Фейсбук морал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фейсбук морал
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2247 пъти
Здравейте. Търся съвет. От една година имам хубава връзка с гаджето си. Всичко е наред при нас. Дори не сме се карали. Аз съм малко или много ревнива. Но в повечето случаи си го пазя за себе си. И никога не съм "вирила" скандали, по този повод. Ставало ми е тъжно и съм си казвала защо. Имах сва спонтанни аборта, напълнях и приятеля ми постоянно ми казва, че съм дебела, но миличко някак си. Не е груб. Много го обичам и държа на него. Но... знам колко тъпо ще Ви прозвучи... от няколко месеца работи с една фирма и контактува с една жена. Не са се виждали, има и скайп, защото контактуват служебно. Да ама вече са приятели във фейсбук и аз.... се притеснявам, ядосвам, изтрещявам. Редно ли е да имаш такива приятелства, след като живееш с жена. Страх ме е да не го загубя, заради глупости, ама сега след абортите, вече се чуствам, като неспособна на нищо, неуверена...
Как мислите? Редно ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e6cb85ef4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Но... знам колко тъпо ще Ви прозвучи... от няколко месеца работи с една фирма и контактува с една жена“

Ами купи му фередже, авторке и му забрани да контактува с жени.
Виж, съжалявам, че така се е случило с теб, но животът продължава. Не е честно да избиваш комплексите си (своята фигура) върху човека.
Аз също напълнях, не е болка за умиране - сега ходя на фитнес, внимавам с хапването и ето - за 1 седмица 1, 5 кг. надолу
Вместо да дебнеш човека, хвани и се погрижи за тялото си. Колкото до фейсбук-морала, аз имам към 300 „приятели“. В скайпа имам 2 канала с разни хора.
Моят адвокат например ми е приятел във фейса, комуницираме по скайп.... имам и други такива, но просто съм ги представила на мъжа си.
Съветвам те да поканите госпожата на гости или на излизане, ще видиш, че не хапе. Ако мъжът ти имаше нещо с нея, щеше да се крие - нямаше да му е „приятелка“ във фейса и нямаше да комуницира в скайпа по нея, а по някакъв таен телефон например...
Споко, приятно спортуване и диета.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1ef7e31512
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номално е да се чувстваш така и то не, защото това, което прави мъжът ти е ненормално, а заради това, което си преживяла. За една година два спонтанни аборта и напълняването се отразяват на психиката на една жена. Трябва да се опиташ да преодолееш случилото се, защото за мен на подсъзнателно ниво поне не си се справила все още. Отидете някъде на екскурзия - има доста евтини до боловец, истанбул, румъния. Погрижи се за себе си - купи си карта за аеробика или някакъв друг спорт, така че да си възвърнеш предишното тяло. Сто прецнта ще ти се върне самочувсвието и ще бъдеш по-самоуверена. Отиди на фризьор - смени си прическата, отиди на масаж или маникюр. Вярно, че са повечко пари, ама след случилото се не заслужаваш ли и ти малко рехабилитация, малко да обърнеш внимание на душевното си здраве, да се почувстваш една пълноценна жена?
Ти може да си принципно ревнива, но сега заради станалото си още по-ревнива, тъй като не се чувстваш сигурна в себе си, а тази ревност може много да навреди на връзката ти. Иначе мога да ти кажа, че също имам колеги, които не познавам в скайп. Трябвало е примерно да правим някакви договорки, с имейли е трудно да се кореспондира, а човекът е в друг град и тогава в повечето случай си разменяме скайповете и с видео връзка обсъждаме нещата. Не случайно в Америка сайтове като gotomeeting или тъй наречените web conferencing набират сила. не може винаги да пътуваме и така става по-бърза и евтина комуникацията е хубаво да използваш новостите в работата. Скайп не е само за лична кореспонденция и не означава, че там имаш само близки приятели - та аз имам и мой преподаватели, които са давали скайповете си на целия випуск, та ако някой имал въпроси да пише.
Погрижи се за себе си и само напред! Бъди позитивна и вярвай в себе си и нещата ще се наредят.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a702c7694e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 1, пише се комуниКира!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2c01fc55e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е нормално да си пише с други жени. От писане нещата преминават в среща и от там какво ли още не. Казвам ти го от опит - от едно най-обикновено писане се запознахме с моят любим, който между другото беше обвързан. Може да ви звучи неморално(то си е де), но любовта не пита :) Кажи му как се чувстваш и му обясни, че това не е правилно и те наранява :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 97403987ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има си лесни трикове да разбереш има ли симпатии към нея или говорят по работа. Ако вече си взема чинията с вечерята и сяда с лека усмивчица на пред компа, без дори да се е преоблякъл, прочети му хронологията, ако трие значи има нещо направи скандал. Докато чакаш на нашите съвети те ще се видят и кой знае какво още ще стане...

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0c80dc9398
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, съгласна съм с номер 6. Авторке, започни да спазваш диета(не заради него, а заради твоето самочувствие), отслабни, ако трябва, но не се оставяй да те обижда така. А в случай, че ти изневери с неговата колежка, сещаш ли се каква ще да е причината? Е, не казвам, че може да е заради килограмите, просто давам пример. Следи му хронологиите в скайп и фейсбук... ако ги трие, да знаеш, че има защо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker