Свети Валентин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Свети Валентин
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1808 пъти
В момента съм с едно момче, в което съм влюбена адски много, но проблема е че не сме от много време заедно и не знам как гледа той на такива празници като Св. Валентин. Лично аз не съм им привърженичка, не обичам да копувам подаръци, не обичам да го чувствам като задължение, ако искам да му купя нещо мога да го направя по всякое друго време на годината. Повечето хора им е като закон, че щом е Св. Валентин трябва да получат подарък от любимия или те да му купят, аз не мисля така!!! Не искам подаръци, не искам лигавщини.. свещички, розичкии, не знам си каквооо... Не мога да ги изтрайвам тези неща, адски са ми лигави. Той е супер сериозен по принцип, далеч не му отива да се лигави и т. н. само че въпреки това, не знам как той гледа на този празник! Дали не като всички останали? Аз от този празник искам само да съм с него, да сме си само двамата и това е. Без подаръци, без "розови очила", рози и тем подобни. Как точно да разбера какво мисли той по въпроса? Знам, че ще кажете да го питам директно и аз така мисля, но не знам точно как да.. така поо.. тактично! Хахахха..

П. П
Не искам да ми купува подарък, но ако въпреки всичко го направи, а аз не съм.. как да реагирам?
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6ba4d870e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   я не се тормози толкова вземи му нещо голяма работа веднъж в годината е

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fb8ca8286a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какъв е проблема просто да го попиташ директно какво мисли за този празник???

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9cccbb4d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вземи му нещо малко... смисъл нещо което обича, дори да е алкохол, храна или някаква дреха, все пак жестът е важен. Не казвам да му купуваш скъпо бижу или нещо от сорта... все пак сте отскоро заедно, и дори ти самата не знаеш какво да очакваш, Св. Валентин не е и български празник де... Е, ако му вземеш нещо, а той не се е сетил - със сигурност ще ти се реваншира.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e08cb9b461
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм на мнение, че трябва директно да му кажеш какво мислиш, за да сте наясно какво (не) очаквате един от друг и за да няма изненадани и поставени в кофти ситуация хора. И аз не харесвам уж типичните за този ''празник'' неща. Има още 364 други дни в годината, в които можем да доказваме любовта си към половинките си и то така както го чувстваме... а не навсякъде да ни вадят очите с разни сърца, фигурки и т. н. Вече е супер банално. Ако не излизате често, предлагам примерно да отидете някъде да хапнете или пийнете по нещо, да отидете да се пързаляте с кънки (ако сте от по-голям град), после да гледате някой филм... изобщо, да се забавлявате не заради самия ден, а за да прекарате една хубава вечер. Ако пък излизате често и нещата, които ти предложих са ви писнали, можете да се усамотите някъде, или у вас или у тях да си направите нещо за хапване двамата, после да си пуснете филм и да прекарате една уютна вечер само двамата.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c5bb425d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Небрежно подмяташ "Моята приятелка Пенка и гаджето й Унуфрий така са се ентусиазирали за този Св. Валентин - все едно са женени. Много се дразня, какви ли не щуротии ми разказва, че са приготвили. Аз от друга страна не харесвам този празник, съответно не я и разбирам. Много шум за нищо, ми се вижда и не празнувам. Ти какво мислиш по въпроса? ".

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 686e7d8471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че излишно се притесняваш. Искаш да кажеш, че ако ти подари червени рози и сърчице, няма да се зарадваш? Ами ако ти готви някаква изненада, а ти се изцепиш- не признавам този празник, лигавщина е?

Според мен трябва да го оставиш той да подскаже дали и как смята да отбележите празника. Можеш да купиш бутилка вино за всеки случай- за да не си подготвена, то е ясно, че ще сте си само двамата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker