Последната дупка на кавала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Последната дупка на кавала
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3653 пъти
Чувствам се така, все едно аз съм последното нещо, за което приятелят ми се сеща през деня. Звъни след като наистина му е привършил целия ден, наработил се е, видял се е с когото трябва, излизал е иии вече преди да си легне се сеща за мен, през останалото време на деня - няма такова нещо, тогава аз не съществувам. Това ме кара да се чувствам отвратително и ме кара да чувствам в него безразличие. Пътите, в които сме заедно е два, три, четири пъти седмично и то през вечерта, остава да спи при мен. През останалото време е това, за което ви обясних. Не знам дали аз си въобразявам или наистина той е адски безразличен ии го интересува само едно. И неговото обяснение за това е че иска да си свърши всичката работа и да се отдаде на разговор с мен, без да върши някаква друга работа. Да съм престанела да се притеснявам за глупости, то времето щяло да покаже всичко! Нещо съм объркана!

Ж 21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 18a0f992c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Причината е, че не се държиш като личност и нямаш свои живот извън връзката си. Препоръчвам ти книгите на Шери Аргов „Защо мъжете си падат по кучки“ и „ Защо мъжете се женят за кучки“.
Кучката, за която става дума в тази книга, не е зла, груба, властна или отмъстителна. Тя не е и жената, която владее всички сексуални техники и ги използва, за да манипулира мъжете. Тук става дума за онази жена, за която мъжете мечтаят.
А тя е нежна, но силна. Тя е изкусителка, която притежава магнетична власт. Тази жена не се отказва от собствения си живот, за да преследва някои мъж, нито прави компромиси, когато той прекрачи границата. Тя никога не му позволява да мисли, че я притежава напълно, и затова той никога не спира да се старае.
И ако някой се съмнява, че точно тази жена привлича и задържа мъжете до себе си, нека попита самите мъже.
Авторката Шери Аргов е направила точно това – мащабно проучване сред стотици представители на мъжкия пол, за да разбере кои женски качества ги привличат или отблъскват. В следствие на техните откровени отговори тя формулира истината, която много жени предполагат, но не осъзнават напълно – мъжът желае не красивата жена, а онази, която е умствено предизвикателство за него.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0685585fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Щом ти си му последната дупка на кавала, направи така, че и той да е последният кавал на дупката ти...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4f2d281167
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На колко години е приятеля ти? Или е много малък и не знае какво иска, или ако е над 30 си е просто коцкар, ходи си, излиза си, явно с теб не излиза, остава у вас, а не ти у тях. Май си просто сексуален обект за него, удобна и винаги на разполжение. Ако се уважаваш поне малко няма да търиш това поведение. Ясно е, че си просто за развлечение. Дай малко инфо за него, що за човек е. Имам много такива познати, които постъпват точно така. Ще става и по-зле, повчрвай. Голяма ли е раликата във възрастта ви? Виждам, че ти си само на 21

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4f2d281167
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти с родителите си ли живееш? Казваш. че остава при теб? !

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34907c1bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Втълпяваш си, защото нямаш други занимания, имаш прекалено много свободно време, за да мислиш за връзката ви и изискваш от него същото. Намери си занимание, което да изпълва времето ти, бъди заета и няма да имаш време за глупави размисли.
Какво по точно искаш от него, да ти се обажда на всеки кръгъл час и да ти говори колко си ценна!!? Това винаги е само в началото на всяка връзка, ако искаш това сменяй мъжете по на често. Ако искаш дългосрочна връзка си намери занимание ти да нямаш време за НЕГО, не той за теб.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77c5ae3b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От АВТОРКАТА:
Той е на 24. Не не живея с родителите си, живея сама. Остава във нас, защото той не живее сам ии така е по-удобно, а и аз се чувствам по-добре. А за него какво да ви кажа? Работи и учи, не обича да се ядосва за глупости, всяко нещо, което му създава грижи се старае да го елиминира по най-бързия начин, не обръща внимание на всяка малка глупост. Но... не съм и лишена от тези малки неща, които имат значение за всяка жена, малките жестове, които показват, че му пука, ноо.. на мен не са ми достатъчни, за да се чувствам сигурна в него. Никога до сега не съм му показвала, че аз се чувствам така, един път бях отворила темата, казах отгоре отгоре какво мисля по въпроса, но за него това не беше проблем, не го намираше за проблем. От тогава до сега, просто си мълча и си вадя изводи от всяка постъпка, ту положителни, ту отрицателни. Това е! Ако има нещо питайте :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2e446155a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно съгласна с номер 1.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ca9638a29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може би наистина е добре да оставиш любовта настрана и да поработиш върху други важни неща в живота ти (и при мен положението е същото).

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d9525b9543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Каквото и да те посъветваме тук, сърцето ти пак ще ти покаже най-ясно дали вниманието, което получаваш е достатъчно за теб или не. Всеки има различна нужда от внимание и време, прекарано с партньора си. Във вашия случай, явно твоите нужди и тези на приятеля ти не съвпадат. Поговори открито с него, без да мислиш за това, че евентуално ще реши, че имаш излишни претенции или му създаваш излишни проблеми. Ако пък реагира точно така, значи наистина е голям непукист - остава ти да прецениш дали това те устройва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d8ae6550cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От опит ти казвам-свикне ли мъжа да остава при жената, няма оправия. Ще почнеш да се чувстваш използвана в един момент, защото остава у вас, идва, когато той иска, понеже се виждате у вас всички разходи са за твоя сметка и т. н. Според мен мъжа трябва да прави това, а не жената. Все още сте млади и двамата, но се замисли над думите ми. Ако цялата връзка е за твоя сметка, т. е. основно ти се съобразяваш, подичиняваш ли живота си на него значи нещо не е наред.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6b962b8870
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката:

Еее никакви разходи не поемам аз, просто той живее със съквартиранта си, а аз живея сама и се чувствам по-добре, когато той дойде.. Иначе таксита, това сутринта да тръгвам, когато той тръгва на работа.. Не мисля, че това, че остава в нас е проблема.. Проблема е друг, както вече ви казах и продължава всеки ден.. И ме кара да се чувствам не много добре..

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 71971c4a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Учи, работи това, че намира време да се чуете даже е добре. Аз през деня предпочитам да се чувам с приятелката ми само ако има нещо наистина важно. Вечерта след като се приберем от работа ще имаме достатъчно време заедно. Не знам с какво се занимава, но аз лично съм намразил телефоните и не искам да разговарям по телефона с когото и да е...
Винаги е по-добре удоволствието да остане за последно...

М26

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker