Не съм очаквала това от един МЪЖ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм очаквала това от един МЪЖ
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2692 пъти
Здравейте!
Искам да ви разкажа за отношенията си с приятеля ми. Аз съм на 20, а той - на 27. Заедно сме от почти 5 месеца.
Та какво се случи. Една вечер отидох у тях и си прекарвахме добре - говорихме си, смяхме се. Понеже съм студентка и имах да си довърша едно домашно. Та както и да е, написах си домашното, приятеля ми даже ми помогна и стана късно и трябваше да се прибирам. Той поиска да правим секс (1 ден не бяхме правили секс), а аз му отвърнах, че късно стана, трябва да се прибера. И той почна:
-О, значи ти като искаш и аз ще ти откажа.
-Еми ти си мъж, нямаш волята да ми откажеш.
-О значи ти като искаш може, а аз като не искам - не може? Ти какво искаш - да търся друга ли?

В момента в който изрече думите си, просто не можех да повярвам, че го е казал и му ударих един шамар. Той много адски много се ядоса и също ме удари по лицето.. Исках да си ходя, просто не издържах да го гледам, не исках да бъда в неговия дом, но той ме спря, почна да ми обяснява как трябвало да се държа с него, че много съм почнала да се лигавя напоследък, почна да разказва как и с бившата му така се е случило... и в тоя момент побеснях (мразя да ми говори за бившите си и всичко свързано с тях и той много добре знае).. Прибрах се вкъщи преди малко и сега пиша в този сайт.
Искам да чуя мнение и от двата пола. Искам да знам, аз ли съм виновната или той... и въобще какво да направя, защото съм адски объркана и никога не съм очаквала това от един, който се мисли за МЪЖ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 73b24fefdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И двамата сте виновни. Просто не се обичате и не си пасвате. Който се обича, той на първо място иска да бъде с другия. Влюбената жена не отказва на любимия си, защото и тя има желание към него, копнее за интимност и за любов с него.
Влюбеният мъж пък би усетил настроението на любимата и не би се държал така, камо ли да удари жената, която обича. Но и ти не си му останала длъжна в тази точка... Играеш си с огъня, защото всеки мъж е по-силен физически от теб и този може да се е контролирал, но следващият може и да те пребие от бой. Не удряй мъж! Това е жизнено важно за една жена, докато да не се удря жена за мъжете е въпрос на култура и възпитание, но след като те смлати, не той ще лежи в болницата. Да удряш по-слабият от теб е признак на слабост, но да удряш по-силният от теб е признак на лудост и е опасно за живота.
...
Не ви знам, защо сте заедно при положение, че не се обичате, но аз на твое място бих прекратила такава връзка. Причините са много дълбоки, но сега имаш и повод. Тръгни си, докато още можеш. Не сте един за друг! Вината няма значение, просто НЕ СЕ ОБИЧАТЕ.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 51f5372aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как защо са заедно? Да ти е минавало през ума, че момичето може да е курвентийка?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a7653d3dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момчето се е почувствало пренебрегнато и нежелано. След което си се опитала да го дразниш, че си го и ударила. Къде е неговата вина? Че ти е отвърнал на шамара ли? Ами то това е автоматична реакция. Ако искаш да те уважават, уважавай!
Колкото до секса: ако има страст и желание, то винаги ще се намерят даже и 5мин за едно бързо потушаване на огъня. Помисли си дали обичаш партньора си и ако си сигурна, поговори с него и се постарайте и двамата да не се засягате твърде лесно и да разговаряте, преди да си вменявате самостоятелно значения на казаното от другия.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 594bfe8fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двамата сте виновни. Първо, не си някоя надуваема кукла, която може да използва когато си иска. Всеки има нужда от малко свободно пространство, за да върши задълженията си, в случая домашните ти. Приятеля ти трябва да се научи да уважава настроенията ти, и отказите ти, както и ти неговите. Това, че е мъж, НЕ ОЗНАЧАВА, че не може да ти откаже секс!!! Може да го боли глава, да е изморен, да има някаква работа... тъй че И ДВАМАТА, променете отношението си към секса!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ed59b3b3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Офф, пак ли детската градина.. Ужас! Кога ще пораснете?!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9eef30380d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нормално е да не ти се прави винаги секс, както и на него, дори много да се обичате. От един-два отказа не могат да се правят генерални изводи, но и двамата сте се държали незряло. Да му биеш шамари за подобни реплики е нелепо, а пък той да ти отвърне си е губа селска проява, която не би трябвало да позволиш да се повтори, т. е. не трябва да си с мъж, който ти посяга. А ти си лекувай нервите. Вероятно не сте един за друг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 34435c7568
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо-може да се е пошегувал, че ще търси друга жена, а след като си го ударил той какъв шамар ти отвърна? Ако е бил силен- да, сърди се, тръгни си и не се обръщай повече, но ако е бил лек, колкото да ти го върне, не е било нарочно, какво се притесняваш?
Вие обичате ли се? Не е нормално в началото на една връзка да се държите по този начин, би трябвало да сте луди един по друг и всичко да ви е розово.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8e661a3ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7, това розовото обикновено за този интервал от време вече е утихнало и ако не е преминало в любов връзката се разпада, защото око беше любов нямаше някакъв случаен отказ да стане повод за скандал.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f278cd3075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката:
до номер 1: не знам ти дали с приятеля си/мъжа ти правите всеки ден секс, но при нас не е така. Когато почнахме да правим всеки ден и в продължение на 2 седмици, той започна да има проблеми с ерекцията, не всеки път е "готов" за секс. Аз го разбирам, мисля че е напълно човешко това, и никога не съм му правила проблем за това.. Да, имало е и случаи в които на мен ми се е искало, а той да не може, но никога не съм го правила на проблем.. винаги го разбирах.. Та искам да кажа че когато примерно 1-2 дена не сме правили и както за него, така и за мен сексът е много по-хубав.
Освен че трябваше да се прибирам, също и от тази гледна точка му отказах. Наистина и аз прекалих може би, но не мисля че той има пълното право в ситуацията..
Много го обичам, мисля че и той ме обича, защото ми го е доказвал много пъти. Просто снощи беше една различна вечер, сякаш и двамата не бяхме себе си... Да, заболя ме от шамара, който изобщо не беше лек, но много повече ме заболя от думите му... точно тези думи не мога да забравя

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 73b24fefdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, повярвай ми - не е нормално да имате такива отношения. Колко често ще има секс не е проблемът, проблемът е отношението ви един към друг и сама ще видиш - няма връзката ви да изкара дълго или ще свършите като поредното шумно и млатещо се бг. семейство.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5db76da33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ее авотрке първо си бясна и ни се оплакваш, но още на другия ден нетърпеливо си хукнала пак към у тях. някой жени са много безхарактерни... явно си му пуснала казал ти е 2, 3 мили приказчици и сега друга песен пееш! хората ти казват какво мислят, от отпит и т. н... стой си него да си прави с теб каквото си иска!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker