Неадекватно поведение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неадекватно поведение
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3039 пъти
И до днес не забравям тази история..
Момчето, с което за пръв път правих секс ме нарани ужасно много, промени мисленето ми и представата ми за мъжете. Спах за пръв път с човек, който след това се държеше с мен като на повикване. След дискотека и общо взето, когато се видехме случайно ходех у тях, или ми пишеше редовно на skype. Оставах у тях да спя, прегръщаше ме, целуваше ме, а на сутринта просто ме закарваше до вкъщи. Приятелите ни знаеха за нас, но въпреки това той нито веднъж не излезе с мен някъде за тези няколко години. Типичният женкар беше той, казваше, че има приятели за излизане и като му казвах, че не съм щастлива по този начин, се правеше на заспал.. Засичахме се случайно по заведения, идваше да си говорим, но общо взето правеше опити да се заиграва с приятелките ми, за да ме дразни, а аз се връзвах и се нервирах. Когато ме видеше да се закачам с друго момче, веднага след това ме привикваше у тях, често пиян ми звънеше през нощта, държеше се много откачено. А аз бях много влюбена и загубена. Много пъти ме е обиждал, аз се карах с него, исках да се държи нормално, да излиза с мен, но уви, той все така си караше. Когато му звъннех през деня ми казваше, че не сме гаджета, казвал ми е, че само секс има между нас, а в следващия момент, че ме обича, и че ако спя с друг няма да ме погледне повече, а дори ме е предлагал на други.. Загубих няколко години с него и накрая ми писна, беше ми много зле. Приятел на брат му започна да ме сваля и аз реших да му направя напук, с което нараних себе си още повече. Първият път, когато отидох у въпросното момче, моя човек беше разбрал, започна да звъни и на двама ни, питаше ме къде съм, защо не съм вкъщи, и буквално ми се молеше да сляза от блока на това момче да поговорим, звучеше отчаяно. Аз обаче бях много силна тогава и му казах, че неискам да го виждам. Как изведнъж реши, че го интересувам. След тази случка му казах, че след като за толкова време не е направил нищо, за да промени нещата, да не прави такива сцени, когато ме види с друго момче. А той уж се съгласи, докато накрая пак ме видя в едно заведение с това момче и започна да ме обижда и да ме гони. Е какво искаше незнам, така и неразбрах. Няколко седмици по-късно, тъй като го обичах много реших да му дам последен шанс, видяхме се, а на моето обичам те, той каза, че не ме обича, че постъпките ми са го обидили и, че съм го разочаровала, че най-накрая видяла ли съм се какво представлявам и аз. Тогава реших да сложа чертата. И продължих да излизам с другото момче, бях толкова уморена вече. Вече две години мъжът, който най-много съм обичала, и който най-много ме е наранил не съм се чувала, спря да влиза на скайп, където непрекъснато пишехме. Беше казвал на моя приятелка, че сега като ме видел му е зле по две седмици, ужасно звучи. Жалко, че никога не ме разбра..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2abf12e76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Но защо си позволила да те унижава така?
Никоя жена не го заслужава.Или е с теб защото го иска и те обича ,или сте само приятели .
Какво е това като на ''Повикване''
Нито излизате като двойка нито нищо..
Дори ти е казвал,че иска само секс,защо още тогава не го заряза.
А това с другото момче дано се получи наистина и дано най после си щастлива.
И не позволявай на някой си да те разиграва и да се държи с теб като с ''някакъв парцал''..
Дано си си взела поука и не позволиш подобно държание!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ccc15743d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоето поведение е неадекватно. Но споко - ще се поучиш от грешката си, ако си умна

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 845078eab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много незрели отношения, хора без принципи... ще бъда кратка, ако си смятала, че заслужаваш нещо повече, защо си си позволила да вървиш срещу твоите изисквания? Нима знаеш какво е любов? Никого не си обичала, наранена си, защото са те третирали така. За да се чувстваш пълноценно, трябва да имаш самочувствие, за да имаш такова- трябва да е заслужено на базата на това какъв си като личност, а имаш ли го, би предпочела да бъдеш сама докато намериш човек, който си заслужава. Много сте млади, дори не знаеш какво очакваш от един мъж, на тази възраст трябва да си съсредоточена върху себе си, секса и гаджетата са на заден план. /не и ако всъщност не си срещнала човека, но това рядко става на тази възраст/май не си споменала върастта но по писаното г/д мога да определя/, първо осъществи връзката със себе си, после с другите. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ccb734ce2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не сте един за друг... не го търси повече

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker