Немога да се откъсна от него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Немога да се откъсна от него!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2163 пъти
ВЛЮБИХ СЕ!
Пред никой неисках да го призная, но това е истината! Влюбих се в лъжец, влюбих се в мъж, който незнае какво иска, влюбих се в човек, който вижда единствено външната ми красота и гледа на мен като на секс-играчка.

Всичко започна преди около 3 години, когато случайно се засякохме в училище. Беше красив.. много, много! На вечерта вече имах предложение за приятелство във фейсбук, което веднага приех. Започнахме да си пишем редовно.. На следващя ден се запознахме и лично в училище. Той не прикриваше симпатийте си към мен.. и така в продължение на няколко месеца контактите ни бяха единствено в социалната мрежа и в редките случай когато се вийдахме в училищните коридори..

Една прекрасна петък вечер с приятелките ми решихме, че е време да поразпуснем, отидохме на дискотека и тои беше там.. Беше красив.. много, много! Към края не вечерта след като разменихме безброи погледи, той доиде и ме целуна.. Това беше най-страстната целувка, която бях получавала. И в този момент разбрах, че трябва да е мой! Но за жалост след тази вечер нещата си бяха по старо му.. отново контакти само по интернет и училище.

Един ден той просто спря да пише.. без причина. Потърсих го няколко пъти, но уви.. отговор нямаше. Реших, че трябва да вкарам в действие моя метод.. да спра да го търся и той да го направи след като му долипсвам.. Ноо отново отговор нямаше.. И така месеци наред. Един прекрасен слънчев ден той се сети за мен и всичко започна от начало (отново имаше уговорки за срещи, кафета, барове и т. н), но нищо от това не се усъществи и след месец чат-комуникаций отново всичко приключи по същия начин. И така тази случка се повтори още два пъти..

В началото на това лято всичко за пореден път започна отначало и въпреки, че имам едно на ум за него немога да устоя да не се хвана отново и отново. Чара му е като сладка отрова!! Отново започнахме да си пишем редовно, отново уговорки и най-накрая последва първата ни среща. Среща чакана три години! Отидохме у тях, пихме вино, говорехме си и наусетно бях в леглото му. В изблик на страст още на първата ни среща станах негова.. лесна мишена.. Вечерта беше нереално хубва.. незабравима. На другия ден всичко отново беше по старо му (контакти само на смс-и, фейсбук и редки телефонни обаждания). След няколко дни заминах на почивка. Като се върнах се видяхме още веднъж.. Това беше последната ни вечер.. три години - две срещи. Аз съм влюбена, омагъосана от чара му.. готова съм пак да скоча в ръцете му.. и всичко продължава и до днес (редки смс-и, още по-редки телефонни обажания и дни в които "му липсвам" и ми пише хиляди съобщения.. Немога да се откъсна.. той е като наркотик, опиташ ли веднъж.. неможеш да спреш. Осъзнавам, че си играе с мен, но предпочитам да съм играчка, вместо да не участвам по никакъв начин в живота му..

Никога няма да разбера какво знача за него, защо години на ред губеше и си връщаше интереса към мен. Защо забравя, че съществувам, а ме ревнува зверски от мъжете с който излизам.. Защо след като спра да му отговарям на мейлите и смс-ите започва да тича след мен и в мига когато усети, че отново съм "негова" ме оставя на страна.. защо, защо, защо..??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: e856419ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имала съм опит точно със такъв тип момче. Иска те само за секс, и в мига, в който е усетил, че ти искаш да си с него, той се е отдръпнал. По-добре и ти се отдръпни, защото после повече боли, повярвай ми.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2234789148
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си толкова лесна. Мислиш ли, че един мъж би се захванал сериозно с лесна жена - една среща и у леглото. Аз бих те чу**л и това е.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 16e262de8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стига си писала една и съща история хиляда пъти!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker