Той е от друг град и това ме изяжда... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е от друг град и това ме изяжда...
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2640 пъти
Здравейте не знам за кой път ще пиша историята си тук и няма да я побликуват, но ще я напиша отново. Миналия месец се запознах с едно момче в connected2me смисъл стана малко объркано, но няма значение. Разменихме си скайповете и започнахме все по-често да си пишем. Аз съм на 15, а той на 16. Не е като другите. Много е внимателен, мил, различен, НО има едно ''но'' той е от друг град, който е на 300-350км. от моя много е наистина. Много искаме да се видим той ми обещаваше, че лятото ще дойде сега казва просто ''не знам'' или се опитва да отбягва темата. Полудявам като го няма на линия, откачам при мисълта, че той ще намери специалното момиче и няма да съм аз. Аз наистина се привързах много към него казва, че и той към мен. Важен ми е просто за пръв път става така с някой по интернет наистина. Много сме си говорили как ще дойде и ще ме прегърне и много други неща, но не искам това да са празни приказки. Не си ли пиша с него не си намирам място, сетя ли се колко е далече сълзите потичат. Не знам какво ми става отдавна не съм била в такова положение. Какво ми е? Какво ми става? Лъже ли ме? Много пъти съм му казвала, че това, което казвам е истина той казва, че и за него се отнася същото, но винаги е зает нещо и винаги вечер си пишем, а аз като глупачка стоя цял ден и го чакам да влезе, защото действително повече ми пука. Дайте мнение моля ви.. ще полудея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3dc8ba484b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се привързвай толкова много. Пиши си с него, ако искаш, но не таи големи надежди. Има голяма вероятност да останеш разочарована, особено като сте на такава възраст.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3d6d5eeb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Ако той те обича (наистина много), а и ти него.. нищо няма да стане. Колкото и далече да сте.. все някога ще се видите : )) За истинската любов няма граници знай!!

Аз живея на повече от 2 000 км (2225 ако искаш да сме точни) винаги намирам време за нея (момче съм) редовно си идвам когато имам ваканции или когато съм свободен и се виждаме и е много хубаво. Дори когато сте далеч 1 от друг или не се виждате всеки ден това е добре (поне аз така мисля)

1. Не си омръзвате.
2. Винаги има какво да си кажете и за какво да говорите.
3. С всеки изминал ден се обичате повече и повече : ))

Няма страшно спокойно.. рано или късно ще се видите (може да се гледате по камерата : DD Ако не сте го правили) и т. н.. Търпението му е майката : ))

Успех и не се отказвай от нещо толкова дребно като разстоянието :)!!

Най - важното е да се обичате (взаимно) всичко друго ще стане рано или късно!!

> НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ НЕЩО КОЕТО ХАРЕСВАШ/ОБИЧАШ САМО ЗАЩОТО ТИ СЕ СТРУВА, ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ГО ВИДИШ ИЛИ ДА ГО ПОЛУЧИШ <

= // J // =

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: da0293310c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   С бившия ми се запознахме в нета, когато аз бях на 16, а той на 17. Влюбихме се и въпреки че ни деляха 250 км и бяхме само 11. клас, той намери начин как да идва поне 2 пъти месечно при мен. Много ме обичаше това момче, беше готов на невъзможното за мен.
Така че зависи от човека! Не от парите, не от годините, не от километрите, а от човека.
Говори сериозно с него, изяснете се, заслужаваш го! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: 3748f8c471
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте. Аз съм авторката. Пиша тук вече година по-късно. За една година ( и повече ) преживях доста. С него така и не се видяхме. Развали обещанието си, което много ме обиди. После започна да се държи студено и доста дълго преживявах това, но важното е, че го преживях с доста депресии и сълзи. Сега година по-късно имам човек до себе си (от моя град). Заедно сме от почти 2 месеца. Много съм влюбена и така. А това момче скоро ми писа пак и толкова ми се извиняваше за държанието си, но аз отдавна съм му простила и не мисля нищо лошо за него. Дано намери своето щастие и да дава и приема много любов :) Успех на всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker