Никакъв опит във връзките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никакъв опит във връзките
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2320 пъти
На 20 съм, ще навършвам 21, но нямам почти никакъв опит с връзките с момчета. Просто не знам, нещо заради мен ли, нещо от характера ми или друго ми пречи...
Студентка съм, но живея с наште, защото уча в родния си град. Общо взето съм с нормално телесложение, висока, не съм много надарена откъм гърди, по-спортна натура съм. Не нося никакъв грим или маникюр примерно. Може би заради това не привличам много момчета към мен... Имам и малък проблем с говора, не че заеквам, ами понякога мисълта ми тече бързо, искам да кажа много неща за кратко време, но става така че изведнъж запецвам и не мога да продължа( или когато някой ме прекъсне). Вече доста пъти хора, които ме знаят отскоро са ме питали дали не съм чужденка.
Занимавам се с много дейности през свободното ми време-играя баскетбол, разбира се повече с противоположния пол, така че нямам притеснения с общуването. Ходя на танци и на партита, обичам да се разхождам както в града (на по магазините), така и из природата.
Но сега за проблема-нямала съм истинска връзка с момче. До едно време в гимназията се радвах, че нямам такива проблеми с момчетата, каквито мои съученички си изливаха сълзите в училище. Но вече като станах на 20, почнах да се замислям... Приятели имам много заради многото ми интереси, но исках да усетя и аз чувството да имаш някой до себе си.
Тази година пробвах с 2 момчета (не едновременно, разбира се), и като изключим факта, че те искаха само секс, се чувствах напълно в непознати води какво да правя, как да се държа. Малко съм по-сдържана към показване на емоции. Поради никаквия ми любовен живот съм правила секс само един път, но това не ми е толкова важно. Нещо вече ми е станало, вечер, когато се замисля за това почвам да плача много дълго, не знам...
Моля, дайте ми някакъв съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: dbf5e651ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично обожавам момичета, които харесват и играят баскетбол. Даже последната ми приятелка беше такава и още ми е трудно да я забравя. Аз също съм студент на 23. Жалко че не може да си разменяме тук данни за контакт :D на мен ще ми е интересно да се запознаем, ако искаш и ти може да ти пратя по някой по-скрит и позволен начин данни :D може да се окажем от 1 град, знае ли се :p аз също съм с нормално телослужение, даже съм близко до минимума на нормата. Също нямам много опит с връзките и съм имал само 1 сериозна приятелка съвсем наскоро :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 62775f3b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие момичетата имате право да се държите както си искате с момчетата, без да ви пука за това. Ако беше момче и имаше същия проблем, щеше да ти е много по-трудно да го преодолееш. Но при вас е супер лесно - просто бъди себе си без значение кой те зарибява или ти него... както се казва "За всеки влак си има пътници" - ще си намериш приятел и той ще те харесва без значение дали имаш говорен дефект или каквото и да било. Ние мъжете също сме имали първа връзка и не сме знаели как да се държим, но това се преодолява... Успех и горе главата:)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 556aa6e410
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ох, как искам да се запозная с момиче като теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9695fb58e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако се надяваш да срещнеш 'принца на белия кон' ще пропусниш много неща в живота ти. От къде си сигурна, че момчето иска само секс от теб? От това, което разбрах, ти не допускаш момчетата до себе си щом стане въпрос за връзка. Тогава, авторке, имам лоша новина за теб - ще си останеш сама.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e94f359d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (авторката)
Благодаря много, че пишете.
До номер 6, не че не допускам момчетата до себе си, просто не е нормално според мен да започна връзка с някой, който още на първата или втората ви среща почва да ти говори за секс.
Мисля, че отчасти проблем ми е и това, че не мога като мои познати момичета да почвам да харесвам определен човек, още като го зърна. Малко или повече трябва да го опозная, но не знам.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9695fb58e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От номер 6 - Ясно, но когато срещнеш човек, който наистина да те привлича визуално до толкова, че да си изгубиш ума по него, сама ще му се отдадеш, доброволно, без да му мислиш. За съжаление жените сме малко лекомислени, понякога. Все пак, ако държиш първо да го опознаеш, спокойно, има толкова много мъже, с които можеш да говориш нормално като приятели, така че ще имаш[те] достатъчно време да се опознавате, и ако сте един за друг, нещата ще се случат от самосебе си. Има мн такива връзки, които започват с приятелство, или с любов от пръв поглед.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5ba9bc566c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, много точно разсъждаваш- Не слушай такива като №6, щяла си да останеш сама, това са глупости, та ти си още на 20 години. Тепърва ще започнат масовите ти срещи в обществото, ще започнеш работа, ще имаш колеги, ти самата ще станеш по мъдра и по разсъдлива и ще си направиш по правилен избор. Не слушай глупостите им, щяла си да загубиш много от живота. Живота не е само секс, започнат още на 15 години. Намери си човек, който да ти пасне на душата, секса сам ще дойде с времето. Уверявам те, от мъжка гледна точка, такива момичета имат по висока стойност и са предпочитани за по сериозни и дълготрайни връзки. Много младоци, ще писнат, че такива момичета са задръстени и по консервативни. А когато дойде време и започнат да търсят по сериозна връзка, с цел деца и семейство, търсят точно по консервативни момичета. Отначало се правят на отворковци и търсят по леки момичета. Не съжалявай, че не си попадала на такива, а и вече не ти позволяват годините, бъди умна.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5e954d1c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   правилно е постъпило момичето.
Как така ще седи с някой, който й говори за секс още на втората седмица?

Секса се купува, а любовта-не.
И затова, незнам защо хората вместо да си намерят някой който да обичат, те търсят някой с който да правят секс?

То авторката, нормално да остане сама, ако все попада на олигофрени мислещи за секс.

И ето сега да се обърна към теб, авторке :)
Ти си стабилно момиче, щом играеш баскетбол и не носиш гримове.

Бъди себе си, има момчета, които ще те забележат, ти просто ги преценявай. Те могат да си искат секс, но ти имаш последната дума, така че не се притеснявай много от тия дето ти говорят за секс. Виж ги що за стока са (експеримент си направи) и после им тегли шута.

Но то си е рисковано така де. Приказваме за любов все пак.
Нали знаеш, че любовта се среща, когато най-малко очакваш.
Не се впрягай толкова и недей да се натискаш на някое момче много, че да не забележи че си го харесваш, щото знаеш, че момчетата трябва да правят първата крачка, а не момичетата да им се подлагате на тепсия.

То любовта ще си дойде сама, когато най-малко я очакваш, тъй че не се притеснявай, аз също съм като теб, и съм депресиран че никога не съм бил на среща даже, па остави да съм си имал приятелка, а съм на 20 години вече.

Занимавай си се със това което си се занимаваш и недей да слагаш гримове и т. н. защото има много момчета, които харесват и предпочитат момичета без грим (аз съм един от тях) и не си мисли, че никога няма да се обвържеш.

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 615c21e021
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То сега е и трудно да намериш някой свестен, така че не бързай ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker