Любов или наранено его? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или наранено его?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2729 пъти
Здравейте!

Не съм сигурна какъв отговор очаквам, но имам нужда да споделя с някой, който ще ме изслуша (прочете в случая) без да ме прекъсва и да ми казва колко е глупаво всичко.

Преди месец се запознах в интернет с момче от университета, в който уча. Първите дни всичко беше много приятно - говорехме си постоянно по телефона, пращахме си sms-и, пишехме си във facebook. Аз уча задочно и ми предстояха лекции => среща с него. И се видяхме! Срещата беше много приятна. Не беше съвсем мой тип мъж, но се чувствах толкова на място, толкова спокойна ... беше ми много хубаво. Изпрати ме до квартирата ми и толкова. Нищо - нито целувка, нито друго. Както и да е, реших, че е само първа среща и затова. На следващия ден го потърсих, както преди.

Всъщност, бях малко по-настоятелна. И мисля, че го поотблъснах с настояването ми да се видим пак. Но все пак втора среща имаше, както и трета. Не можех да спра да мисля за него! Проверявах какво прави в интернет, следях му публикациите и т.н. Наистина много го исках. Но нещо стана. След третата среща настоях малко повече отново и той ми каза, че не съм негов тип, и няма да стане нищо. Не искал нищо за една вечер.

От тогава съм като в дупка. Тъжно ми е, плаче ми се. Лекциите ми свършиха и се прибрах. Пак проверявам кога е на линия, и кога не е. Позабавих малко нещата. Спрях да го търся толкова често. Оставих му пространство. И изведнъж ... снощи (около седмица по-късно) ... писахме си някакви общи неща и аз как реших да му погледна профила ... видях, че е сменил статуса си на обвързан с някакво момиче. Така ме заболя! Толкова криво ми стана ... чувствата бяха толкова смесени - хем ми беше тъжно, хем ме хвана яд. Стана ми криво и се ядосах, защото уж не иска нищо сериозно, а само след седмициае вече с някое момиче. Не знам дали това е малко време или не ... но наистина се ядосах. И въпреки това пак мисля за него. Проверявам дали е в чата, мисля си дали сега е с нея и т.н. ...

Не мога да разбера дали съм успяла да се влюбя за това кратко време и малкото срещи или просто Егото ми е наранено. Не е имало нищо интимно между нас, но все пак ...Знам ли ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 129b5202ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бе не знам, човек като няма проблеми и сам си ги създава. Той ти е казал, че не си негов тип жена с която би имал връзка, а не че изобщо не иска сериозна връзка с когото и да е било. Тъжно, но има и такива ситуации в живота, колкото и да сме красиви и приятни на някого все нещо не достига за да влезем в сърцето. Приеми го и продължи живота си, спри да се вманиачаваш и надяваш по този човек и ще се оправиш

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 583c744a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ще го преживееш, не е нито първия нито последния :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 79d8377b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   времето лекува всичко

#

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 25ed0244ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен си влюбена, но не разбирам, след като не си негов тип жена, защо е излизал с теб изобщо, може би е искал той да си начеше егото.
Единственото което ще е най добре да направиш е да положиш усилия и да спреш да мислиш за него, защото очевидно няма да си щастлива така.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b72c1d74e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   познато скъпа. аз така се запознах с едно момче от квартала - понеже квартала е бая голям и не се засичаме. и почнахме - кино, вечери, кафета около 2 месеца. изведнъж всичко секна. мин седмица гледам във фейсбука обвързан и всичко рухна над главата ми. но не бой се врeмето лекува. ще намериш по-добър помни думата ми ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e497ed987d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не виждам някакъв проблем в цялата ситуация, доста незрял пост бих казала. Наумила си си, че си срещнала най-интересният мъж на света и го следиш като някоя тийнейджърка. Ако е имал интерес, нямаше да се налага да го дебнеш/доста жалка постъпка/.
Ако искаш връзка, първо трябва да можеш сама да си правиш веселото, да имаш повече самочувствие и да знаеш, че за да имаш един мъж до себе си, трябва той да се потруди за да те има, ако разбира се ти имаш какво да предложиш? А ти имаш, нали? Бъди дама, а не лека жена!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker