Да му призная ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му призная ли?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 1603 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на почти 18 години(11клас), от малко градче и имам проблем с чувствата си към един човек. Той е всичко за мен, разбира ме, винаги е бил до мен и е също... най-добрият ми приятел.

От 3 години сме най-добри приятели, и преди около година и половина осъзнах, че го обичам повече от всичко. Имала съм около 5 приятеля до сега и нито един от тях не можах да обикна и си мислех, че съм някакво студено безсърдечно същество, и пренебрегвах, че блясъка в очите му карат сърцето ми да бие толкова бързо, пренебрегвах, че е единствения човек, който дори и да ми се сърди за нещо малко, аз изпитвам страх, че сигурно няма да се оправиме и няма да сме приятели вече, безмислено ,защото винаги се сдобрявахме. Докато един ден осъзнах, че той е причината за това, че всеки друг ми беше безразличен.

Сега си има приятелка от 8 месеца, аз имам приятел от 5, но разбира се не го обичам, знам че си изпуснах шанса просто ме беше страх да не стане като с всички типични връзки и после да не си говориме и да се отдалечим, просто самата мисъл, че няма да го виждам всеки ден ме убива, незнам дали някой ме разбира, но просто не мога да си представя живота без него.

Но ето, че дойде момента. Той е 12ти клас и след 4 месеца заминава и после край. Ще бъда дама на бала му, въпреки приятелката му, просто сме си обещали. Лошото е, че той отива да учи във Варна, а аз след година и нещо в София. Той иска да си идваме на гости, да си говорим всеки ден, да си бъдем приятели дори на доста км. И сега съм пред огромна дилема, дали да му призная преди да тръгне, защото вече от толкова време държа всичко в себе. Преди плачех, заради това, че няма как да съм с него, а сега плача, защото абсолютно всичко бих дала той да не си тръгва и , че ще го направи и никога няма да узнае колко много го обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 778851de03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Признавай. Недоумявам как е възможно да не се усетиш още от началото, че той е по-специален от другите момчета. Но това е грешка, която не е непоправима. Давай смело и успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker