Защо да не се разведе ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо да не се разведе ?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2507 пъти
Здравейте, неотдавна споделих моята афера с женен мъж, не искам да се повтарям, не съм изпаднало момиче, напротив от много добро и финансово стабилно семейство съм (от това искам да съдите, че не съм с него заради парите или търся баща си ) така се случи, че се влюбихме безумно, а сега се питаме накъде, най - вече АЗ, искам да споделя с някой моята история, но някой, който е изживял подобно нещо (без значение мъж или жена). Постоянно сме заедно, обяди вечери, дискотеки, романтични нощи и това се случва всеки ден, а не на 2 месеца по едно от тези неща, но въпроса ми е от тук на къде, той не се решава да направи голяма крачка с оправдание, че съм малка (което и аз разбирам) и, че имам бурен и инат характер, казва ми, че докато не се променя няма как да живее с човек, който вечно е напрегнат изнервен и мрънкащ, но все пак това съм аз налиии??? Защо иска да ме променя??? Или това е оправдание??? Макар, че не разбирам, защо прави толкова неща за мен в случай, че ме използва, та той промени живота си заради мен, навиците и не само неговите а и на цялото си семейство(лишава ги от толкова работи било то почивки, семейни излизания и най-вече от себе си, от което не се гордея ни най-малко) Всичките му приятели казват, че прекалява с мен и му правят забележки. Вие как виждате нещата и може ли тази история да има щастлив край и в чия полза ще бъде? Ако има човек с подобна история, нека остави имейл, аз ще се свържа с него. Благодаря за отделеното внимание :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 55626ac4c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си ми странна, при това без да съм ти прочел предишната история. Значи дискотеки, заведения, кафета, иху-аху е всичко друго но не и любов. То няма как на човек да не му е гот всеки ден да се шляе някъде с някой. той докато се шляе, вероятно жена му е у тях, готви, чисти и му глади ризите. Евентуално може да е и тя по мъже, при комшията за по практично и бързо примерно.
Да не говорим че дори да си права, което не ми се вярва, че пренебрегва семейството си заради теб, то това е въпрос на характер и отговорности. Такъв мъж не е мъж.
Аз нито искам да те обвинявам, нито искам да обвинявам него, пак по ред причини, но съдейки по написаното от теб, аз не ви виждам като двойка. Някак твоето фриволно поведение, заедно с неговото глупаво такова, не ви виждам под един покрив и всеки от вас да трябва да прояви отговорност към нещо общо. В безотговорността очевидно сте повече от добри, само че точно това е несериозна и неангажираща връзка, съвсем друго е да трябва да сте двойка.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fc17e67426
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото разумните мъже не се развеждат с жените си заради някакво си момиченце.
Личи си колко си незряла и лекомислена.
Бъди сигурна, че това няма да продължи още дълго.... Водел те по почивки-Боже, колко лесно се впечатляваш...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b602f920ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От постът ти лъха на наивност! Аз не съм моралист и няма да ти чета морал. И точно заради това ти казвам, че ако мъж около моята възраст те срещне лесно ще се възползва от тебе. Май такъв е и случая.
Мъж 29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4e5a9c19b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   .... не разчитай, че прави нещо заради теб... прави го заради себе си.... просто е поредния отегчен от семейния живот мъж с възможности... желаещ нещо различно.... от тази връзка единственото което може да получиш е да си извлечеш поука за самата теб.... и да го замениш с някой друг преди той да го е направил... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b939ee3629
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защото колкото и да не вярваш, да разведеш някого е много много трудно, особено ако си с 10, 20 години по-млада от него. Ако беше на неговата възраст друг въпрос, по-разбираемо е някак. Роднините му ще му обърнат гръб и ще застанат на страната на жена му-жертвата, което ще си е истина, децата му (ако има) няма да си никак горди с младата/малката си мащеха, и най-вече, защото човекът си е намерил любовница, защото си е търсил любовница, а не съпруга. Съпруга, той си има вкъщи, има кой да му мрънка, да го отегчава с обичайните брачни проблеми. Затова той си е намерил дружка, с която да се разсейва, да излиза по дискотеки, обяди и вечери. Като виждам, той явно не се и прибира у тях, цяло чудо е, че не той, а жена му вече не се е развела.
От чисто статистическа гледна точка, изключително малък процент мъже се развеждат заради любовница.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e4c7612250
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам защо се занимаваш с женен мъж? Той никога няма да изостави семейството си! Още си малка и си глупава вероятно....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f3ff1bc0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се коси моме, те годините ще те променят. След време ще помъдрееш и ще си дадеш сметка какво си направила. И да ако разликата във възрастта ви е по-голяма не се захващай да разваляш брака му. Не за друго, но неговите нужди ще изпреварват винаги твоите във времето и никога няма да сте на една вълна, освен ако целите, мечтите, хобитата, характерите ви не са едни и същи.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ebdb5dc0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен тази история ще има лош край и за теб и за семейството му. Това е една от ситуацийте, в които няма как да има win-win, даже няма и win-lose, а като че ли е само lose-lose образно казано.
Ти първо нямаш право да изискваш от него да се разведе. В крайна сметка ти си втората, ти си тази, която се меси в едно семейство и няма значение дали е с мотив пари или с друг мотив. Ти си биля наясно, че е женен и ти си го приела такъв - женен.
От друга страна, явно си е безотговорен. Не може ти да ощетяваш децата си в името на това да си с друга жена и да си правиш кефа. Това отговорно ли ти звучи? Нормално ли е? Да може да му е по-приятно да прекарва времето си с теб, но все пак има нещо грешно в приоритетите му. И той сиго казва - аз няма да се разведа и си намира оправдания. Това какъв ти е характера не е причината, а оправданието. Нали знаеш, които иска намира начин, който не иска намира оправдания. Просто ситуацията му е удобно - има си едно младо момиче до себе си, има си и жената, с която е свикнал. От това само ти страдаш и си използвана, така че аз не виждам ти да имаш някакво бъдеще с него.
Дори и да остане с теб аз смятам, че той не е способен да те направи щастлива. Аз поне не бих искала да имам такъв човек до себе си.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aab3f007dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря за искрените и обективни хора които се изказаха по темата, благодаря и на тези които ме нападат, така разбирам колко злобни хора има, колкото до положението си, се убедих, че само аз мога да взема най-правилното решение за себе си, също така, че само този който го е преживял, знае за какво говоря :))) От Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker