Какво ви е мнението за двойката''Скорпион-Рак''? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ви е мнението за двойката''Скорпион-Рак''?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2615 пъти
Здравейте, може би ви е омръзнало от подобни теми, но ще ви питам и ужасно ще се радвам да чуя мнения, ако сте имали подобна връзка, на мен ми предстои нещо такова и затова ви питам. Той е скорпион, а аз рак и според хороскопа съм чела, че е една добра комбинация, но все пак ми е любопитно, ако сте преживели нещо подобно да ми кажете как е. Благодаря ви за отделеното време и съответните отговори, приятен ден от мен. (:(:(:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: bdfbaf3fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   мнението ми е да не се вкарваш в излишни филми с тея зодии, а да опознаеш човека до себе си!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6482a4ce04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отскоро чета за зодии, така че не разчитайте много на моето мнение, но аз да си го кажа. И скорпионът и ракът са все чепати характери. Много ще е динамична и страстна тази връзка. Само едно дете овен ви липсва и ще станете семейство "Star wars" :).
Иначе от опит- най-добрата ми приятелка е рак, а бившият и приятел беше скорпион- тя си е по-принцип леко завеяна и практична като повечето раци, а той постоянно искаше нещо необикновено да изпробва, на нови места да ходят. Тя взимаше много трудно решения- най-вече като ходи да пазарува, а пък той светкавично решаваше всичко. Затова спряха да пазаруват заедно, и ме натириха мен да ходя с нея по магазините. А на мен като Водолей не ми пука какво купувам и какво не и ми беше същият ад като на него:Д. Иначе сподели, че сексът е бил невероятен, ама това си е повече до опит, не толкова до зодии. Дано съм помогнала някак.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6d774539ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм скорпион и изобщо не вярвам в зодии, но жените раци наистина ми харесват, а и те са ме харесвали. Момичето, което до момента е оставило най-трайна следа в сърцето ми, също е рак. При всеки обаче е индивидуално, гледам човека насреща, а не каква зодия е. Единствените, с които много внимавам са телците, и мъже и жени. Познавам доста такива и с изключение може би само на един, останалите са ми изключително антипатични. Въпреки всичко обаче гледам да не съм предубеден, защото както казах всеки човек е различен. Така, че не си пълни главата със зодиаци и други подобни измишльотини, а гледай твоят човек какъв е, как са държи, какво прави и т. н. Ако наистина се харесвате, зодиите нямат значение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a5d9de68f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това е може би възможно най - глупавото сравнение.. Какво общо имат зодиите това са някакви бабини суеверия и т. н.. Зодиите нямат нищо общо в каквото и да е било!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ad63860d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ???
Това винаги ми напомня на ситуацията, в която двама души имали прекрасна връзка, споделяне, общи интереси и прочее, накрая решили да отидат на астролог, той им казал, че зодиите им не са съвместими и те взели, че се разделили. Аз също се интересувам от асртология и зная доста неща, но общо да питаш дали скорпион с рак си отиват е повече от тъпо. Кажи поне асценденти, планетите в кои домове са и т.н. И дори тогава пак ще ти кажа, да видиш какви общи интереси имате, какъв светоглед, мечти и бъдеще, пък тогава другото. Да не говорим, че хора, родени в един и същи ден, място и с минути разлика (моята дъщеря се роди една минута преди едно друго момиченце и съответно за с еднакви зодии, асценденти, планети в еднакви знаци - всичко). Но ще живеят в различна среда и някак-си е нормално да станат различни хора. Схващаш ли какво искам да ти река :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b70eeacb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   ПРЕДИ ВСИЧКО това са ДВЕ ВОДНИ ЗОДИИ, така че би трябвало да си паснат, ако нямат някакви други "ранени" планети. Не е мястото да питаш тук, виж по сайтовете за хороскопи. И двете зодии са потайни, влюбчиви, еротомани -но прикрити, чувствени в секса, това не са елементарни зодии, не са зодии на празните емоции. И двете зодии са много раними, трябва да внимават да не се взаимонаранят. Ако питаш за примери от живота, познавам само един, роднини, които вече са баба и дядо, възрастни хора, мисля, че бракът им е над 40 годишен. Принципно, тези зодии не допускат във връзката изневяра, не че всяко правило си няма изключения. Биха могли да са интересна романтична двойка :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c873f47321
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Присъединявам се към общото мнение, че зодиите не са от значение... само виж колко различни са дори хората родени на една и съща дата. Въпросната двойка, обаче в обърнат вариант - жената скорпион, а мъжа - рак, са моите баба и дядо. живяха в разбирателство и обич заедно 54 години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker