Обичаме се, но ни разделиха заради предрасъдаци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичаме се, но ни разделиха заради предрасъдаци
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3108 пъти
Аз съм от ромски произход, но нямам общо с тях по даржание да не говорим за визия(бял съм и много готин). Живея сред цигани но винаги съм бягал от гетото и съм бил сред българи. Никой от приятелите ми българи незнае че съм циганин винаги съм го криел(наречете ме лицемер но това е за мое добро). Историята започна преди година и няколко месеца. Запознах се с момичето на мойте мечти(българка разбирасе) в университета в кайто започнах да уча. Сторими се много земна и знаех че ще ме разбера като и кажа че съм циганин. Така и направих казах й и тя нямаше абсолутно нищо против. В началото бяхме само приятели но скед няколко дни толкова набързо се развиха нещата че вече изпитвахме симпатии един към друг.

Така за няма и седмица и станахме гаджета. Любовта ни се запали можеби за 2 седмици, усещахме че сме саздадени един за друг. Нямаше ден в който да не се видим за периода от 1 година. Крояхме планове за нашето бъдеще даже знаехме как ще кръстим децата си. Бях планирал целия си живот с нея дори не се помислях за секунда какво бих правил без нея. Искахме да си стъпим на краката финансово и да заживеем заедно под наем. Преминахме през доста неща заедно взимахме решения заедно (абе бяхме като семейство) и всичките и приятелки ме харесваха и ни се възхищаваха като двойка(естествено те незнаеха за произхода ми).

И двамата знаехме че родителите и няма да са съгласни, но си обещахме, че каквото и да става ще преминем през всичко зада сме заедно. Аз бях готов да умра за нея давах абсолютно всичко за нея, пренебрегнах приятели и семейство. Техните разбраха за мен и далго време я притискаха да скъса с мен. Исках да говоря с тях но тя ми каза че няма смисъл, трябвало сама да говори с тях. Те дори и неискаха да чуят за мен нямало значение колко съм бил свестен или какъв човек съм, затях съм просто циганин. Родителите и я заплашиха че са си горност някой ще умре ако остане с мен, дали от тяхна страна дали от моя страна щяло да има мъртъв или мътрви. И така след дълго настояване я пречупиха и тя скъса с мен.
Как ли не се опитах да я обедя да останем заедно, какво ли не направих. Но тя вече беше взела решението си колкото и да я боли. Тя ме обича, аз я обичам, но немойем да сме заедно.
От деня на раздялата аз съм мъртъв, опитвамсе да продължа някакси но е много трудно. И знам че никога няма да я забравя.
Това е то невъзможна любов!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d6cc16d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе - чуй от мен една елементарна истина - за истинската любов няма граници и пречупване. Само фалшивата любов се пречупва заради такива работи, от мен да го знаеш! Какъв циганин си ти, когато не можеш да познаеш истинската от фалшивата любов.
Аз бях любовница на женен мъж, и нас ни заплашваха, преследваха, правиха ни ужасии, мръсотии и гадории, взеха му всичко постигнато, искаха да ни унищожат материално и физически, нооо... Любовта ни оцеля и днес сме заедно. Поздравявам те с пестента „Назад, назад моме Калино“ и ти пожелавам един ден да срещнеш ИСТИНСКАТА любов, тази която преодолява всякакви граници, която не се пречупва при първата пречка.
Радвай се, че така е станало, защото фалшивата любов има склонност да се пречупва ВИНАГИ. Добре, че сега се е случило, не след 10 или 20 години да кажем и да си си пропилял живота с такава жена и „любов“.
Горе главата, чака те онази, истинската любов, жената която ще преплува морета, ще преброди гори, за да бъде с теб такъв, какъвто си - циганин, ром, извънземен - това за нея няма да е от значение.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e4c8fe0149
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   podkrepqm napalno nomer1. isinskata liubov preminava prez vsi4ko

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 53f1e84c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм сливналия и не подкрепям чак толкова ромите/по ред причини/ ама ако се обичате... иииииииб*те им мамата на всички! Ром, арабин, европеец, ескимос... И кво??? Заебаваш "невъзможната " любов и се "вричаш" в удобната? Заменяш щастието да се събуждаш с любимия човек срещу два сандвича повече? Sorry, не е за мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6af307a5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към модераторите: Интересно ми е защо е публикувана толкова неграмотно написана тема и под нея коментар изписан на латиница? Някаква скрита уловка ли има.. Благодаря и лека вечер!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d827891d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Любовта се случва само в главите ви. Любовта е самовнушение, в следствие на химична реакция-повишаване на хормони, тестостерони и бла бла бла. Човек в затворено общество от 10 души ще се влюби непременно до полуда в един от десетте души. Защото това е човешка потребност. На планетата има 7 млрд. човека... Няма такова нещо като "сродна душа" и "светът е за двама". Всяка несподелена, или невъзможна любов се определя за истинската, или най-силната, но всичко това е просто илюзия. Гледайте по-прагматично на живота, стига с тези любовни терзания. Любовта е една-само хората са различни.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ca9f06d6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Първо-сигурен ли си, че са я притиснали да скъса с теб или го използва като параван? Второ-сори братле, но и за мен си оставаш просто един циганин-и аз съм пълен с предразсъдъци, но какво да се прави, така съм израснал, не са виновни родителите й, просто като цяло сте адски гадно племе :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eed8066bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле аз минах по същия път, през който си минал и ти, само че в моя случай - аз съм турчин. Бяхме заедно точно като вас цели 6 месеца, докато тя не каза на техните и те като разбраха веднага какъв съм (а тя го криеше от тях), сложиха една блокада между нас и след всичко което сме преживели заедно, след толкова много обич точно за 1 ден всичко рухна след това тя и семейството и си заминаваха в Франция, после не съм я виждал, не съм контактувал, все едно е нямало нищо. Измина близо година а аз все още не мога да си я избия от главата, просто не става. Животът е гаден.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 30053a0a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторе, ако си бял, значи не си циганин! Така че спри да разправяш, че си циганин. Ако беше циганин, околните нямаше да чакат да им кажеш, за да разберат. Може и да имаш някаква циганска жилка (родител, баба или дядо), но, за да си бял, няма как да си чист циганин. Сега може да се изсипят обиди коментари върху ми как всеки имал правото да се самоопределя и т. н., но това за мен са глупости. Китайците не са немци и немците не са китайци.
Мисля, че е трябвало повече да настояваш да се срещнеш с родителите на приятелката ти. Ако говориш български както трябва и видят, че си бял и с образование, може би щяха да реагират по друг начин. Знам че звучи грозно и расистки, но много от хората са си такива - расисти. Ако изглеждаш като тях, говориш като тях и живееш като тях, значи за тях ти си един от тях и обратното. Следващия път въобще не казвай на приятелката си, че си бил циганин. Поне докато нещата не станат сериозни и техните не те харесат.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e30e693168
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   №5, на теория, разлика между теория и практика няма. На практика обаче има!
Събери малко практика и после пак ще си говорим.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ec93479a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли, приятелю - 1 греши, защото си мисли, че ВСЯКА забранена любов е една и съща, но НЕ е така!!!

Само погледни - ти не можеш да пишеш. Не знам какъв човек си и с какво се занимаваш, но мисля, че не е много престижно. Е, аз също бих се разделила с такъв човек, ако разбира се, не съм същата де.

Пък относно тая глупости, че някой е умирал? !
Това момиче пуритани ли има за родители.. :Х

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d827891d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   9, коментирам именно от практически опит.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f3d07a65dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №1 Е напално прав, няма по голяма истина която може да се каже, за така наречената "невъзможна любов". Истинската любов оцелява пред всичко и не се отказва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 16356be60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 5 за президент! Споделям мнението ти и мисля, че си напълно прав за всичко, което каза.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f9c260f0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   потърси я, намери я и оправете нещата. Има скайп, телефони и фейсбук. Пробвай и на трите! Пък каквото стане.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: df5a416c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей, предварително се извинявам за това, което ще кажа...
Какъв университет те гони, остави, че си циганин... ти си просто неграмотен циганин. Недей да обвиняваш родителите на момичето, ами обърни внимание на себе си. Образовай се.. намери си работа... изгради се като пълноценен човек и тогава имай претенции.
Една изгубена любов не е кой знае колко голяма болка за умиране... ще срещнеш и други любови.. Успех ти пожелавам

Петя

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9d7ff52f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Разбирам напълно родителите на момичето. Любовта е само илюзия както каза №5. И когато тя си отиде, защото със сигурност си отива. Авторът ще започне да се вижда със семейството си защото от кръвта вода не става и приятелите му събратя разбира се, чуждото ромско влияние няма как да не навлезе в семейството на момичето. И тъй като имам дъщеря за която давам всичко да се изучи и да има щастливо семейство с момче на нейното ниво и разбирания неможем да си представим, че ще се появи някой и ще и съсипе живота. Всяка жаба да си знае гьола за да е добре. Ние не сме богати и също съм и казала да си подбира партньор от нейната черга, отново за да е добре. Не и трябва също и някой разглезен богаташ, който заедно с родителите му да и почернят живота. Само хора от една черга са сродни души защото са живяли горе-долу по един и същ начин и имат еднакви разбирания. Авторе не се сърди от мнението ми защото когато бях на 17 год. се радвам, че имах достатъчно акъл в главата и си взех съпруг от моята черга. Бях достатъчно хубава и можех да си взема много по-хубаво момче от мъжа ми който и е с 8 год. по-голям от мен и това ме караше да се замислям дали искам точно това. Но послушах разума а не сърцето си и не съжалявам ни най-малко. Момчетата по които се заглеждах тогава се ожениха и сега горките им жени. Още веднъж се радвам, че не избах някой от тях със сърцето си защото сега щеше да е разбито. Затова всяка жаба да си знае гьола.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker