Не ми дава дори да я хвана за дупето, а сме заедно от 4 месеца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми дава дори да я хвана за дупето, а сме заедно от 4 месеца
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 10266 пъти
Здравейте!
От няколко месеца имам връзка с едно момиче, което е на възраст над 16 и под 20, а аз съм горе-долу на същите години. Разбираме се, харесваме се, не сме имали проблеми до сега и сме си супер двойка.
Тя е девствена, а аз съм го правил само един път. Сексът никога не ми е бил главна цел и не съм някакъв загорял нахалник, но...

Проблемът не е точно в секса. На мен ми беше ясно, че ще си чакам, ако тръгна с нея (ще добавя, че преди връзката ни бяхме добри приятели). Откакто сме гаджета виждам някои странни неща в нея, които преди ги нямаше. Оказа се, че е страшно срамежлива.

Преди, когато нещата бяха повече на шега, си правехме палави намеци, хвърляше ми доста често перверзни погледи, но след първия месец всичко спря. Не ми пука за тъпите намеци, но се замислих за някои неща и осъзнах, че дори не ми дава да я хвана за дупето. Ако си сложа ръката на задника, гърдите и или просто някъде на бедрото, когато сме седнали някъде, виждам, че и става неудобно и започва да се дърпа, прави физиономии и т. н..

Дори ми е казвала, че не може да прави секс, защото ще и бият някаква ваксина против рак на маточната шийка и трябвало да е девствена. Разбирам я, но това ми го беше казала още, преди да тръгнем и от тогава въобще не е ходила при никакви лекари и не е направила нищо, че да задвижи малко нещата.

Иначе дочух от някои хора, че тя винаги си е била така на тази тема, но... СТИГА БЕ! ЧАК ПЪК ДА НЕ МИ ДАВА ДА СИ СЛОЖА РЪКАТА НА ДУПЕТО И? Хора, тъпо ми е, защото от 4 месеца няма никакъв интимен напредък в тази връзка, а всичко друго е перфектно. Какво да правя?

Мисля си, че и аз имам вина, защото съм и казвал, че е важно да се чувства готова и т. н.. Дали това я е успокоило прекалено много и е спряла да очаква, че секс ще има в близкото бъдеще?

Как да говоря с нея и какво да направя? Ако си стоя и чакам, нищо няма да стане според мен, защото на нея няма да и пречи, дори и цял живот да е девствена. Сексът е страхотно нещо, особено с човек, на когото държиш, а вече не сме малки, че да го караме само на целувки 1 година както е тръгнало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: b42ee635fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брато при мене е горе долу същото положение само че с приятелката се обарваме доста стабилно понякога, но ходим 2 месеца и не ми дава да я целуна с език!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cf8897b4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Засмях се много, когато прочетох, че тя не може да прави секс във връзка с ваксинацията. Аз ще ти кажа, че съм направила същата ваксинация преди 1-2 години и не съм била девствена. Тя не се чувства готова още.

ж 19

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ef783e4076
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не я притискай, много е кофти. Аз съм момиче на 19 и също съм девствена и не мога да го направя преди да съм сигурна в себе си и в човека до мен. Когато се почувства готова, тя сама ще поиска.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ee32edbedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си сложа ръката на задника, гърдите и или просто някъде на бедрото, когато сме седнали някъде, виждам, че и става неудобно и започва да се дърпа, прави физиономии и т. н..

АМИ ПИЧ МНОГО ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ПРАВИ ФИЗИОНОМИИ МОМИЧЕТО. ОПИТВАШ СЕ ДА Я ОПИПВАШ НА ПУБЛИЧНО МЯСТО ВСЕ ПАК.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 14e84ae7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторе, приеми, че все още съществуват момичета, които по-трудно се отпускат в интимен план, пък ако ще и да е само да си сложиш ръката на задника и. Не ти вярвам, че сексът не ти е главна цел... Е ок, може би до някаква степен си мислиш, че е така, но начина, по който се изказваш, особено в края на написаното, ме кара да си мисля, че вече едвам издържаш, а това може да го забелязва и момичето и по този начин да я отблъскваш от себе си. Тя няма да направи нищо преди да се чувства готова и сигурна в теб. Ако ти не си склонен да изчакаш още известно време, по-добре я остави и си хвани някоя от онези разпоретини, дето само от една приказка и вече ще са ти налапали... (съжалявам за по-грубия тон).

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 156d510735
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Сигурно не ти дава, защото усеща, че се възбужда и няма да може да с контролира. "Някаква ваксина против рак" е така наречената ваксина против ПАПИЛОМА ВИРУС, която се поставя м/у 12 и 17 години и не, не трябва да е девствена за това. Ваксината се поставя неколкократно и струва много скъпо. ПАПИЛОМА вирусът се предава от мъж на жена при секс без презерватив и при орална любов без презерватив. Мъжете предават вируса, но те нямат оплаквания или симптоми и могат да разберат, че са носители само при определени изследвания. Папилома вирусът се развива понякога бавно в организма и най-често е причина за ракът на маточната шийка, който пък почти винаги генерира в рак на гърдата. Обикновено се провокира от раждане и забременяване, но не винаги.
Момичето е право да се страхува, вероятно доста са и промили мозъка вкъщи и по-добре, защото никой не иска да умира бавно от онко-заболяване. Ако наистина много държиш на нея и сте били приятели и преди, просто имай търпение.
Има и друго - срамежливостта е присъща на девствениците, дори на тези, които иначе не ти изглеждат особено срамежливи, стигне ли се до секс и практика, се "променят" пред очите ти. Такива момичета обикновено се развиват напълно сексуално към 20 си година. Тогава осъзнават истинската нужда от секс, успяват да са наистина възбудени и да разберат за какво става въпрос със собственото си тяло, а не само от думи и разкази на околните. Искам да ти кажа, че сексуалната зрялост при жените идва в различна възраст. Не я притискай, не я обиждай. Просто прецени нещата за себе си. Ако ти идва в повече тази "сериозност" на връзката, използвай момент на кратка раздяла и спри да бъдеш с нея.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e57eb32e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Срамува се от теб, това е. Трябва й време да се отпусне и да свикне с тези "опипвания", особено щом е девствена, със сигурност ти си първия, който е по-интимен със нея. Дай й време, отначало ще е трудно, но ако успееш да я предразположиш и ако тя сама успее да пренебрегне срамежливостта си, всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1de553fe63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ако си начетен тип, препоръчвам ти да прочетеш книгата „Женската сексуалност“на Франсоаз Долто. Има я безплатно в читанката. Не е лесна за четене, защото е много теоретична, но в нея може би ще намериш решение за проблема на момичето. Според мен лично, тя идва от семейство с проблеми (или бащата е избягал, пренебрегвал, или никой не ? е обяснил ролята на мъжа в зачеването на дете навремето, или майка ? е фригидна.... )
Във всички случаи приятелката ти има сериозен проблем с тялото си и сексуалността си. Дори е възможно да е хомосексуална.
Прочети книгата, колкото и да ти е трудно и ще разбереш много за жените като цяло, ако имаш майка или сестра -
ще си обясниш много неща.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d3e8d3fffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   ОТ АВТОРА:

4., не говоря изобщо за публични места, защото и на мен ми е неудобно и не обичам да гледам двойки, които насред улицата ще си бръкнат в гащите още малко...

5., ГЛАВНА цел не ми е и пред себе си съм го доказал, защото съм имал много възможности за секс. Харесвано момче съм и доста от тия "разпоретини" сами идват при мен... Така, че силно се съмнявам да е забелязала нещо такова в мен, но ще го имам предвид.

6., имам още двама приятели, които изчакват половинките си да си направят въпросната ваксина. Явно е станало модерно оправдание. Не искам да ги обвинявам, но си има и други начини да кажат на едно момче, че не са готови, вместо да заблуждават по този нелеп начин или да си мълчат и да чакат да отгатнем какво им се върти в главата (малко кофти ми стана)
Разбира се няма да я притискам и обиждам, защото държа на нея наистина. В повече ми идва не сериозността, ами това, че не ми дава да се сближа повече с нея. Усещам една изкуствена бариера, която тя е поставила между нас, а аз съм от хората, които обичат да се раздават и да правят хубави неща за половинките си и това, че не виждам подобно нещо от нейна страна понякога ме кара да страдам вътрешно и съм се чудил много пъти дали има смисъл да продължавам, след като не получавам това, което търся. Предполагам, че вече ви става ясно на всички, че наистина за мен има по-важни неща от секса.

Искам да добавя, че не я опипвам постоянно и мога дори да преброя колко пъти съм си сложил ръката там или на друго място. Не си мислете, че я обарвам постоянно и я притискам по някакъв начин. В нещата, които написах към номер 6 добавих и един друг проблем, който може да е свързан с цялата ситуация. За сега ми помогнахте наполовина, за което съм ви страшно благодарен, остана и другата половина (този проблем с изкуствената бариера и изразяването на чувствата и към мен)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1de553fe63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, правилно си усетил, че въпросната ваксина е само оправдание - тя се слага веднъж, после на 6 м. се прави реимунизация и интересното е, че секс с девствено момче не е проблем (няма как да я зарази с вируса). Момичетата просто се оправдават. Прочети книгата, която ти препоръчах, за да откриваш на време повредените сексуално момичета, защото не са малко у нас. Женската сексуалност е табуизирана, което може да доведе до сериозни проблеми у жените - от фригидност до хомосексуалност, а това не се лекува и можеш още 100 години да я чакаш да ти даде да я барнеш по задника

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1769a58487
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Единствения начин е да ГОВОРИШ С НЕЯ! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d2fe3f8805
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само да поясня, нека да правим разлика между "повредените сексуално момичета" и девствените момичета. Този термин от явно начетения номер 10 може да се използва малко с мярка!
Момичето може да е девствено, но това не означава, че е "повредено", а просто не е готова за сексуални отношения и малко или много я е страх...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d2fe3f8805
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   и още нещо.... не е задължително да е отгледона в "проблемно семейство", възможно е да я възпитават и държът по-изкъсо, защото нямо родител, който да не се тревожи за детето си.
Не искам да съм груба, но е тъпо да гледаме на девствените момичета така все едно имат някакъв проблем! Всеки решава сам за себе си кога е готов да прави любов, защото мн. рядко за едно девствено момиче е просто секс.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 05ecaeac4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   С времето ще се отпусне може би. Може тактично да й намекваш от време на време. Коментарите над мен доста задълбаха, а проблемът може да е доста по-прост. Просто може би е по срамежлива или консервативна в това отношение. Или не я привличаш достатъчно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c89138e5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Сещам за един, който имал дългогодишна връзка, минала само на държане за ръцете. Въпросният човек се хвалеше, че има гадже.
Интересното е, че при появата на някой баровец са винаги готови. Ако не им хареса една дреха, не я обличат, но видят ли нещо по добро, обличат го. Това е техния принцип, ако ме разбираш. Да се колебае човек е нормално, но да ти се дърпа и прави гримаси за едното погалване по дупето.. Някак не върви. ;)
На мойта и бях освободил терена преди време, а след две седмици я видях да се натиска в един вход с някакво доста по голямо от нея момче, не се изненадах особено. ;)
В днешно време се раждат залатотърсачки.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d3e8d3fffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ОТ АВТОРА:

10., ще прочета книгата, благодаря :)

12., 13., за мен също няма да е просто секс и наистина едва ли е "повредена" и не смятам, че има подобни проблеми, защото в семейнта и среда всичко е нормално, но няма как да знам какво са обсъждали с техните по този въпрос.

номер 14. и 15. засегнаха привличането и ще кажа, че според мен няма такъв проблем, защото знам, че още от преди си ме е харесвала, както и аз нея, и не е станало просто ей така случайно това да сме заедно. Гримасите, които прави не са от отвращение към мен...
Златотърсачка не е! Възможно е и да се появи някой, който да ми я взема, наистина. В този живот се случва всичко... но, ако това стане, няма да е, защото е бил баровец.

Известно време няма да и правя намеци, няма да се държа с нея по-интимно, ще се въздържам от всякакви такива неща, а след това ще си поговоря серозно с нея на тази тема, защото май няма какво друго да се направи... Ако имате по-добри идеи, споделяйте.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 156d510735
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   " Според мен лично, тя идва от семейство с проблеми (или бащата е избягал, пренебрегвал, или никой не ? е обяснил ролята на мъжа в зачеването на дете навремето, или майка ? е фригидна.... )" №8, А СПОРЕД МЕН ИДВА ОТ СЕМЕЙСТВО СЪС ЗДРАВИ ПРИНЦИПИ И МОРАЛ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a00bb80bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Естествено, че днешните момчета не могат да си представят момиче, което не скача в леглото веднага! Момичето не е леко, това трябва да ти говори много! И е за уважение! Тия тъпи чалгаджийски поведения объркаха цял народ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1de553fe63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 17 - много добре казано. Точно семействата със „здрави принципи и морал“ създават най-честно деца с проблеми (непреодолян Едипов комплекс, регресия в сексуалното развитие).

„Сещам за един, който имал дългогодишна връзка, минала само на държане за ръцете. Въпросният човек се хвалеше, че има гадже. “
Такива връзки има много, за баровеца не е прав съвсем номер 15, но действително е възможно, ако едно момиче с непреодолян Едипов комплекс срещне по-възрастен и стабилен мъж, този мъж да заеме мястото на бащата за нея и тя дори да се омъжи за него и да му роди деца. Обаче тогава точно проблемите започват и изобщо не се косете за такива момичета, защото те и без това са били загубени за вас, което няма нищо общо с парите и успеха на съответния мъж, а с нейния непреодолян Едипов комплекс.

Авторе, не си психоаналитик да кажеш, дали семейството ? било нормално. Точно във „моралните“ семейства, които привидно са перфектни се наблюдават сексуални неврози. В никакъв случай не се отказвай от интимни докосвания, целувки и изобщо - от всичко, което се случва между мъжът и жената, защото рискуваш да си останеш само приятелче за въпросното момиче.
Нормално е една жена да ти се опъва, трудно е и за недевствената жена да се довери и да се отдаде на мъж, дори да го обича, но 4 месеца и да не ти дава да я докосваш като мъж???
Има някакъв проблем, не мога точно да гадая какъв, но определено се корени в ранното детство на момичето. Точно в семейства с много фалшив морал, забрани и табуизиране на сексуалността се наблюдават големи проблеми. Твоето семейство явно е “по-просто“ и у вас ако не истинско сексуално просвещение, поне е нямало отричане и табуизиране на сексуалността. Може би си имал късмет и си попаднал на обичащи се и здрави родители, но това не е при всички хора така.
Нищо не можеш да направиш, освен да продължаваш с опитите си да съблазниш момичето, но си постави някакви граници, защото накрая може дори да стигнеш до изнасилване (или момичето да си мисли, че така е станало) и да си навлечеш белята.
Който е болен да се лекува. Особено при девствениците със сексуални неврози може да възникне фантазията, че са били изнасилени... внимавай, авторе!

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 6d344004fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   хмм... аз няма да казвам на колко съм защото всички ще започнат да казват неща от сорта на : омг, на тази възраст имаш тези проблеми и т. н. та... момиче съм и аз също не обичам да ме "обарват" (просто самата дума ми звучи странно хд) примерно днес гаджето ми.. (заедно сме от вече 5, скоро 6 месеца хд) ме хвана за дупето и се почуствах някак.. странно? не знам просто ми стана някво неловко и неудобно... та моя съвет е.. остави го момичето на мира, щом не иска да имате по-интими отношения, няма лошо :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 20 дни
hash: 3738e91271
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Абе 20, то няма лошо ма 1-2 години да те държа за ръката и да карам на ръчно - пак ли няма лошо.. За тебе може и да няма, за мъжката страна има обаче- ами я си представи, че момчето накрая реши, че щом толкова време момичето не го иска интимно - може би не го възприема физически и си забие комплекса в главата..? Съгласен съм, че трябва да се проявява разбиране в тези ситуации, ама аре да не гледаме само от женската страна? !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 20 дни
hash: 3738e91271
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Абе 20, то няма лошо ма 1-2 години да те държа за ръката и да карам на ръчно - пак ли няма лошо.. За тебе може и да няма, за мъжката страна има обаче- ами я си представи, че момчето накрая реши, че щом толкова време момичето не го иска интимно - може би не го възприема физически и си забие комплекса в главата..? Съгласен съм, че трябва да се проявява разбиране в тези ситуации, ама аре да не гледаме само от женската страна? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker