Непривлекателна съм, какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непривлекателна съм, какво да правя?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2939 пъти
Студентка съм вече, но нямам и една връзка досега... Нещо не ги привличам момчетата и това е. Висока съм, уж съм минала пубертета, но още си имам пъпки... Не използвам никакъв грим, или маникюр и т. н. Обичам да играя баскетбол-спортна натура съм-повече такива дрехи обличам. Може би заради това не привличам никой?
Но иначе танцувам латино, ходя по дискотеки, партита, но и там същата работа. Другите все ги свалят, аз само гледам...
Другите по 2-3 момчета не могат да си изберат, аз винаги сама... Не мога също да флиртувам, за общуване просто-няма проблем, но за флиртуване-не. Какво да направя?
Търся някакъв начин, по който промяната да е най-малка, защото тогава на мен няма да ми е добре, и няма да съм си аз... Как да се променя като външен вид или характер, не знам...
Изобщо не искам да заприличвам като тези на снимките с кифленската усмивка, то не искам и не мога.
Просто не знам..
Благодаря ако пишете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 622f046609
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип за всеки влак си има пътници.. Но явно че на теб ти тежи това, че нямаш мъже около теб. Няма начин промяната да е минимална и да искаш мъжете да ти обръщат внимание. Едно запомни на първо място- мъжете харесват ЖЕНСТВЕНИ жени. Тоест започни за изглеждаш и да се държиш женствено. Промени си прическата. Хубаво, харесваш спортния стил на обличане- има много готини спортни дрешки и екипчета за жени, които са секси. Подчертавай женските извивки, покажи малко плът. Започни да изпозваш козметика- първо такава срещу пъпки, а след това си купи един фон дьо тен, една спирала.. Няма да заприличаш на кифлите, спокойно. Просто докато не се научиш да изглеждаш женствено много трудно ще си намериш гадже...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 77445fd8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек ти си едно прекрасно момиче! Казвам ти го без никакви лъжи! Мер ти какво искаш всички да бъдем еднакви? Света се крепи на различното и ти обещавам, че ще намериш някой, който да те цени, такава каквато си! Харесвам различните хора, не обичам тия кифли дето както ти казваш не могат да си изберат момче. О, ти това ли искаш? Нали знаеш скъпото си е скъпо, трудно се намира, трудно се купува. Времето ще ти дойде, обещавам ти! Айде с усмивка и напред!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f947172345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не е важно да си супер красавица с идеални мерки и пропорции. Важното е да имаш стил - на обличане, на поведение. Важното е какво излъчване имаш. Един съвет - направи си процедура по избелване на зъбите - идея си нямаш колко променя излъчването една белоснежна усмивка. Избери си прическа, която да е лесна за поддържане и същевременно младежка. За пъпките - ами и аз имам, а вече съм на 37, какво ли не съм опитвала - не мога да се отърва от тях и това си е. Прикривай ги с коректор и фон дьо тен. Ако имаш финансови възможности, посети някоя дерматологична клиника - ще ти предложат много на брой и безбожно скъпи процедури с негарантиран резултат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ec44968be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Не е нужно да се променяш драстично, за да изглеждаш женствено. Казваш, че си спортна натура. Започни от дрехите. Избирай си по-момичешки дрешки, които да са ти същевременно удобни и да не те карат да се чувстваш сякаш не си ти. Например, ако носиш маратонки - смени ги с някакви ниски обувчици. Подчертай деколтето си. Не да си изкараш циците на показ, а просто леко да загатнеш - примерно с ризка, която е разкопчана достатъчно, но не и прекалено, че да се виждат гърдите ти. Не е нужно да имаш тонове грим, за да си красива. Поддържай кожата на лицето си чиста. Трябва лицето ти да изглежда свежо и чисто. Може да слагаш един слой пудра съобразена с цвета на лицето ти. Ако не ти харесва идеята - недей, но се старай кожата да изглежда свежа и чиста. Започни да подчертаваш очите си - 1-2 слоя спирала и малко молив на долния клепач. Ако ти е прекалено да е черен молива си вземи тъмно кафяв и съвсем лекичко подчертай окото, а след това мини миглите 1-2 пъти със спирала. На устните може да сложиш някакъв нежен гланц или балсам, който леко оцветява. Така ще изглеждаш максимално естествено. Носи пусната косата си, разделена асиметрично или както ти харесва. Не е необходимо да имаш големи нокти, а просто да са поддържани като форма. Може да слагаш по-бледи лакове, които не са натрапчиви, но пък придават чар. Така с малко усилия ще има ефект и промяна в самочувствието ти. Ще бъдеш подобрена версия на себе си, а не кифла :) Успех!
Ж27

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1bee31c2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всички мъже заглеждат и харесват поддържащите се жени. Знаеш - грим, прическа, хубав маникюр, готини дрешки... Но има и такива, които по някакво стечение на обстоятелствата са се влюбили в пълната противоположност на тези момичета. Смисъл, много е важно как се държиш, дали се приемаш такава каквато си, дали се харесваш... тези неща се забелязват от околните. Има много момичета, които предпочитат да се обличат спортно, слагат лек грим, свеж лак, не изглеждат като кифли, и момчетата също си падат по тях. Опитай, и тогава ще видиш разликата. В момента си изглежда безразлична на мъжете.. ако искаш да те заглеждат - грижи се за външността ти. И най-важното е, ти да се харесваш такава.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e2a5deb39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Когато искаш промяната да е съвсем малка значи нищо няма да постигнеш. Най-малкото можеш да направиш огромна промяна с мисленето си.. защото от това, което прочетох репликите бяха '' аз не съм, аз не мога, не, и т. н. така, че помисли затова, а и когато човек излезе от комфортната зона тогава израства.. направи нещо, което можеш и не си направила досега.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5fca3b8ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, едва ли само пъпките са причината. Що за характер имаш? Предполагам, че си срамежлива и затворена. Това намалява шансовете да се харесаш на хора, които търсят жена с поведение на проститутка, но да не им иска пари освен за таксито, с което да се прибере на сутринта. Ако и не се обличаш като гореспоменатите жени, то мъжете не те забелязват. А причината е ясна - може една жена да има лице на вампир, но щом се облича предизвикателно и е готова да прави секс без обвързване, тя е върха. Виждал съм хиляди потвърждения на това правило. Такава е философията на повечето съвременни мъже - повърхностна и отмираща. Можеш да направиш нещо за пъпките, но подозирам, че положението ти няма да се подобри значително, защото големият проблем не идва от теб.

Номер 3, а ти идея си нямаш колко по-гадна е повишената чувствителност на зъбите от това, че някой не харесва усмивката ти!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bd6e0667ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Благодаря за отговорите ви. До номер 7:Да, може да се каже, че малко съм срамежлива, но не мисля, че съм затворена. Имам много приятели, (и мъже и жени), от голям кръг възрасти. Постоянно съм с някои от тях. Не мисля, че това е проблема. Но как да кажа-не харесвам даден човек от пръв поглед, ( за разлика от някои познати), и после и да харесам някой, не зная какво да правя, отгоре споменах, че не мога да флиртувам.
Всички момчета ме смятат за приятелче, и нищо повече. Казвали са ми, че говоря твърде директно, може би прихванато от общуването ми с момчета...
Но имам и още един проблем-с говора ми, не че заеквам, ами от време на време искам да кажа нещо, но спирам и не мога да продължа. Доста пъти са ме питали дали съм чужденка.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f27616b9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами като не слагаш грим и го осъзнаваш, ами почни да слагаш. Едно обикновено нежно червило според тена ти, проблем ли ще е? Допускам, че щом си спортна натура имаш страхотно тяло, особено, когато си гола - нещо, с което доста привлекателни иначе жени, но в дрехи не могат да се похвалят. Заложи на това! Тесни дрешки, деколте /дори и с по-малък бюст пак става/, има трикове разни. Сигурно има как да се посъветваш в интернет вече има какво ли не, като стил и цветове на обличане. За кожата също има много и бабини рецепти, които не са скъпи и са приложими в домашна обстановка. Оставам с впечатлението, че просто ти самата не искаш да се промениш външно, права ли съм?
Искаш или не искаш да изглеждаш като кифла, за да привлечеш някого първо визуално, ще ти се наложи малко да се надскочиш и да спреш инатливо да риташ. Т. е., остави мъжките анцузи, заложи на дългите си бедра в чорапогащник фигурален например, един ботуш до коляно, малко грим и парфюм. Да изглеждаш женствено, съвсем не значи да се превръщаш в кифла.
Ти имаш проблем със женствеността и в преминаването в зряла възраст. Да не би да танцуваш латино с анцуг или какво? Покажи гърди, покажи дупе, покажи усмивка и гримирани очи, иначе ще си чакаш някой на бял кон вечно....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f27616b9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Промяната никога не може да е малка и да и се поставят условия. А какво ще стане, когато станеш майка и промяната е драстична? Ще се самоубиеш ли? Промяната движи света, човек се ражда, остарява и умира. Ако сега се страхуваш да се "промениш" за добро, какво остава, когато времето те промени не по твое желание и невъзвратимо? Защо смяташ, че грим и нови дрехи в различен стил ще те променят? Толкова ли си крехка и толкова ли лесно предаваш себе си - една друга дреха ДРУГ ЧОВЕК ли ще те направи? Ако смяташ така, имаш сериозен проблем и ние тук няма начин да ти помогнем. Външната промяна, която не е пластична операция, а някакъв си грим и някаква си пола, мислиш, че ще те променят като човек ли? Не, просто ще ти помогнат да привлечеш някого като жена. Ако именно това те отвращава и предпочиташ да цакаш карти, да псуваш и да блъскаш топката с приятелите си от мъжки пол, то тогава ти ще си вечната приятелка, но не и интимна такава.

Моят съвет е да се разровиш дълбоко в себе си. И още нещо-не ми изглеждаш никак уверена и никак смела, учудвам се, че си спортист! Би трябвало да си смела, напориста, готова за промени и действие, а ти какво... Хленчиш, оплакваш се, искаш нещо, ама поставяш куп условия. Е не става така. Животът е борба. Като не се лепят гаджетата за теб, трябва малко да се потрудиш! Също като на терена - труд, дисциплина, работа за постигане на целите и успехи.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f27616b9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Качеството на кожата зависи 80% от храната, цигарите или алкохола. Направи си ревизия какво слагаш в устата си, козметиката е просто останалата част от въпроса.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f55d386272
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Като гледам - си силен характер, тъй че ти трябва да си свалиш някой - най-вероятно в живота винаги ще си по-силната. Не е необходимо да се променяш, а просто си харесваш някой, поглеждаш го два-три пъти в очите и готово. На мъжете това им е достатъчно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker