Как да постъпя :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя :)
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2328 пъти
Добър ден :) Аз съм студентка и си имам приятел от 2 години и вече сме в различни градове и се виждаме рядко. Приятеля ми е повече от перфектен. Изглежда перфектно и има страхотен характер.. всичко беше супер до преди няколко месеца, когато взехме да се виждаме рядко. Сега всичко в него ме дразни, всъщност знам че нищо не ми е направил, просто се чуваме и все едни и същи празни приказки, лишени от смисъл. Сигурна съм в него, че ме обича и няма да ми изневери, но вече не съм сигурна в себе си. Не съм изневерявала, но има едно момче, с което изтръпвам когато ме погледне. Говорим си на всякакви теми и ми е много интересно. А моят приятел.. не е от най-разговорливите. Не искам да оставя човека, който ми е дал всичко, наистина много добре се държи с мен. Но имам нужда от това да говоря с някой, да виждам някой, да прегръщам някой. А това момче.. не не е моя тип, но ми харесва.. едвам се сдържам, ужасно много искам да го гушна и да го целуна.. това може би е от липсата, че няма никой до мен не знам.. но изгарям от вътре. Как да постъпя :С Да загубя всичко, което искам, а всъщност нямам за да имам нещо, което може да е временно... Или да живея мъчейки се с някой, с който явно не мога...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8dee704964
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко сте години и защо вече не живеете заедно, интимният ви живот наред ли е, сподели повече подробности, за да може по-адекватно мнение да дадем.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4e29b395c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей
отдай се на емоцията и на страстта... Усещането е уникално. Може би тогава ще разбереш чувствата си. Но не забравяй, че изневярата е за силни ора и това може да те подлуди.
Ани, 32г

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34f55bf61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. аз и моят приятел ходиме вече 2 години и половина. при нас се случи горе-доло същото. той не ми обръщаше много внимание и имах нужда от нежност и си писах с едно момче което харесвах точно както теб. писахме си какво ли не и приятелят ми разбра а после изживях страшни мъки. той не искаше да ме вижда. виждах в очите му омраза защото той ме обожаваше макар и да не го показваше защото не е такъв. молех му се какво ли не правх и накра се събрахме. чувствах се ужасно че съм предала човека когото умира за мен заради някакъв си за една седмица. недей да си разваляш връзката колкото и да ти е тежко сега. след всяко лошо идва и добро. приятелят ти те обича не го предавай после много ще съжаляваш и ще се обвиняваш цял живот

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34f55bf61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. аз и моят приятел ходиме вече 2 години и половина. при нас се случи горе-доло същото. той не ми обръщаше много внимание и имах нужда от нежност и си писах с едно момче което харесвах точно както теб. писахме си какво ли не и приятелят ми разбра а после изживях страшни мъки. той не искаше да ме вижда. виждах в очите му омраза защото той ме обожаваше макар и да не го показваше защото не е такъв. молех му се какво ли не правх и накра се събрахме. чувствах се ужасно че съм предала човека когото умира за мен заради някакъв си за една седмица. недей да си разваляш връзката колкото и да ти е тежко сега. след всяко лошо идва и добро. приятелят ти те обича не го предавай после много ще съжаляваш и ще се обвиняваш цял живот.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3277c17e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Говори с приятеля си. Кажи му какво ти липсва, каква искаш да бъде връзката ви. Сподели му, не прави прибързани неща. Не му изневерявай, просто поговорете. Опитайте да съживите връзката си. Ако това не подейства.... прецени си за себе си, но изневярата няма да те накара да се чувстваш добре. След това ще се обвиняваш, ще ти е гузно и т. н. Ако това не помогне... виж неговото мнение, може би ще е добре да е разделите. Явно не си сигурна вече дали това е човекът за теб. Нормално е да има хора, с който ти е интересно, познаваш ги по от скоро, общуването ви е получава, химията също... Но хипотетично ако започнеш връзка с другото момче, след 2г. няма да ти е толкова интересно евентуално.
След известно време от връзката ви, нормално е да се получи една такава рутина. Истината е, че харесваш другото момче и той е причината да се замислиш за тези неща. Ако това увлечение го нямаше, сигурно нямаше да те впечатлява дори толкова.
Просто се запитай:
1. Обичаш ли го наистина приятеля си?
2. Имате ли бъдеще и той ли е човекът, с когото искаш да продължиш напред?
3. Заслужава ли да му изневеряваш?
5. Да не съжаляваш после? !
Ти си прецени. Но не се разделяй с него и не предприемай нищо преди да си ГОВОРИЛА с него за отношенията ви. Това е моят съвет.
Успех. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6d763330c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преди време бях в подобна ситуация - приятелят ми за около година живя в друг град. И да, по случайност точно тогава се появи едно момче, което е вече мъж в моите очи, и аз се влюбих в него. Нищо не направих, имах някои удобни случаи, но прецених, че не си заслужава да рискувам толкова.
Моментът е наистина объркващ и аз напълно те разбирам. Каквото и да избереш ще ти е малко, каквото и да избереш... ще те боли отчасти.
След като направих своя избор аз постоянно си задавах въпроса :" Ами ако.. ", " А той дали... ". Другият човек до ден днешен е в живота ми и то на много специално място в сърцето ми. Отношенията ми с приятеля ми са добри и знам, че ако преди 2 години бях постъпила иначе един от тези двама за мен ценни хора можеше и да го няма сега. А може би и двамата.
Стискам ти палци. Помисли добре и успех :)
П. П. Връзка от разстояние се гради трудно, първо помисли над това, след това нас всичко останало.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2e456830dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ти харесваш второто момче, а не гаджето си. Разбирам те, че ти е трудно без приятеля си, но ако наистина не го харесваш, просто му го кажи и той ще те разбере, ако е умен. Защото ако ти си влюбена в гаджето си, та то тогава ти би трябвало непрекъснато да мислиш за него, да си мечтаеш за него, но явно вече не изпитваш нищо към него и това е напълно нормално. :) Още си млада и имаш време да намериш истинската си любов, недей да бързаш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 93bc1fc38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря ужасно много на всички ви. Да той е човекът за мен. Знам, че след време със всяко момче ще се получи тъка и знам, че той е най-добрият избор. Избягвам другото момче, но постоянно го сънувам, будя се, гледам му профила и постоянно следя какво става с него. Толква много ме е обвзел, че не мога да се спра, със всичките си сили се сдържам да не пиша дори и да прекратя. Веднъж го направих, но на една хижа, понеже сме колеги, но не се бяхме засичали и като се събрахме наново всичко... Мисля само как ме целува и ме прегръща. А за приятеля ми, казах му как се чувствам, казах му дори че искам да се разделим. Но той много държи да останем заедно, без значение, че аз страдам с него :С Знам, че не го заслужавам и е твърде добър.. :( Искам само да спра да сънувам всяка всякаааа вечер това момче, побърквам се вече :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker