На Коледа сам самичък.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На Коледа сам самичък....
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2398 пъти
Здравейте мили читатели, днес 25 /26 декември беше един от най гадните ми дни през моят живот, в момента няма значение кой съм или от къде идвам, исках просто да споделя с някого това което ми тежи от много време насам. Не желая съвети защото съм се съсипал а и тези съвети вече нямат смисъл, много съм ускърбен към много хора, нека да започна с моята история.

През живота си съм имал доста момичета зад гърба си, но уви всеки си намира майстора и така за моят майстор сега да ви разкажа, с моят майстор искрата пламна още от първи поглед, след 2 години съдбата ни събра отново заедно преди година и два месеца, заминах за испания за да припечеля някой добър лев за да мога, да и осигуря някакво бъдеще защото и тя е като мен, няма материално много нещица.

Бях сляп и още съм сляп, какво да направя като ме боли душицата не ми пука за тези от полеокръжението ми, че ме хулят и присмиват не живея за тях, живеех единствено за нея живота ми е давал само лоши неща както и сега, спрях да вярвам в всичко освен в Господ, нямам дар слово за да ви пленя, но в момента не пиша аз, а сърчицето ми.

Не искам да драматизирам но в тежки моменти винаги съм бил сам самичък, не се гордея с това че съм правил лоши неща но баш сега... тази тъга с какво съм заслужил това, не зная даже не искам и утре да ставам да се събудя изобщо, през един голям ад минах а и накрая това.... живот и здраве утре мисля вече да приклиуча тази история мисля да си сложа найстина край на живота, а за тези който ще кажат сега, кво толкова е станало има много риба, да прави сте но.... не и за мен, без нея живота ми няма смисъл няма и никога няма да има достигнах дъното за какво да бъда сам на този светъл празник, миналата година също бях на денят на влиубените сам самичък, съсипал съм се... а и не искам да я оставям сама чакам бебе от нея.... майката на моето дете е това.... не искам да постъпва така но уви, не можах много добре да си излея мъката, зависим съм от нея но уви тя не е, осъзнах че няма истинска лубов... благодаря за отделеното внимание! Честито рождество Христово!

Ваш искрен Б. От Варна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: c6447bfbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само страхливците си слагат край на живота, ти такъв ли си? В тоя живот трябва да се бориш независимо какво става най-лесно е да си сложиш край на живота, трудно е да живееш.
Reb

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 43ac682f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави това за истинската любов, направил си дете - от тук нататък трябва да се грижиш за него, а най-добре - за него и за майка му (ако тя ти позволи).

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f599c93939
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Брато стабилен пич ми изглеждаш не си заслижава да мреш аз също сам много зле от година и половина страдам по бившата и тия празници направо ми унещожават но се мъча някак да живея не си сам да знаеш просто някак продължи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4ed21ac50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А бе ей я се стягай ще се самоубива той.... И като чака дете от тебе ще оставиш детето си без баща ли какво.. Да си расте само.. Има толкова много жени на тоя свят нашия ще се самоубива.. Само слабите хора могат да го направят това.. Стягай се.. Не бъди ревльо.. Да знам че сега си съсипан но решението далеч не е самоубийство..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a2d767b965
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знам, че каквото и да кажа едвали, ще бъде по-различно от това, което си вече са ти казали. Но, знай че зад всяка врата(дори и на пръв поглед да не е така) винаги има проблем-било безпаричие, било здраве, или дори ще живеят заедно без да се разбират. Непознавам човек, които да не е преживял любовно... как да кажа "разочарование" Казваш, че чакаш дете-ето смисъла.
ж-28г

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0e3725c05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   авторът хич и не мисли да се саоубива ами просто се надява неговата изгора да прочете написаното....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2a6c0a4237
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се отчайвай и ние със моята малка сестричка бяхме сами но то е защото мама е в друга държава и ние трябваше да стоим сами разбираме твоята болка и тъга
Но ти ще видиш нова година ще дойде и ще си намериш компания, която да те развесели.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 92d9b1e16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е, аз съм на 29 и досега не съм имал приятелка. Не знам какво е да чувството да целунеш жена по устните със страст. Искам да се гушкам и да споделям с някого, но няма с кого. И секс не съм правил нито веднъж, а казват, че било много хубаво и полезно за здравето. Мина ми половината живот без жена. И сега да тръгна да се самоубивам ли? Просто си ангажирам ума с други неща - работа, книги, интернет, приятели, защото ако спра дори за момент, веднага усещам, че ми липсва любов и ми става тежко.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e5de2dbd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изчакай си детенцето и подари на него живота си не на някоя бримка, мост или хапчета. Тогава наистина ще си заслужава да живееш, не за жена, не за пари, а за твоето дете!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker