нея- дано разбере, ако ли не- късмет. Желая ти Здраве, късмет и Любов!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 964b759b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 2 като не знаеш какво да кажеш по добре си спести коментара

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fdf59a61ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За мен си постъпил правилно!!
И въобще не съм съгласна с който казва, че не е негова работа- все пак това шест години, познават си се по- добре от всеки друг, а и след толкова време прекарано заедно неможе остане безразличен към нея..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cd90d4e3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря за постъпката ти от името на всички жени по света!

Това е един от най-достойните и хубави разкази, които съм чела тук.
Връщаш ми вярата и ми вдъхваш надежда, че все още съществуват ИСТИНСКИ мъже.

Надявам се всеки, който прочете историята да вземе пример.

Сигурна съм, че ще си намериш добра, човечна и стойностна жена.

Прочетеното истински ме зарадва. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9785b26159
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Там е въпроса, че бъркаш ценностите с реалния обществен интерес. Можеш да се държиш на ниво и да прилагаш ценности, само към хора които са го заслужили или са показали сходно на теб поведение, само тогава е благодат. В противен случай излиза, че си направил нежелано добро, бъркал си се някъде, където не си желан, където не си ценен, а това може да го направиш или от малко житейски опит, или от глупост.
занапред се отнасяй добре само с хора, които се държат по същия начин с теб, другите си ги слагай на....!

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 664214af96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Наистина за един т. нар. кавалер не е никак зряло да се бие по заведенията, но в случая те разбирам. Онзи си го е заслужил. Защо повечето мъже не бяха с мислене като твоето... :)

Не спирай да се бориш за момичето си, обясни и точно това, което обясни и на нас. Че ако беше някоя друга, щеше да реагираш по същия начин, защото не търпиш такова отношения към жена. Защото смяташ, че онзи си го е заслужил... Не позволявай нещо такова да ви раздели, ако наистина се обичате.

Успех и весело посрещане на НГ.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a82e592c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Постъпил си много добре и правилно. Ако жената до теб не може да го оцени и разбере, то тя не те заслужава. В момента ревнува и е нормално, но ако е добър и емоционално интелигентен човек ще вникне в ситуацията и ще бъде щастлива да има мъж като теб до себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 63f1c968c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм жена на 27 години и бих постъпила по същия начин ако бях на твое място. Ако съм на мястото на приятелката ти вероятно също бих се подразнила, изревнувала, но не и чак да скъсам с теб. Според мен е преиграла малко, не може човек да остане безразличен към насилие над друг човек, мое мнение.
Намери си друга приятелка, която да е на твоята вълна, да оценява действията ти и да не те кара да се притесняваш от спонтанни реакции, независимо за какво са. Утре ще направиш нещо друго и тя пак ще скъса с теб. Какви са тези жени...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1b01d3328e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На 30 год. само с 2? Къде живееш бе приятел?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e9dc443622
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Човеко, определено нарцисизмът ти идва в повече. Не знам, може и да греша, но с такова усещане оставам, четейки начина, по който описваш себе си. Колкото до създалата се ситуация-не виждам защо се изненадваш от резултата. Не се заблуждавай, че постъпката ти е кавалерска. В продължение на дълго време си се ровил в живота на бившата си, доказвайки кой знае какво, за капак-настоящата е знаела и се е дразнила. В един момент нещата са ескалирали, новата се е почувствала унизена и си е тръгнала. Ако не искаш и следващата да го направи - спри да се доказваш на бившата и си живей живота.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2674e0cdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ако сегашната ти приятелка знае как бившатата ти многократно ти е изневерявала е приемливо поне за мен да се засегне

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0612b7de7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не знам приятел постъпката ти според мен е правилна, но в очите на настоящата си жена не е така, може би си мисли че имаш стари чувства не зная. Явно е че си свестен искам да ти кажа че жените никога не оценяват това което имат, нека само такива да среща в живота си бившата ти! Опитай с букет цветя поговори с настоящата си девойка обясни и, всичко как се чувстваш как приемаш нещата, че държиш на нея, и дано да те разбере. Винаги има и друг варят ако от такова нещо прекрати отношенията ви, помисли какво ще означават думите докато смъртта ви раздели!
Късмет ще следя темата.
Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 41b0c42379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Пич, мъж точно на твоите години съм, но смятам, че приятелката ти с право се е подразнила. Още повече, че както казваш постоянно си се месил в живота на бившата си. Лично аз бих реагирал само, ако някой започне наистина сериозно да бие жена. Иначе псувни, шамари, кавги и т. н. простотии са си лична работа между двамата. За мен моите бивши са затворена страница, нито поддържам контакт с тях, нито ме интересува къде са и с кого са, това си е техен избор. Мъжът наистина трябва да уважава жената, но да не го преекспонира, защото отстрани изглежда изключително смешно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker