Страх го е от връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх го е от връзка
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3219 пъти
Аз съм момиче на 23 г. и от известно време съм влюбена в мъж на 27.Той е всичко за което може една жена да мечтае-добър,усмихнат,красив,услужлив,възпитан,с добра професия и работа,има и чувство за хумор.Но най-важното-той е свободен.До тук всичко е ОК.В началото нямах намерение да се влюбвам в него,ние се познаваме от доста време,но напоследък пътищата ни се попресякаха повече и се сприятелихме.

Преди почти не го познавах,той е леко дръпнат.Да обясня.Примерно ако се запознае с някой човек не прави първата крачка,ако другия го заговори се отпуска и отваря така да се каже.И с жените предполагам е тъй.Не е имал много връзки,аз знам за една само,но продължителна.Започнах да усещам,че не е никак безразличен към мене и много се бях зарадвала.

Предполагах,че няма да направи първата крачка,затова реших аз да действам.Не успях,защото малко преди това той се промени.В смисъл спря да ме търси,да ми пише,2-3 пъти го каних да се видим и си измисляше невероятни оправдания,а в тембъра на гласа му усещах,че иска точно обратното.Обичам го и го искам много и затова не се отказах и успях да го накарам да седнем на разговор.Призна си,че е влюбен в мен,но каза,че това нямало никакво значение,а любовта най-много да му докара второ жестоко разочарование.

Очевидно имаше предвид предишната си връзка.Опитах се да му обясня,че не е задължително пак да страда,но той отговори,че му е било достатъчно веднъж,не бил човек за любов и по-добре било да не се виждаме изобщо.Усетих болката в гласа му,определено иска да е с мен,но нещо го възспира вътрешно.

Какво бихте ме посъветвали,в момента сме само на скайп от време на време...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: df9f9a8668
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Действай, не се ослушвай! Нормално е човекът да е разочарован с тия жени на днешно време. Помогни му да излезе от дупката, ако наистина държиш на него. В момента мозъкът му е развил защитна реакция, а сърцето му със сигурност те иска. Така че предстои дълга битка, въоръжи се с търпение.

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b25808ce89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми и мен ме е страх!

Извинявай, кой не се страхува от това, настроението му да се променя в значение от туй дали някой е звъннал или по страшното - не е!
Кой иска да бъде търсен и разпитвам - къде си, к'во правиш, с кой? !?

Жена съм..

Имаш само един избор. По-точно два.
Или да си тръгнеш и да го оставиш. Или да му помогнеш. Но наистина да му помогнеш. Да застанеш край него, като приятел, да му покажеш, че може да не е страшно, че няма да си тръгнеш или пък да му досаждаш. Да не го заплашваш.

Разбираш ли, този страх не е от непознатото, а от познатото. Че може някой отново да те обсеби или самият ти да се обсебиш от въпросния някой.
Или излизаш като по-Голямата и заставаш рамо до рамо, край него или изчезваш..

Това е, другото са врели-некипели и бръщолевения.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b25808ce89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пак аз.. И, ако направиш това, което ти казвам, по-точно - ако ИСКАШ и МОЖЕШ да го направиш, дори и един ден да се разделите.. То ти винаги ще останеш Спасителят. Девойката, дето му е показала, че може и да е по-добре.
А как ще се диша, след време, без тази девойка - това е история.


След Голямата любов, това е едно съвсем нормално състояние. И почти всеки, някога е имал своя спасител. И следващият път е бил спасител. :)
Живот. :)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 91a6c94006
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го е страх бре, просто иска само сексуални контакти с теб, ако не вярваш питай го дирекно... Няма такова НЕ ИСКАМ ВРЪЗКА, има "абе треаш ми само за секс, че от време на време го закършвам та да си ми резервичка!
!!!! Знам че е тъпо но е така като човек от мъжки пол ти го казвам ;) е ако и другите мъже са съгласни да споделят

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: acf039a0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравейте. При мен положението е абсолютно същото. Сякаш когато четях историята откривах себе си и него<33 в нея. Преживял е много и сега се страхува да не би да го нараня и да го предам. Искам да му покажа че това е най-малкото което искам да направя, но той е все така дръпнат. Страх го е да ми се довери. За сега мога да кажа че имам напредък и то доста голям. Просто не го притискам, в смисъл оставям той да реши кога може и най-вече кога иска да ми се довери да ми сподели, да се отпусне с една дума. Изслушвам го давам му съвети. Знам, че ме харесва, мога даже да кажа ОБИЧА, но страха е голяма пречка. За съжаление аз също го ОБИЧАМ.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cfcd46200b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, бъркаш приятел. Няма такова нещо. Говориш за себе си, това за секса се отнася за тебе. Тук не става въпрос за това.

Авторке, аз съм в абсолютно, ама абсолютно същата ситуация като тебе. Само че аз съм мъжът, а момичето, което обичам го е страх да се обвърже и т.н. Имала е една несподелена любов, 3 години продължила, страдала много когато всичко се е сгромолясало. Всичко се свежда до страхове. Твоят човек се страхува. Помогни му да преодолее тези страхове. Ще се справиш. Аз правя същото за момичето, което обичам.

Ще се справим, и ти и аз. Още повече, че щом ти е казал, че е влюбен в теб - може да имаш увереност. Само трябва да се изчистят страховете, демоните, черните дяволи, които са го обхванали. Постепенно ще се отпусне и ще стане. Успех !

П.С. Не общувайте в интернет в никакъв случай! По интернет само ще даде свобода на дяволите си и ще ти наговори лъжи - че не те обича, че няма да стане, че не бил подходящ за теб, че щял само да те нарани...ала-бала...Само по интернет уплашеният човек говори такива неща. Само по телефон и лично общувайте. И трябва да преценяваш кога да натиснеш, давайки му увереност, че всичко ще е наред, и кога да се отдръпнеш за да провокираш реакциите и чувствата му. Насила не става, ще му трябва време. Но ще стане, да знаеш :-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 05760d8a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   ОМГ, хора, вие сте .... наивниците. Очевадно е, че не иска да е с теб. Даже май и секс не иска. А може да иска само секс и да е достатъчно доблестен да не те използва и захвърли, затова ти казва, че го е страх от връзка. Според мен чака да му се помолиш да те бодне без обвързване.
Това с връзката ако ми го каже жена, може и да повярвам (въпреки че пак звучи малоумно), но мъж да ми обяснява, че е наранен и затова го е страх - СМЕХ. А който иска да си е наивен и да вярва в това което му харесва - животът му ще е по-лек, завиждам ви!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 65400b276f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте,
Знам че, темата е стара, и аз съм в същата ситуация като момимето и момчето, което е номер 7. Само, че страха е при двамата. Точно това, че и мен ме из страх ми е по- трудно в тази ситуация.
При мен нещата са така- пишем си, гонопим по телефона, но се вижда ме много рядко- един път в седмицата за половин час, което е много объркващо.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d184095185
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На теб сдухан мъж с емоционален багаж от предишна връзка не ти трябва. Той не е готов за сериозна връзка, няма смисъл да му вдигаш акциите. Остави го да тъне в собственото си самосъжаление и се огледай за нещо свежо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6b84908eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много важното в тези дежурни фрази е неизказаното продължение: не искам връзка С ТЕБ. Така че просто го остави. Ако има желание, ако мисли за теб, ако си му важна - повярвай ми ще те намери. Не виждам защо да му се навираш в ръцете!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker