Мисля, че не сме един за друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че не сме един за друг
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2773 пъти
Обичах едно момиче дълго време, 2години, но тя живееше далеч, макар да бяхме заедно от компютъра, тя не искаше да дойде при мен, защото учеше и я чаках да завърши.

Също друг проблем беше, че е девствена.
Това лято си дойдох в България. Живея в Северна България. Казах й да дойде при мен, да се видим и да сме заедно най-после..
ТЯ е от Южна БЪлгария, но дойде сама в града, в който живея, но в деня който се видяхме, тя бързаше да си тръгне, защото майка й настоявала аз да отида в нейния град, не тя при мен.

Всъщност още преди да дойде, ми казваше, че може би няма да я харесам, и идва само, за да се видим, че много ме обичала, но няма да я харесам, и също че я е страх още. НЕ ми вярваше ли, не зная.. Това, че е девствена също сигурно е било фактор.
Тя тръгна, хвана си влака, пътувала е цял ден, за да се прибере, но бяхме се разбрали аз да отида при нея. Обаче през това време дойде една друга при мен и спах с нея..

Тя звъннала един ден на телефона ми, обаче се обадила тази, с която бях спал.

След това това момиче, което беше девствено, не иска да се видим, защото усетила, че изневерявам с тази, и каза, че имала много ангажименти с учение и проблеми, от здравословно естество и да я изчакам 2месеца, за да се оправят нещата с нея.

Аз не я изчаках и тръгнах да се връщам в дома където живея в чужбина с жената, с която спах и тя ми стана гадже, а онова момиче, тя ме търсеше по телефона, но аз вече като съм взел тази жена, й затворих телефона..

Момичето, което беше девствено, казваше, че не съм й правил подарък, дори едно цвете, че не трябвало тя да купува свещи за първата ни нощ, а аз да ги купя, също че аз съм трябвало да отида в нейния град първи, и че тя ми правила компромиси и ме обичала, а аз не съм оценял..

В скайп тя се държеше много топло, но като дойде време да се видим на срещата и стана студена, някак се притесняваше... Аз мисля, че от това й поведение не сме един за друг..
Тя каза, че истинското й поведение е в скайп, защото на срещата ни не е могла да се отпусне.. и да покаже истинската си същност.

Притеснила се била, че я целувам пред всички хора на спирката, че било публично, не се правели тези неща така за първия път.. публично..

Аз пък мисля, че достатъчно я чаках, и тя трябваше да ми даде секс.. и то по-рано.. Също тази жена, която взех ми дава секс, макар че не ме е чакала 2години, а се запознах скоро с нея..

Кажете какво да правя? Прав ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 760e05decd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много глупава и объркана история. Авторе, за теб връзката с жена само секса ли е?
Не казвам, че другото е връзка де, че интернет и телефон са достатачни, а и не вярвам, че това глезено момиченце е подходящо за който и да е мъж. Щом вече те врънка за подаръци и свещи, забрави. Тази жена изглежда егоистична, повърхностна и има едно едничко богатство - девствеността си. Какво ще направи, ако ? го вземеш - със свещи или без?
Имаш качествена жена до себе си, с която споделяте и общ живот и интереси. Виртуално всеки може да се прави на интересен, но сам си видял, че на живо е друго. Не се занимавай жена, която ти натяква, че била пътувала или правила това или онова заради теб, че искала подаръци и свещи - с такава не можеш да градиш общо бъдеще и при първи проблем ти ще си виновният. Цял живот родителите на такива момиченца са поемали отговорността за живота им, за да се превърнат после в тежест на някой мъж. Ако първият път не ? хареса например, ти ще си виновният и така ще протича като цяло живота с такава жена, защото тя като малка не е научена да се грижи сама за себе си, да дава, не само да взема.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 80503e4676
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   това сто процента не е истина и ми се струва, че е свързано с предишните няколко подобни истории, но написани уж от страната на момичето.... не сме расли на полето, авторе

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 56a554b377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Струва ми се много объркана история. Мисля че те е интересувало само секса!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2188fc67f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен си постъпил егоистично и си мислил само за себе си, не за нея. Трябвало е ти да отидеш като мъж първи, не тя да пътува толкова.
Толкова те е чакала, ти си я чакал, а накрая какво - ти си я наранил... Извинявай, но кой спи с мъж веднага, сещаш ли се??? Избрал си друга, лесната..
Кой знае дали тази другата, лесната жена не е тръгнала с теб бързичко, поради някакви нейни си интереси, я пари, я нещо друго...
Много ясно, че като е девствена първото момиче, и е държала ти да си й първия, значи че те е обичала.
ПЪрвата е свястна според мен, кой ще тръгне толкова път ако не обича, а и не е от момичета, които спят с мъж за една нощ. Теб е искала.. , чакала.. , правила неща за теб без да й дадеш пари.. , а е трябвало да й платиш и билета, а ти за едни свещи ли си? НЕ можеш да платиш едни свещи ли??? Не са ли около 2 лв??
Ако е нямала пари, как да остане при теб? МАйка й я е било страх как ще се отнесеш към нея.. Някои майки даже може да не я пуснат да тръгне самичка.. , а тя все пак е тръгнала..
Защо не избра друго място за интимности? Хората ли трябва да ви гледат? Ако е имала здравословни проблеми, защо не я подкрепи, да ги разрешите?
Твоята позиция е била пасивна. Трябвало е да бъдеш мъж, а не да чакаш ТЯ да купува свещи, тя да идва, и че се притеснила, ами от пътя може и да се е уморила..
А ти какво си избрал? Втората, лесната, че спала с теб бързо..
Егоистична ако беше първата, нямаше да прави тя всичко, и ти само да чакаш да купува и да идва, и да.. завършва и да учи, а ти да не я разбереш 1 път!
Особено когато е имала здравословни проблеми, е трябвало да я разбереш, а ти вместо да й помогнеш, ти вървиш при първата, дала ти секс!

Не е ли подло това? Ако ти беше на найно място, ти да си в болница и тя да хване първия дал й секс?
Как щеше да се почувстваш тогава??
Сърцето си ти е дала, ти си се подиграл или си се отнесъл без да знаеш какво правиш.. Мисля че лесната -втора- жена те е настроила.. защото си е преследвала нейните цели., я за пари, я за нещо друго..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2188fc67f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторе, не си прав.
Избрал си леката жена, спала с теб бързо.
Оставил си тази която те е обичала и чакала години.
Като е имала здравословни проблеми, защо не й помогна, а тръгна с другата?
(Тя е искала свещите, за да направи по-романтична първата ви нощ.. -2 лв. са най-много, а ти и толкова не си дал. )

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2188fc67f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   За жалост... добрите момичета няма кой да ги оцени.. и се злоупотребява с тяхното доверие.. и добрина..
Курвите успяват, колко жалко..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker