Не понасям дъщерята на приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не понасям дъщерята на приятеля ми
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 18194 пъти
Здравейте на всички, аз съм жена на 26г. С приятеля ми сме заедно от година а аз от няколко месеца живея при него. Той е на 35 и има дъщеря от предишен брак, която е на 10. Проблема е, че това дете просто ме вбесява. По принцип живее с майка си, но почивните дни и ваканциите е при баща си. Не ме разбирайте погрешно, просто приятеля ми много работи и само почивните дни можем да се видим като хората, да излезем някъде, а оная малка лигла като ни се натресе и не стига, че всичко разваля, ами и цялото внимание е върху нея. Много разглезено дете е, постоянно е лепната за баща си и постоянно гледа да направи така, че той да ме пренебрегва и да вижда само нея. Както сами си направихте извода, да, ревнувам от това дете, страшно много ревнувам. Като сме само двамата всичко е перфектно, но появи ли се това ужасно създание и аз все едно просто изчезвам. Приятеля ми е просто обсебен от нея. Не понасям да гледам как я прегръща, как й дава цялата си любов. Тая гадина си има майка по дяволите, не може ли просто да си седи при нея? На всичко отгоре приятеля ми забелязва, че никак не харесвам дъщеря му и много се дразни от това. Но аз просто не мога да го крия, не мога да се правя че я обичам при положение че като я видя и ми се иска да я замеря с нещо. Никога не съм й казвала нещо лошо, не съм я обидила или нещо такова, старая се да се държа нормално, но понякога просто не мога да се овладея. А и като цяло по отношението, по жестовете ми се забелязва. Понякога когато се случи да се скараме за нещо той се обажда на дъщеря си и говори с нея по 1-2 часа, като че ли за да ме дразни. Сто пъти ми е обещавал, че еди кои си почивни дни ще сме само двамата, че ще отидем някъде сами, а това се случва изключително рядко. Много рядко малкото чудовище се случва да пропусне да дойде и то е по някакво изключение. И разбира се когато тя е при нас не можем да правим никакъв секс, какъв по дяволите е проблема, малката спи, изобщо няма да ни усети, но приятеля ми не та не, можело да се събуди, какво щял да й обяснява ако ни види, не било болка за умиране няколко дни без секс. Това същество ми проваля живота, разбирате ли, обичам този мъж, но мразя дъщеря му. Понякога съм мислела да й наговоря някакви лъжи за баща й, за да не иска да го види повече, но не знам дали е добър план. Често казано няма да се учудя ако малката му каже че иска да скъсаме и той веднага ме зареже. Макар че няма да го направи, тя се прави на най-доброто дете пред него. Като цяло имате ли някакви идеи, има ли някакъв начин да направя така, че това дете просто да спре да идва или поне ако идва да не е за повече от 2 дни в месеца? Също така и да накарам приятеля ми поне малко да охладнее към нея, просто искам да съм единствената за него, нямам намерение да го деля с друга, била тя и дъщеря му. Не разбира ли този човек, че това дете вече не би трябвало да е част от живота му, все пак е от жена, с която вече няма нищо общо.
П. С. Ясно ми е, че доста хора ще ме критикуват, ще ме изкарат най-черната, но те просто не знаят какво ми е на мен, не са попадали в моето положение. Все пак се надявам, че ще има и такива, които ще ме разберат и ще се опитат да ми помогнат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 139

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3f7a9084c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ооо мила, разбирам те. Искаш да разкараш детето и не те виня. Аз обаче имам този проблем със майката на приятеля ми... От толкова много време сме заедно с него и съответно и нея съм опознала донякъде и още немога да се начудя ня някои от нейните глупости...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bc39b9b9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята е измислена най-вероятно от някоя ревнива дъщеря. За съжаление повечето жени с подобни мъже се хабим напразно да спечелим децата им, не обратното.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3f883cde7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

3.   Тая гадина както е наричаш е ДЕТЕ по дяволите на твоята голяма ЛЮБОВ. Не е хамстер или морско свинче. Това е дете в крехка възраст, което няма възможност да живее с баща си, защото например е оставил майка ? и е с претенциозна лигла като теб. Та това мъниче има нужда от баща си и изживява пълноценно всеки момент с него. Като не ти изнася намери си приятел без дете. Тц, тц... И ти ще си един ден майка... УЖАС!



ТТ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8de59d18aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   това май е съчинено само, за да се пишат негативни коментари и някой да гледа сеир...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8f8faf830e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Или го приеми това и се примери-че детето му е на първо място и му е по-ценно и мило от теб или се махай.
Той не може да пренебрегва детето си заради теб-явно не е такъв човек. Като си избрала да си с разведен мъж с дете, така ще е. И да ревнуваш и да сумтиш и да ореш -така ще е. Не съм сигурна, че ще иска по-рядко да се среща с детето си заради теб.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b32c943777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз бях в същото положение - само, че при мен беше негов син. И аз бях на твоите години - той на неговите. Загубих си най-хубавите години с него. Вече не съм с този човек, защото успяха да го накарат да ме мрази и мисли за враг. Сина му също го заряза и е с майка си в чужбина. Но помни нямаш шанс и печалба да вървиш срещу детето. Аз бях в твоето положение - тръгнах срещу сина му и до никъде не стигнах. Сега съм сама и страдам за този човек, защото той е голямата ми любов, но...


Л. 31

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9277423603
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом се е разделил с тази жена, то тя е тази, която не е вече част от живота му, но детето си е негово и този факт не може да бъде променен, а един стойностен баща би трябвало да полага грижи за своето дете независимо от това, че не е с майка му, още повече че става въпрос за 10-годишно дете.

Няма да обиждам авторката, но ще и кажа, че това нейното не е обич, защото ако човек обича някого, не би искал да му отнеме нещо- а още повече да го лиши от собственото му дете. Авторката изпитва нужда да притежава някого, тя иска власт, тя смята, че нейното щастие може да бъде постигнато само за сметка на нечие друго, тоест тя дори не помисля за варианта, в който всички могат да са щастливи / а именно да положи грижи да обикне това дете/. Тя иска да лиши едно дете от собствения му баща и не иска да се постави на мястото на детето, но може би тя самата е израстнала без баща, може би тя самата не е получавала любов и не знае че любовта е ценност, а не отнемане. Тръпки ме побиват да чуя, че съществуват такива хора като авторката. Злобата надделява у някои хора, тя обижда едно дете, нарича го чудовище!

И въпреки това, тя не би разбрала моя пост, би го възприела като обида, въпреки че подчертах че не е обида, а критика. Човек трябва да умее да приема критики, защото те са градивни.
Да, нормално е в един момент човек да се изнерви ако партньорът му не му обръща достатъчно внимание, и в случая защото има дете от друг брак, но това в никакъв случай не дава право на авторката да проявява такава злоба към детето, то не е виновно, че родителите му са разделени, и като всяко дете се нуждае от двама родители и от обич.

Затова авторке, вместо да злобееш, си оправи отношенията с този мъж, нека си разпредели времето така че всички да са доволни, и най-вече премахни тази злоба от душата си, теб те мъчи, а мъжа ти ако види какви ги говориш за собствената му дъщеря, би те намразил и премахнал завинаги от живота си. Никога не е късно обаче да се промениш и действително да се разкаяш за това, че мислиш по този начин и обиждаш едно дори и лигаво дете. Твоят порок е много по-голям от невъзпитанието на едно дете!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 441418f5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ти си завършен егоист, хубаво е, че го осъзнаваш. Интересно така ли щеше да разсъждаваш, ако детето беше твое? Решението е едно - раздели се с приятеля си и си намери друг, без дете. Това дете има нужда от баща си, както и той от него, то е негова кръв, ти и майката на детето не сте. Както мъдро отбелязваше един възрастен човек "Помни, че жената не ти е род", т. е. не можеш да разчиташ на нея така, както можеш да разчиташ на хората с твоята кръв, между другото се оказа изключително прав. Та така, твоето място в схемата е ясно, кротувай си или се раздели с човека, ти никога няма как да си нещо повече за него от детето му, един ден като имаш свои деца, ще разбереш за какво става дума.
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1b58f7b9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Виж сега не можеш да си толкова крайна! Да използваш думи като мразя, чудовище, гадина и че искаш да си единствената! Ти никога няма да бъдеш единствената! Замисли се ако имаш дете били го зарязала заради мъж и би ли била с мъж който мрази дете то ти! Все пак и е баща нормално е да се виждат ти какво си мислиш че малката не ревнува от теб ли? Приеми детето щом си избрала този мъж трябва да приемеш факта, че има дете и ти не можеш да си преди нея! Говори открито с него кажи му как се чувстваш не бъди груба и не използвай тези думи които току що по горе написах! Един ден и ти ще станеш майка по начина по който разсъждаваш създаваш впечатление че не си на 26 ами на 16..!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a632df4d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Егоистка си, в това спор няма. Но те разбирам.

Малко зло.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 204b0099fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно си толкова зле с главата, че в едно 10-годишно дете виждаш конкуренция.
Още малко и ще поискаш тя да се грижи за тебе и за твоя кеф, вместо ти за нея...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 87407d9168
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не мога да повявам, че 26 годишна жена може да мисли по този примитивен и повърхностен начин. Аз също съм на 26, и думите ти ми звучат като думи на 15 годишно дете...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c5a40640f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Еми права си за едно - доста ще те критикуваме, защото теорията ти е тотално грешна. Децата са част от човека за цял живот, а не само докато родителите са заедно? Ти, ако имаш едно дете след като се разведеш в сиропиталище ли ще го дадеш, защото вече не си с бащата? Аз лично, ако бях на мястото на мъжа ти на момента щях да те оставя честно.
И има подобни ситуации. Имам доведен брат и майка ми си го приема, гледа, заедно ходим на море, всяка събота е в нас и двамата сме адски близки. Също така брат ми е жене за жена с дъщеря от предишен и то живее в тях и го приема, води го на училище, води го по градинките, обяснява му и т. н.
За мен изборът трябва както за всяка една жена, така и за всеки един мъж да е ясен. Ако въпросът е детето ми или мъжът - винаги детето. В крайна сметка ти си приела този мъж с идеята, че има дете, т. е. заедно с детето. Като не ти харесва да има и друг човек намесен по-добре си потърси някой без дете.
А защо мислиш, че тя не те харесва? Ти като се държиш студено, като не искаш да я приемеш, като я смяташ за пречка не мислиш ли, че тя го чувства? Ти би ли харесвал такъв човек?
Радвам се, че мъжът ти има свястна бивша и не е една от тези дето не дават детето да види баща си или да говори с него, но ти явно не си много в час с тези рабои. Тя винаги ще бъде на първо място, преди теб и винаги той ще иска да комепенсира липсата си. Виждаш един мъж или една жена може да се разведе с бившия или с бившата, ама детето винаги остави. Това значи, че и ти ако имаш едно дете от него, винаги любовта му към него ще бъде по-силна от тази към теб. Не че няма да те обича, но по друг начин.
Избирай дали да приемеш това дете или напусни приятеля си, защото иначе само детето и мъжът до теб ще страда от твоя егоизъм.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 750f120ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Извинявай, но поведението ти е изключително незряло! Какво си представяш, като си се хванала с мъж, който има дете - да спре да бъде баща ли? Не стига, че приятелят ти е от малкия процент бащи, които си остават бащи и след развода, ами си седнала да се оплакваш! Предполага се, че ако останете заедно, той ще бъде баща и на твоето дете - трябва да си доволна от това, което виждаш, а не да се държиш егоистично. По този начин, бъди сигурна, че ще го отблъснеш рано или късно. Отношението му към детето няма нищо общо с отношението към теб. Детето е съществувало преди да се появиш и ще продължи да си съществува и след като се разделите евентуално. Ако разбираш какво искам да ти кажа.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e9b2393dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Да те разбера ли? Ами не мога. Ти си най-злобната кучка на тоя свят. Може ли да търсиш начин да разделиш детето с бащата? Как можеш да мразиш и то дете? Явно ти си от хората, които мислят само за себе си, не си познала родителската любов, явно няма и да я познаеш. За такива егоистки като теб, дори не предполагах че съществуват.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 18ef8b2f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз пък те разбирам:) Няма да коментирам другото дали е правилно или не... Но според мен няма какво да направиш

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 52bafb4a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ти си ненормална, сериозно.
Как може да мислиш по този просташки начин бе?
Я се стегни, за каква се взе?
Първо ще ти кажа, че аз съм с 6 години по-голяма от детето на бащата и искам да ти кажа, че мисленето над нещата ти е отвратително. Нямаш това право, разбираш ли? Бащата си има мнение, обича дъщеря си, това, че е разведен не значи, че не би искал да вижда детето си. Ти коя си, че да заставаш между тях? Защо не се опиташ да спечелиш любовта на това дете, нормално е бащата да те пренебрегва, когато вижда по какъв лайнян начин се отнасяш.. Я се стегни не си мисли, че света трябва да се върти само около теб. Представи си, че ти беше с дете, разведена и бащата постоянно ти лафеше за това, че не иска това дете и т. н... Какво щеше да направиш? Щеше ли да го заебеш някъде само да си дири късмета? Не струваш. Не съжалявам за всяка една написана дума от мен, не мога да повярвам каква завист и омраза изпитваш. Нямам думи Господ къде побира грешните и къде забравя смешните. Стегни се само това ще ти кажа! Налях те достатъчно, а сега отивай да си береш гроздето в своето лозе и не хейтвай кат каруцар. (:
---
Нафи, 16г.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d6d028ae4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   ти си голяма егоистка, искала го само за себе си, та тя му е дъщеря, никога няма да я остави, винаги ще бъдеш след нея, нямаш право да искаш това от него. дано приятеля ти разбере каква си по скоро и да ти бие шута. няма да намериш подкрепа тук. по-добре се опитай да станеш приятелка с детето, а не да се опитваш да ги разделиш.

poison

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cd89052c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

23.   Не знам как да ти помогна, защото не съм попадала в такава ситуация. Лично аз много мразя малки деца, така че просто исках да знаеш, че съм на твоя страна и те подкрепям.
Успех и дано малката гадина се махне от живота ви ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ad0eeb5f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Ти си много долна жена! Надявам се приятелят ти да се усети и да те зареже колкото се може по-бързо, за да не си провали живота с теб. След като се обвързваш с мъж, който има дете, трябва да се съобразиш с това и да приемеш и детето. Като не ти изнася- свободни мъже, колкото искаш - ходи си търси щастието другаде. Човека поне си обича детето, и иска да го вижда, а ти гледаш да провалиш всичко. И знаеш ли дъщерята е за цял живот, а такива като теб, днес са тук и утре ги няма. Естествено, че щом човека си обича детето и иска да го вижда, ще му обръща внимание, ако това не ти изнася - към вратата и сбогом. Ами ако детето живееше с баща си, какво щеше да направиш - да го убиеш, за да си угодиш на собствения егоистичен кеф ли? Направо ми се повръща от такива хора като теб.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3fd514d099
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Такива постове са ми много забавни. Аз си знам защо
Само да те информирам, че, ако продължиш да искаш да се разделят и тя идва по-рядко на него ще започне да му липсва и като нищо ще те зареже. Дори и да не се върне при жена си (а може и това да стане). Това е емоционална връзка, която щом нямаш деца неможеш да разбереш. А, като ти гледам мисленето, дано нямаш, поне, докато не узрееш малко... че иначе, горкото дете...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 122005f233
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Винаги дъщеря му ще е най-важна :) Не се опитвай да ги разделяш, разбирам че ревнуваш, но това не е начина просто. Няма значение, че той вече няма нищо общо с майката на детето, детето е важно а не майка му.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 04bb4e28b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Предполагам, че преди да се събереш с този мъж си знаела, че той има дете и когато си проимаш собствено дете може би ще проумееш връзката дете-родител, но като чета как го наричаш май е по-добре да не раждаш. Ти не можеш да се наречеш "жена" камо ли майка и аз като мъж все още се чудя как този мъж все още те търпи и не те е изхвърлил, явно си късметлийка или самият той нещо му хлопа. Аз лично съм минал по този път и никога не съм допускал някоя да се отнася така с детето ми при положение, че предварително съм я осведомил за неговото съществуване. ПОВТАРЯМ, ЧЕ ИЛИ СИ КЪСМЕТЛИЙКА СЛЕД КАТО ОЩЕ ТЕ ТЪРПИ ТОЗИ МЪЖ ИЛИ МУ ИМА НЕЩО!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eb92be7196
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Ти си една безмозъчна и озлобена глупачка. Пази Боже, някой ден да станеш майка. Приятеля ти е чудесен човек, щом се грижи за детето си и го дарява с любов, но ти си глупава, за да го проумееш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3c3bcfdb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   "Най-черната" е малко да се каже за жена като теб. Да наричаш едно 10-годишно дете "ужасно създание" и "гадина" не е присъщо на здравомислеща жена, притежаваща макар и малко човещина. Има много жени в твоето положение, но искрено се надявам процентът на тези, които постъпват като теб да е минимален. Никой не те кара да се грижиш за това дете, нито пък да го обичаш, в крайна сметка то не е твое, но да изпитваш омраза към толкова малко дете и да планираш такива ужасяващи неща, за да се отървеш от него е повече от нечовешко. Как може да си помислиш, че собствената дъщеря на мъжа ти вече не би трябвало да е част от живота му или пък да планираш да й наговориш глупости по адрес на баща й, за да не я виждаш повече! Ти имаш ли нещо в главата си изобщо? Тя е негово дете и е част от него, носи неговата кръв. От къде на къде няма да е част от живота му? Ти не би трябвало да си част от живота му. Всеки има право да срещне новата си любов, хубаво е, че това се е случило на теб и мъжа ти, но не е нормално да си способна да съсипеш психиката на едно дете, само за да задоволиш капризите си. Прави каквото искаш, но знай, че злобата, ревността и завистта ти могат да те погубят без проблем.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 76e7ebeaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Най-доброто нещо, което можеш да направиш за себе си и мъжа до теб, е да идеш на психиатър. Мисля, че си опасна и способна на лоши неща. Ако познавах приятеля ти, веднага щях да му кажа да те напусне. Съчувствам ти като на човек, който има голям проблем със себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 08a4e28f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Глупачка!!! Ела да те пратя при моя -живот ще си живеете... Къде спа като се захвана с човек с дете че сега ще искаш и да намрази дъщеря си!!! Дано си отвори очите да види с какъв човек си има работа и те зареже по-скоро!
Хвани си ерген и няма да се дразниш тогава!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 98bbf1a305
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Когато родиш дете на този мъж и когато след време той те изостави, моля те върни се тук и пак прочети изречението "Не разбира ли този човек, че това дете вече не би трябвало да е част от живота му, все пак е от жена, с която вече няма нищо общо. " Уверявам те, думите ти ще добият съвсем различен смисъл! Няма да те критикувам, просто ще ти кажа, че ти липсват доста ценности и възпитание, но това че си така ограничена няма да е най-големия проблем в живота ти. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fa226d9165
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Дъщеря му винаги ще бъде пред теб, примири се. Това е нормалната човешка реакция, иначе би бил ебати изродът, впрочем, какъвто си ти. Дано ти бие дузпата и да си намери нормална жена.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1162fb4f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Абе ти добре ли си бе, пикло? !? !? Какво искаш от човека, детето поне е негово ПО ЗАКОН, а ти не си му никаква! Коя си ти, че да му държиш сметка защо и кога се вижда със собственото си дете, а? Даже срещите им са малко, като се има предвид по колко му се полага. За да те е страх от едно малко момиченце е ясно що за стока си и ти самата много добре си го знаеш, че си кръгла 0, а от там идва и страха ти... Интересно ми е ако един ден това се случи на ТВОЕТО дете дали така ще разсъждаваш... Опазил Бог от такива като теб...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c5420cfbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Единственото, което искам да пожелая на авторката е нейният приятел да и прочете историята и да я разпознае в нея. Горкият човек, горкото дете. надявам се такива като тази "жена" да са вече на изчезване.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 13bfb269ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Приличаш на злата мащеха от приказките. Тя му е дъщеря, а ти коя си? ! НИКОЯ!!! Не им разваляй отношенията с твоята злоба. Ще ти се върне тъпкано!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7e75ea59e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Аз няма да те критикувам. В никакъв случай! Но погледни нещата от друг ъгъл. Детето е малко и вижда баща си 2 пъти в седмицата. И бащата също така. Много ясно, че ще предпочете детето си пред теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bd86d1ad88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ало госпожице, този мъж има отговорности към това дете, а ти си типичната зла мащеха. Ако толкова ти пречи напусни живота им, ти си излишната и прчещата.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0e84f51de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Ти си много зле с централния. Много ясно, че това дете е част от живота му и винаги ще бъде. Коя си ти??? Поредната му бройка, която утре няма да е в живота му.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ee84885b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Нямам думи просто и мисля, че историята е поизмислена. Не вярвам да съществува подобно мислене и то така описано.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7b581af827
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Мацка, не мисля че това, което говориш е редно, защото това дете е лишено от всекидневните бащини грижи и се нуждае поне в почивните си дни да е с татко си! А за секса, ти няк'ва секс манячка ли си, че не можеш 2-3 дни без секс, не мисля, че ако имаше дете, което не можеш да виждаш всеки ден щеше да го лишиш от грижи заради мъж след който може да дойде следващ (а не можеш да намериш следваща дъщеря). Кой и как искаш да ти помогне, като ти сама се изкарваш "най-черната".

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 52937bfffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   аре не се прави на можачка
това е дете и има нужда от баща си, от мъжко присъствие
разбирам те и ти се нуждаеш от него и затова му покажи че не си против нея а просто искаш малко повече внимание...


NightWish*

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1bb76126d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   О, Боже, какво прочетох туко що? ! Колко да си зле за да обиждаш едно малко дете? Та то е на 10, не е възможно да мисли някому зло! Искаш да отделиш мъжа от детето му!?
Искаш детето да израсне без да вижда баща си? ! И още нещо - не знам каква елементарна съвест имаш, та не ти е тежко да говориш ката за дете.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f88ad6b920
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Шматка, ходи се прегледай!
Как може да искаш детето да вижда баща си само два пъти в месеца? ! Да мразиш 10 годишно хлапе, защото иска да е при него? Мислиш ли, че тя не ревнува от теб, че не иска мама и тати да са заедно и да го вижда всеки ден?
Абсолютно нормално е той да е обсебен от НЕЯ, ТЯ МУ Е ДЪЩЕРЯ! Никога няма да бъдеш на 1-во място в неговото сърце, защото там е детето му. Не се опитвай да разрушиш тази връзка!
Горкият мъж, да живее с такава жена, дано се осъзнае..

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eed25d86d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Колко си жалка само, съчуствие ли очакваш, не сме били в нейното положение е сори но тя му е дете а децата винаги трябва да са на първо място и с това твое държание гледай да не останеш сама на края

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1bf93c5287
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Такива като теб съществуват, щото е грехота да ги гръмнеш... Бахти пропадналата си честно.... Той и е баща и е длъжен да се грижи за нея, а това, че и отделя внимание и я обича е напълно нормално!!!
Дано да те зареже, ако ли не това дете ще порасне, и след още някоя годинка ще разбере каква малка злобна пастърмичка си и ще те накълца, вярвай ми!!! ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7f2726dc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Момиче ти миришеш. От написаното се носи смрад на гадна злоба. Какво ли не съм прочела тук, но твоето направо е ужасно. Не мога да си обясня как отговорен мъж, може да има връзка с такава като теб...
След време ще станеш майка и тогава ли ще ревнуваш мъжа си от него.
Правило се детето на добро, ами ако наистина е такова а ти с тази злоба не искаш да го проумееш. Лепнато било за баща си, радвай се той е добър баща. А ти от друга страна не си добра приятелка.
Как може да ти мине през акъла да му наговориш на детето глупости за баща му, ти наистина си много луда. Дай координати на този мъж та да му кажем ние тук две три приказки.
Не съм хейтър но ти си просиш всичката жлъч, която ще се изсипе върху теб... Искала той да не вижда детето, дано никога не се разведеш и някоя като теб да не иска детето ти да бъде с баща си.
Ако все пак си стигнала до тук ще ти дам един съвет и дано не си такъв егоист и го приемеш.
Опитай се да си приятелка с това дете, опитай се да я приемаш като своя. Приятелят ти ще се държи с теб като с богиня и ще ти осигурява свободни уикенди, Дори и детето няма да има нищо против тази седмица баща й и Кака М. да идат някъде сами за да се видят.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 628c971124
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Нямам думи, ти си мъка, мъка. Да ти кажа истината, никога няма да те обича като дъщеря си. Моля те, направи услуга на всички и бягай далече, иначе ще те намеря... да искащ да разделиш дете от баща му, защото нямал общо с майка му. Ти си едно социално зло!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2dfd262ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   За жена на 26 г. разсъждаваш много зле.
Как искаш детето да не е част от живота на баща си, а? Мислиш ли малко?
Искаш да разделиш бащата от детето му, но разбери, тя му е дъщеря и винаги ще заема главно място в живота му. От няколко месеца живяла с него и вече започва да се оплаква. Свиквай!
Знаела си, че има дете като си започнала връзка с него. Ревнива, злобна и изпълнена с омраза жена. Жалка картинка си.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: efcff9ad75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Имаш някакво много шантаво чувство за собственост и ходиш по доста тънък лед! Щях да се съглася, ако беше на 16, но... Не знам какво да ти кажа, не си дете и би трябвало да знаеш, че човекът до теб не е вещ. Пък си и доста глупавичка, щом не можеш да прецениш, че ако беше способна да обикнеш дъщеря му или поне да свикнеш в нея, щеше да влезеш под кожата на този мъж. Явно много държи на детето си, въпреки че не е с майката, и това е нещо чудесно. Това би трябвало дори да е причина, за да го цениш и обичаш още повече. Както и да е, сега и да ти обясняваме тук няма да го схванеш. И спри да се напъваш, защото НИКОГА няма да заместиш дъщеря му или майката на детето му. И тъй като не усетих дори и намек за някакъв опит от твоя страна да поровиш по-дълбоко в сърцето си.... струва ми се, че трябва да си стягаш багажа за последно "сбогом" в скоро време :)
Момиче 23

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c5420cfbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Единственото, което мога да те посъветвам е да потърсиш съвет от психолог, да обсъдиш и чувствата си по възможно най-тактичния и деликатен начин с приятеля ти, защото той също би могъл да ти помогне да преодолееш тези чувства. Или да си намериш мъж без ангажименти към дете. Защото това, което искаш е абсурдно и неосъществимо. Интересно ми е какво детство ти си имала и откъде са се формирали тези дълбоко погрешни представи за човешките взаимоотношения-и най-вече тези между родител и дете.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 32ae14accc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Аз също живея с мъж, който има дете на 13 години от друга жена, горе -долу е като при теб, но разликата е, че детето е доста свито и почти не говори, когато съм на близо, но пък е добро дете... на твоите години съм и искам да ти дам един съвет - НИКОГА не критикувай детето пред баща му, освен ако наистина няма реална причина за това! Не бива да ревнуваш, да, кофти ти е, разбирам те перфектно, но любовта между родител и дете е нещо съвсем друго, различно от любовта между мъж и жена! А това, че е разведен не означава, че не е баща на детето си! Може да мрази бившата си, но да обожава детето, както в моя случай! Не приемай детето като заплаха, промени си мисленето, от там поведението и си мисля, че приятелят ти ще започне да се съобразява и с твоите желания! Сега той вижда, усеща, че не понасяш детето, което обожава и един вид поведението му е защитна реакция, пази, защитава връзката дете-баща!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 66a729df4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Ти си просто ужасна. Това е малко момиченце, което не се вижда с баща си, а ти искаш да и го отнемеш или какво? Ти си болна жена, надявам се въпросният мъж да разбере каква си!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3b84365a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

58.   Разбери това дете За Бога, тя се чувства сякаш е изгубила баща си!

 
  ...

1-50 от 139
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker