По-самотен от мен да има? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По-самотен от мен да има?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2203 пъти
Не съм пускал тема тук от 5-6 месеца. Пределно ясно ми е, че няма да намеря помощ от форуми, пробвал съм преди и единственото което повечето казват е от типа "споко то ще дойде", "за всеки влак си имало пътници" и т. н. Аз съм момче на 22 от софия и имам огромен проблем с намирането на приятелка. Не мога да разбера какво и къде точно греша, но никога не става. Когато се запозная с момичета като поговорят с мен виждат, че съм пичага адски мн общи неща намирам с някои. Последно си говорих с една миналата седмица, и с нея по микрофон беше обаче в скайп (2 часа си говорихме) тя не искаше да ляга за да си говорим още. Попитах я накрая дали иска да излезнем тя каза разбира се че да, поиска ми телефона, нейния нещо не го даде не си спомням защо нещо ми каза, но забравих.. И ето. Мина седмица, не ме е търсила грам, не е звъняла, когато беше онлайн онзи ден гледам 4 часа е он и не ми пише и аз накрая я питам какво става, и тя не ми отговори. И това беше. Една друга пък иска да ме види много (по нейни думи) и аз искам да я видя, намеква, че иска да излезнем и като я питам накрая думите й са "айде да се разберем след 2 дни" и след 2 дни пак не ставало и се въртя така в кръг 3-4 месеца с нея. Трета също ми е споменавала, че има желание да излезне с мен, но преживявала тежка раздяла с гаджето си, което "обичала повече от себе си" и и трябвало време да се съвземе. Минаха 3 седмици вика ми че още се съвзема.. да добре нали?
Окей 3 на 0 за тях (всички тези бяха от интернет). Накрая реших да се пробвам на живо с една която си харесвам от ноември чак, първо като я спрях, тя заебя приятелките си за да говори с мен, обърна им гръб, усмихва ми се всичко както си трябва, но беше обвързана. И така винаги се въртя или в кръг с тях, или те остават отворен край. Но не мога да повярвам, че от 10 момичета, 9 да искат да излезнат с мен и нито една да не намери време, като и 9те са необвързани, това си е чисто детинство от тяхна страна. Имам много случки където резултата винаги е, че аз оставам сам вкъщи всяка вечер. Пробвах даже за 6-7 месеца да не търся никоя, да не звъня, да не питам как са и прочие... резултата беше по-трагичен от когато ги търсех. Никоя не ме потърси нито се сети за мен през тези месеци.
И сега аз наистина се чудя какво повече мога да направя. Ако ви покажа снимка няма да повярвате че аз никога не съм имал приятелка, ще си помислите че се ебавам. Знам понеже съм се изпускал така пред 1-2 момичета и двете казаха, че ги лъжа и до ден днешен не ми вярват. Едната ми каза "Аз не мога да повярвам че теб никоя не те търси". Другата пак нещо такова не помня какво беше. Ходя си на фитнес поддържам форма, уча висше имам и работа даже... Знаем всички, че момичетата си падате по лошите момчета. Да аз също мога да бъда такъв, мога да стана най-голямото лайно на тая земя и пак няма да ме харесате, защото моето "гаднярство" е различно от това "гаднярство" което вас момичетата ви привлича. Не знам дали се изразих правилно но както и да е. Хубаво харесвате си гаднярите, но няма ли някъде такава, която харесва такива като мен например? Говори се, че имало ама да не я срещна 22 години значи наистина няма? Плюс аз като се замисля колко свестни момчета - страшни пичове са всичките и всички са сами.. направо нямам вяра, че за нас има надежда. Какво толкова яко намирате в момче да се държи гадно с вас да не ви уважава и прочие, а като ние се опитваме да ви уважаваме както вие "УЖ ПРЕДПОЧИТАТЕ", все сме скучни за вас, все сме свестни, нямаме чувство за хумор и т. н.. и тези изводи ги правите без грам да ни познавате. Да не говорим, че постоянно мотаете. Вие наистина сте си за бой вече, защото прекалявате и после ревете, че нямало свестни мъже.
Мерси че четохте, аз исках да си го излея, съвети не искам, защото пак казвам писал съм преди никаква файда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 31b2c3b8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А аз не мога да разбера защо ти трябва приятелка? Защо непременно трябва да имаш приятелКА, за да не си самотен? Не можеш ли да си намериш приятели(мъже), с които да споделяш и да излизаш. И да, има време! Защо бързаш да си намериш гадже? По-хубаво е да си сам, да няма кой да ти досажда, да няма с кой да делиш. ;)

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cbda3ec400
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не искаш съвет... какво искаш? Каменица? :D

свестен и не-свестен е въпрос на гледна точка, не изхождай от там защото звучиш... направо жалко и отчаяно. не че не ти влизам в положението защото и аз съм на това дередже, а съм и на 26, но не можеш да си позволяваш такова отнешение. хората - не жените конкретно - стават все по-страхливи и податливи на евтини и мимолетни игрички и често губят представа за това което е пред очите им. колко е лесно например да си имаш приятелчета с които да си прекарваш времето, да им изсмукваш силите и живеца и после просто да си тръгнеш, пък те да се оправят сами? много лесно. очевидно и онази със скайпа така действа...

много преповтаряна тема, много изтъркана и само караници докарва. за това предпочитам да съм с мъж приятел и да си пииваме биричка на спокойствие и да спрягаме детството със StarCraft-a :D

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ce8a7f3b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Като бях на 22 нямах нужда от никой и винаги имаше някой около мен и секунда не оставах сама, ако зависеше от тях, а не бях нито красива, нито леко момиче. Сега вече близо десетилетие по-късно и аз съм сама и имам нужда от някой, но сериозен човек за сериозни взаимоотношения, т. е. искам или нещо истинско или нищо. Една от причините да съм сама е, че вече не съм толкова общителна и толкова позитивно настроена. Нямам особени изисквания като красив, богат и образован мъж. Важно е отношението към мен. От личен опит знам, че истинската жена може да се заинтересова от мъж, който я привлича сексуално и й даде всичката нежност на света и който я кара да се чувства единствена. Така, че не всички жени си падат по лоши момчета и се надявам много момичета да подкрепят това ми мнение. Причината да си в това положение едва ли е в момичетата. Потърси я в себе си и коригирай проблема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8050dd12fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ти имах проблема! Аз пък вече съм в почивка от подобни търсения - т. е. жените могат да ми се молят да бъдат с мен, но аз няма да бързам. Понеже съм сам и с много свободно време, научих 2 чужди езика, прочетох немалко интересни материали в Интернет и някои книги (истински книги от времето преди Бил Гейтс :) ) и се реализирам по начин, който би бил невъзможен за идеалното гадже тип "Каквото искаш, скъпа! Където искаш, скъпа! Когато искаш, скъпа! " Радвай се на времето, което получаваш! Рано или късно ще се заробиш с жена до себе си и през остатъка от живота си ще се биеш по главата и ще викаш "Къде сбърках? " За къде бързаш на 22 години?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f49e3bd99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   №3, напълно те подкрепямТова с лошите момчета е някакъв мит и си има възраст за всичко. Аз открих моя човек!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 325993b6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По-самотна съм от теб пък, ха!
Я горе главата :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6b7e7402c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също съм сама, но това е така, защото аз искам да е така. Не съм открила подходящия човек, но това не ме кара да се чувствам зле. Ти сигурно се чувстваш така, защото повечето хора около теб са обвързани и се чувстваш неловко. Направи ми впечатление че за самотата повече пишат мъжете, а на жените просто им е добре да са необвързани и от време на време някое момче да ги сваля.

момиче, 20

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 511a9ff2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 1 ти тъп ли си? Да имам приятели мъже та аз САМО ТАКИВА ИМАМ. Самотен означава не че няма с кой мъж да излизам, аз искам да излизам и да си имам приятелка, да усетя какво е. Е такъв като теб явно заслужава да остане сам за цял живот като наистина казваш "за какво ти е приятелка".
Номер 2 не знам какво да ти кажа.
Номер 3 аз ги карам да се чувстват единствени но ето не става. Сериозен, здрав съм и нищо.
Номер 4 да ми имаш проблема а? Друга песен ще пееш ако живота ти е еднообразие в продалжение на години. Гаранция ти давам. Еднообразие от гледна точка на необвързаност.
Номер 5 кога свършва тази възраст? на 40 ли? Защото на по 22-23 са си дечица.
И Номер 7 ето виждаш ли сега колко е различно да си мъж или жена. На жените им е лесно - по 10 обожателя на седмица кой от кого. На мен по една на 6-7 години ще е добре.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ce8a7f3b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От номер 3 към автора : От всичките тези момичета, които си харесвал и за които пишеш, някоя от тях казвала/показвала ли ти е, че ти я привличаш сексуално??? Защото това е първото условие, на което трябва да отговаря един партньор според мен... Иначе ти може колкото искаш да й показваш, че е единствена, но тя като няма тръпка няма как да е на една честота с теб. Ще ти дам пример. Наскоро се запознах с едно много мило, образовано, интелигентно и добро момче, което редовно ходи на фитнес и има супер тяло, но като го погледна в лицето и ме отвращава. Няма привличане от моя страна, а той ме харесва като жена, което не ме прави щастлива. Харесвам го просто като човек и това е всичко. Няма как да го пожелая. Предполагам, че всеки би ме разбрал за какво говоря. Но за всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fa253ab68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   По гадно от това да не си имал гадже, според мен, е да си зарязван без причина. Но.. всеки си живее в неговия си ад. Така като чета, не можеш да се оплачеш от проблеми в общуването със срещуположния пол, явно проблема е в т... те к.. ви, на които попадаш. Предлагам ти да занижиш малко критерия и да не търсиш момичета от сайтове. Не че съм търсил там, ама здравия разум ми подсказва че там преобладават 2 групи - комплексарки, които си помпят самочувствието и момичета, които търсят просто забавления. Не вярвам много жени да търсят сериозна връзка в сайтове за запознанства, а ти май това искаш. И е добре да не си го слагаш много на сърцето това, че нямаш приятелка, но знам че не е лесно просто да махнеш с ръка и да кажеш - няма проблем. Но освен да вярваш, че ще дойде, няма какво да правиш.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 305b4f75e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм в подобно на твоето положение, само че аз имам приятелки през няколко месеца за по 1-2 месеца и все нещо се обърква... не се отчайвай, поне аз не съм... за сега

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker