Аз, той и приятелката ми.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз, той и приятелката ми..
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3492 пъти
Накратко ще обясня какъв е проблемът. Наскоро запознах приятеля ми с моя приятелка и излезна, че той я има за много добра приятелка и свестен човек. Тя ми показа какво са си писали и той и е писал слънчице, красавице и тн., като го попитах той каза- е какво от това? За мен това е нещо нормално и аз нямам нищо към нея, защо си мислиш глупости? .. Аз го познавам много добре и наистина знам, че това за него е нормално приятелско отношение, даже й разказва за нас, какви изненади ми правил и че за някои дори не знам, но и беше писал да се видят на по кафе, когато го попитах защо иска да се виждат само двамата той ми каза- може би искам да и споделя нещо, да си поговоря с някой и аз побеснях, той не иска да ми сподели на мен "личното нещо", което не засяга мен и много се скарахме, той ми каза, че само се вкарвам във филми и сама се наранявам щом си мисля някакви неща.. дори не иска да ми каже за какво се отнася, а може би не е кой знае какво, защото знае, че тя ще ми каже какво са си говорили, но все пак защо не иска да сподели на мен, та ние сме от две години заедно.. да се притеснявам ли? Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: ac419581b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да не се вярва на някой хора, приятелството между момче и момиче е напълно възможно. Особено ако момичето има мъжки начин на мислене. Може просто да му е приятелка и с нея да му е забавно. Престани да се вкарваш във филми и да си мислиш, че ти изневерява. Ако толкова се съмняваш, някой път го проследи и виж какво правят двамата. Може да хванеш някоя приятелка, която той не познава, да проучи нещата като се сприятели с въпросното момиче и го разпита - първо да започнат да си говорят общи неща, после да мине на темата за любовта и момчетата. Ако има нещо, след като въпросното момиче се сприятели с твоята приятелка, всичко ще и изпее, а приятелката ти ще го изпее на теб. Начини да ги запознаеш има много - от разговор в магазин за дрехи до запознанство по интернет. Ако нямаш приятелка, която да се навие, може да платиш на някое момиче за услугата. Вариантът с момче, което да се сприятели с приятелят ти и да го поразпита също остава. Дано да съм помогнала.
*Д*

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8390bffb1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би готви някаква изненада за теб и не иска да знаеш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c8a1e35e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не искам да те разочаровам, но ако съм на твое място, то аз ще го зарежа. Две години не са много. Ако той има истински чувства за теб, то той няма да крие нищо от теб. И това, че е канил приятелката ти - това не е на добре. Съветът ми към теб е да внимаваш с кого го запознаваш, сега според мен той харесва отчасти приятелката ти. Но нищо, това е знак, че той не е за теб - може би той не е момчето на живота ти. Не знам на колко години си, но ако си на около 20-25г., това означава, че има още много време, докато откриеш истинската любов на живота си. :)

Ранджан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b9b7c8a7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, това женско любопитство понякога големи бели прави. Ами ако е искал да ти направи изненада и да се посъветва с нея, като твоя добра приятелка, какво би те зарадвало? За това не помисли ли? Толкова ли се е изкривил вече света, че постоянно трябва да мислим само за лоши неща, съмнения за изневери и какво ли не още.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c326d890bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Да. Има граници, които не се преминават, а личните разговори и свалките са далеееч отвъд тази граница, ми то им остава само финалната фаза.
Но далеч по-притеснително е, че този субект, когото наричаш свой приятел се опитва да ти вменява, че нещата са нормални (НЕ СА! ) и те изкарва едва ли не луда, за да клекнеш и да бъдеш просто тъпа....
Божеее, какви наглеци са се навъдили, не е истина.
Не мога да повярвам, че още го наричаш "моят приятел"... :( Срамно е, че питаш дали да се притесняваш!
Я се замисли, дали приятелката ти щеше да ти покаже какво й е писал, ако намираше нещата за нормални - тя ти е отворила очите, а ти още спиш...

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c387262cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Бе момиче я се свести малко! Защо позволяваш на този да те върти и сучи, както си поиска. Нима си мислиш, че ако те обича истински и ще и вика слънчице,красавице и т.н. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО, АКО ИМАШ КАПКА УВАЖЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ НЕ МУ ГО ПОЗВОЛЯВАЙ!!! Аз бих го зарязала веднага! Дори и няма да се замисля! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bb6f6b5ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Благодаря ви за съветите, но аз знам най-добре той какъв човек е и това че говори такива неща си е негов проблем, мен не ме интересува и знам че това за него е нормално и че много си цени приятелите, , така че това си е негов избор кой как ще нарича и на кой какво ще споделя. Аз вече съм наясно със себе си и не се съмнявам в чувствата му към мен и тези неща ги прави само за да ме дразни сигурно и да му покажа че има човек срещу себе си, а не мрънкало, което се сърди за всяко нещо, така че аз се промених. Когато си с някой приеми го с всичките му недостатъци, не се опитвай да го промениш, няма да успееш, няма перфектни и безгрешни хора. Надявам се да мисля правилно.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a18b271aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А бе все едно слушам приятеля си!! Ужас тая ревност ще ви побърка..

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a4dc75d61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Отвори си очите следващия път като си избираш приятел!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c326d890bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кога станаха ПРИЯТЕЛИ с нея, и кога тя стана за него толкова ценна.. :X
Нямам думи за такива привързващи се за 1 ден помияри, честно :)
И да, негова работа си е кого цени, очевидно само теб не.
Но важното е да не ти пука, наистина, само това ти остава за утеха...

Извинявай, ако ти звучи грубо, но
все пак попита ли приятелката си дали й се вижда нормално да я закача? Нали е свястна, би трябвало да се гнуси.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5106dff903
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "не се съмнявам в чувствата му към мен и тези неща ги прави само за да ме дразни сигурно и да му покажа че има човек срещу себе си" WTF??
Момиче, зрял човек, който истински държи на теб, няма да иска да те "дразни" по какъвто и да е начин, най-малкото по този, като пише лигаво на приятелката ти. Изобщо, хората, които имат навика да слънчосват и да се обръщат на "красавице" под път и над път, не будят особено доверие. :D

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: eca0d1a576
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе ти, че си заблудена- заблудена си! Но чак пък толкова? Хайде, като не се съмняваш в чувствата му към теб не го изпробваш? А дали ти стиска? И не това отношение не е нормално спрямо теб, защото той не се е замислил дали евентуално може да те нарани!!! Гледай си на нещата, както поискаш, но си имай достойнството към СЕБЕ СИ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5be59eed80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Докато има наивници ще има и измамени. Ти(извини ме за директноста) или си тъпа, или си съгласна на всичко за да си останеш с мухльото, които не те брои за нищо. Научи се да правиш разлика, за границата на почтеното и непочтеното. Ако един мъж има нужда да споделя, няма да го прави с приятелката ти, затова си има приятели. Всяка добре изглеждаща жена е потенциална хапка за изчукване а най лесната е приятелката на гаджето. Нито той ти е приятел, нито приятелката ти. Да не си мислиш че не са усетили че се дразниш. Просто не те броят. Очаквай края на филма"Как моята приятелка се изчука с гаджето ми".. П. П. Има една вероятност, ти да си последната, която ще го разбереш. Най много трябва да се плашиш от думите:Не се притеснявай скъпа, не ми ли вярваш. Аз имам нужда от малко свобоода... усмивки.... но не за приятели, а за жени... пак усмивки. M45

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f348656ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ще ти предложа начин с който ще ти се изясни всичко!!

1
Когато пак някога излезете заедно някъде (ти, той и приятелката ти) го целуни пред нея ама така, че направо да и стане неудобно :D

2
Кажи, че отиваш до тоалетната (ако сте в кафе, заведение и т. н) и когато тръгнеш отиди някъде къде не те виждат и просто ги наблюдавай (шпионирай) за малко и виж как я гледа той и какво прави.

Ако се убедиш, че има чувства към нея, просто го зарежи. Ще си намериш друг (което е много ясно и логично), че след време да му дойде акъла какво е имал, и как и защо го е загубил (ако си значела нещо за него) :)

Или просто го попитай (накарай го избере)..

Теб или приятелката ти!! и да се свършва.. ще си спестиш главоболията (повярвай ми)!

- // J // -

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bb6f6b5ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката
Благодаря ви за мненията и съветите, и не, той не е мухлю. Вече не й пише, нищо не е искал да й казва сигурно.. нито тя иска да спи с него, нито той, тя не е привлекателна, не е хубава, няма да се виждат занапред просто той има нужда от приятели, защото е останал с много малко и то не истински приятели, просто е намерил в приятелката ми човека, на който може да сподели неща, които го мъчат или вълнуват, но след като аз направих голям скандал, че не иска да ми сподели на мен НЕЩОТО той престана да й пише или там каквото и да било.. все пак всеки си има правото на личен живот и аз си имам приятели, на които споделям неща

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 52dcc96ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аха, добре, че се е осъзнал.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4a01209379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Направи така, че да полудее от ревност. Жена си, затова няма да ти казвам как, вие жените си знаете урока.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c326d890bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "вече не й пише" -
това ли им е било приятелството, първата пречка и плюха на него, защо така..

"нищо не е искал да й казва сигурно.. " -
сигурно... и аз така помислих. егати приятелите дето са, имат ли въобще какво да си кажат..

"нито тя иска да спи с него, нито той" -
той самичък ти го каза снощи, нали

"тя не е привлекателна, не е хубава" -
класика... това е и причината жените да не си отварят очите. защо ли винаги приятелката е по-грозната, но... тук темата става безкрайна

"няма да се виждат занапред" -
сигурно с нея не... до следващ път с нов ентусиазъм.. всъщност нали има право на личен живот - ти как ще узнаеш..?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7169857bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   След като си го знаеш и познаваш, защо пишеш тук? ! Какво очакваше да ти се каже, искаше някой да оправдае държанието му, но тъй като никой не го направи, ти сама си намери причини да си останете заедно. Ами бъди щастлива, всеки си знае за себе си какво търси.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bb6f6b5ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От авторката
Айде стига вече с тези коментари. Писах тук, защото бях ядосана и исках съвет, но след ден два се осъзнах, че няма за какво да се ядосвам.. вече не ме интересува.. минало заминало, всеки с номера си. Това че той има по специално отношение към приятелките си не е повод за раздяла според мен.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f62a06be39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Момиче момиче не всичкото, което хвърчи се яде! Вземи порасни и разбери, че такова нещо, като приятелката ти не е привлекателна - НЯМА! Това, че хората ти казват някоя друга истина и ти не я приемаш проблема си е - ТВОЙ! Защо не вземеш да му искаш паролите и да видиш как хубавиччко те манипулира и те прави на глупачка. Малка си още и неосъзната!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker