Как да направя гадно на бившата ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да направя гадно на бившата ми?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3804 пъти
Здравейте,

Аз съм на 21 години и имам приятелка вече 1 година, но напоследък имах съмнения че ми изневерява започна да се държи странно и студено, разбих и паролата на фейсбук и там се нагледах на всякакви простотии. Излизала с мъже от който има и нейни бивши даже е спала с един. Не съм я лишавал никога секса който правехме беше страхотен, винаги е казвала че ако се разделим ще се виждаме за секс. Постоянно казваше че ме обича даже искаше да и правя бебе.

Знам от седмица вече чаках я да си признае но когато един кораб започне да потъва никой не може да го извади, ясно е че трябва да я разкарам. Искам да е болезнено и гадно и да и дойде като гръм от ясно небе. Дайте идеи защото явно се мисли за най-хитрата а трябва да покажа че не е така!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: e3a66c3b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами хвани я в изневяра. Дай й възможност да си уговори среща с друг на спокойствие. Смисъл такъв измисли си, че няма да те има или че ще пътуваш... нещо такова. Предупреди я няколко дни преди това, така че да има време да си направи уговорките и след това ако реши да прави нещо ще я хванеш. Но така си потъпкваш достойнството. Забивай някоя нейна приятелка, която знаеш, че лесно ще поддаде. Обаждай й се, пиши й, като и разказваш как с твойта нещата не вървят и всъщност винаги си харсвал нея.... Друго, което можеш да направиш е да започнеш да се държиш дръпнато. Заглеждай пред нея други жени. Демонстративно гледай снимки и порно с яки мадами. Отказвай й секс- това най-много дразни жените. А и така ще й смачкаш самочувствието. И след това й кажи, че вече не я харесваш и искаш да се разделите.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ded36b0597
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Брат много ми се иска да те познавам ако има как да пишем много ще се радвам да поговорим аз самия съм мислил да разбия парола но накрая видях че няма смисъл дори да го правя а и нз как Мой съвет е понеже невиждам как мога да те намеря е да не се занимаваш дори тя никога няма да разбере че е виновна каквото и да е сторила постъпи като зрял човек и покажи безразличието си защото такива парцали незаслужават дори да ги мислиш пък камо ли да им отмъщаваш. Не си струва дори да го мислиш!
Горе главата и смело има за кого да съжаляваш като нз какво иска ще си го намери след време и ще те търси тогава

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fccfbb7677
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз лично подкрепям н. 2, както и номер 1 в първото му предложение. Можеш да я хванеш в крачка и да ? се изсмееш, но не ? отмъщавай, използвайки други хора - не са ти виновни да ги тормозиш.
Можеш и просто да спреш да я търсиш и да скъсаш с нея.
Аз имах такъв случаи и постъпих така - просто го поканих на среща в едно кафе и му зададох въпроса „имаш ли нещо с ХУ“ и като чух лъжата, просто му казах, че съм срещнала друг и искам да съм честна с него, затова го оставям. Всичко хубаво....
Е в а

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ded36b0597
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм номер 2 подкрепям Ева ето ти и гледната точка на момиче не отмъщавай така ще мисли че ти пука и само би задоволило самочуствието си. В отношенията между двама не бива да се постъпва подло като нея защото е грях да объркваш някого и да го залъгваш. Може би си бил прекалено добър и тя е решила че си и сигурен. Пък и отмъщението само би те снижило духовно и един вид отиваш на нейно ниво. Дръж се като голям като не иска да е с теб да не те разиграва поне, зарежи я и си гледай живота има достатъчно много момичета които да опознаеш и да разбереш какви са и какво търсиш занапред. Отмъщението е отвратително грозно. Бъди мъж и се дръж като такъв.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3a97f177e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Най-много ще я заболи не някоя гадост, а съвсем приятелски да и кажеш, че са ти казали, че са я видели в крачка, да я накараш да си признае, но и да не си признае-казваш и че искаш да приключите и всеки по пътя си. Не я обиждай и не се карай, повярвай ми, ще те помни цял живот, защото друг така да постъпи едва ли някога ще срещне.
Животът е пред теб, ще срещнеш твоята половинка, но тази със сигурност не е.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 701322300d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз също горя от желание да я убия и имам тази възможност но като помисли човек трезво не си заслужава вечно щастие няма за никои на този свят и те ще проливат сълзи помнете го пичове. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b4cf5ceaa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Моят съвет е да не и правиш мръстотии, защото е подло и показва слаб характер. Просто забрави и това е. Замисли се ако на теб ти разбият парола на фейсбук примерно и ти виждат всичко лично- приятно ли ще ти е..? :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 158f5bf656
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мисля, че дамата ти наистина е по умна, защото на теб не ти стига ума да си измислиш сам отмъщението, а питаш хората.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: df4ea70e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Само слабаците биха постъпили така, без никакво достойнство.
Тя е постъпила много лошо, разбира се, но може би не е била щастлива с човек като теб, затова така се е получило.
Говори с нея направо, както прави всеки разумен и зрял човек... Другото е загуба на излишна енергия и време.
А и отмъщението е подло нещо, ако искаш да го правиш, показва, че всъщност си на нейното ниво едва ли не.
Обикновено хората, които търсят отмъщение си въвличат повече негативизъм, отколкото искат да причинят на другия. Няма смисъл.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f7c57a070d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Излизай с приятелките и ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d043adfc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   и да и говориш и да не и говориш тя те върти. А като четеш какво е правила ще ти става още по гадно. Казвам ти го защото имах същия случай като твоя. Но тогава тя живее при мен, даже не исках обяснения изхвърлих и багажа и не пуснах повече.

Доста гадно номерче е да и смениш паролата, слагаш и нейна по разголена снимка и поставаш на стената как се е срещала и чукала (око има такива извадки от разговорите и). Така всичките и познати ще видят какво к**ве е.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8045ffb276
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Момче, разболяваш се от страшна болест -болезнена ревност, която скоро ще спреш да контролираш. С отмъщението само ще покажеш, че много страдаш и с това още ще я изкефиш. А и не забравяй, че всичко, всичко на този свят се връща, рано или късно ако не на теб лично, на децата ти. Много си млад и си далече от тези неща, но, повярвай така се получава. Не позволявай болката от пренебрегването да те победи и да те лиши от здрав разум. Грешката не е в "твоя телевизор", а в нейния. Тя е боклук/извинявай ако те обиждам/, а не ти. Не се приравнявай с нея и никога, никога не постъпвай така със следващото момиче, което ще обичаш, за да си върнеш за някакво си минало, защото рано или късно ще попаднеш на свестен човек.
За мен ако искаш да я нараниш по-безопасно за теб самия, просто и покажи, че не те вълнува вече, накарай я да се чувства нежелана така, както ти си се почувствал. Без да се издаваш, че знаеш каквото и да е. Защото ако се издадеш, тя ще знае, че го правиш от болка и това ще и хареса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9b07d48135
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Отмъсти й... като я забравиш и бъдеш щастлив :)

По добро отмъщение няма, повярвай ми!


Ан.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 329d785e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Забрави я

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 49deb43245
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   от автора: смазах я! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker