Скъсах с нея, но започна да ми липсва прекалено много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скъсах с нея, но започна да ми липсва прекалено много
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3268 пъти
Здравейте, аз съм момче на 18 години и ще ви разкажа за едно момиче, което е с 2 години по-малко от мен.
С нея се познаваме доста добре. Първоначално всичко беше само на приятелска основа. Излизахме, забавлявахме се, споделяхме си и какво ли не. Беше много хубаво и се разбирахме чудесно. Един ден просто се решихме и станахме повече от приятели. Имахме връзка около 3 месеца, която протече доста странно и неуспешно.
В началото, разбира се, всичко беше много сладко и бяхме доста щастливи. Нещата вървяха гладко, защото още преди ми беше казвала какво търси в една връзка и ми беше по-лесно.
След като мина известно време, започнах да усещам, че на моменти се държи различно. Един ден беше мила и весела, а на другия сериозна и хладна. Попитах я на какво се дължи това променливо настроение, а тя ми отговори, че имала лоши оценки в училище. Не съм от тия типчета, дето страдат от липса на внимание и задушават момичетата и проявих разбиране. Започнах да я търся във възможно най-удобните часове на деня, излизахме само почивните дни, но в един момент осъзнах, че вече само аз я търся и не виждах нищо от нейна страна. Излизанията се превърнаха в рядкост. Все ми казваше, че е заета, а разбирах от други хора, че я виждат къде ли не с нейните приятелки. Много ми стана гадно и си поговорихме. Попитах я дали всичко е наред, а тя ми отговори, че не го прави нарочно и ми се извини, защото просто си била такава. След този разговор нещата се оправиха точно за една седмица, след което започнахме старата песен на нов глас. Само аз правех мили неща за нея, а тя дори не се сещаше да ми звънне и да попита как съм.
Накрая ми писна да се измъчвам и скъсах с нея. В началото ми беше по-спокойно и бях добре, но спомените започнаха да изплуват. Онези последни седмици, през които тя се държеше тъпо с мен ги забравих и остана само хубавото, а то е ДОСТА. Постоянно се сещам за всичко, което сме правили и колко приятно ни е било. Задавам си въпроса "Какво стана с това момиче и защо се промени така? ".
Иска ми се да я прегърна и целуна, защото ми липсва страшно много. Сънувам я постоянно и когато се събудя страдам. Дали не направих грешка, че скъсах с нея? Разбрах, че и тя е тъжна и се чудя дали да не се пробвам пак. Какво мислите? Има ли смисъл? Дали се е осъзнала и дали ще бъде отново онова мило момиче, с което можем да стоим прегърнати цял ден и да си говорим за какво ли не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: d125a4cc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си направил грешка, че си скъсал с нея. Щом тя е охладняла - връщане назад няма. Никой не може да заповядва на сърцето си, тя също. Дори и да има добри мисли и намерения спрямо тебе, щом пламъчето отвътре го няма, се получава една изнасилена, гротеска ситуация.
Остави я. Забрави я. Нещата назад не можеш да върнеш - нито ти, нито тя. Пак ще бъдеш щастлив с друга, която ще изпитва към теб същото, каквото и ти към нея.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 35e5fd7821
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никъде не се вижда ясно, че чувствата и са охладнели. Просто не може да прекарва цялото време с теб, иска да прекара време с приятелките си. А може би те лъже че няма да излиза а излиза с приятелки за да не ревнуваш разбира се не от приятелките а от приятелите в компанията (ако си доста ревнив) или просто не иска да ти казва да не си помислиш че те пренебрегва. А и това само да се виждате през почивните дни ми звучи странно защото ако ти си казал така тя може да си помисли че просто не я интересуваш и искаш само ей така. Едно момиче което обича иска момчето да е винаги с нея :) А това за смяната на настроенията братле жените никога не можем да ги разберем наистина е така :) могат да бъдат преди 1 минута щастливи а след 3 минути разплакани. Така, че това не мисля че е голям проблем. Като си спомняш нали за това което сте преживели и ти става тъжно, каза че и на нея и е тъжно, значи и тя си спомня за това което сте преживели.
Моят съвет е да се пробваш пак и да се държиш по мъжката не и позволявай да прави такива неща просто по мъжката :) Успех ти желая защото знам какво е ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 882a711f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако отидеш при нея и предложиш да се сьберете пак ти гарантирам 1 нещо.

За нея ти си се примирил и си готов на всичко. Ако ще и да е светица пак ще ти се качи на главата, рано или кьсно.

Никога не се унижавай братче. Каквото и да ти говорят, ако не дьржиш на мьжа в себе си, после никоя няме да иска да те погледне даже ( ако се превьрнеш в такьв човек ).

Ти си такьв какьвто си - щом на нея не и изнася и не уважава това - следващата. Няма да правиш компромиси ей, че после майка ти тьжна. От опит ти говоря. Перфектна няма, но има подходяща - за нея няма и да си помислиш да питаш нас :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker