Продължавам да страдам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължавам да страдам
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2202 пъти
Здравейте, знам че много от вас също са преживяли несподелена любов, но просто имам нужда да споделя и някой да даде ценен съвет.

Преди 7 месеца се разделихме с моя приятел. Той ми каза, че вече не ме обичал - обичал ме само като приятел. Бяхме заедно около 2 години, през които изживяхме невероятни моменти, които никога няма да забравя. Бяхме адски щастливи, живяхме заедно в определен период и имахме планове за в бъдеще.

Последният месец от връзката ни потръгна зле, той все се дърпаше и създаваше скандали от които после мен изкарваше виновна. Дойде и деня в който ми каза, че не ме обичал със сълзи на очите и как спрял да ме обича още преди 3 месеца, през които се борел да не се случва това и нямал смелостта да ми каже край.

Беше ми толкова тежко, че до ден-днешен не мога да се съвзема. Не отричам, че той остана като приятел до мен и не ме отсвирваше. Успях да контролирам емоциите си 2 месеца след раздялата.

От там нататък останахме уж приятели, започнахме да правим секс в продължение на 6 месеца. Той твърдеше, че един ден можело отново да бъдем заедно. От всякъде си личи, че той има чувства, постоянно ме търси, виждаме се почти всеки ден, говорим си и даже се караме сякаш сме заедно, а всъщност не сме.

Наскоро той замина в чужбина за неопределен период. Смятах, че с заминаването явно всичко ще приключи окончателно, колкото и да ми е гадно, но продължаваме да имаме контакт помежду ни, макар и по скайп.

Приятели, разбирам че със сигурност ще ми кажете, че съм луда и със сигурност имам надежди за да се съберем колкото и да страдам до ден-днешен. Искам просто да си изкажете мнението какво мислите за неговото отношение, спрямо мен и дали и вие сте имали подобна история в живота си. Благодаря ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 38efc8d886
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преместих се в друг град заради мойта годеница, с която ходехме от 3 години, 2 месеца се занимавала с няккъв и то пред мен си е пишела по скайп-а и се виждала с него накрая я хванах, и тя ме заряза. Почна да се държи с мен все едно съм пумяр, гадно, надуто и лицемерно. Но аз и помагам повечето пъти. пари на заем и дадох после и ги опростих, яде ми от яденето докато съм на работа. И пак се държи гадно с мен, но аз все имам няква надежда като тебе.

И аз страдам непрекъснато, даже почти не мога да спя от 1 месец сме разделени. Тя не спи в нас(живеем под наем), виждам я 1 път седмично... И всеки ми вика да я забравя/зарежа но не мога, поне засега...

Мога да ти кажа само че не си сама :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bcfcc5222a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е трябвало да правите секс след раздялата. Това само е подклаждало чувствата ти. Всичко ще отмине.... Продължи напред.... Потърси нова любов дори, тръпка... Помага.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 28a1f16b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен причината да се раздели с теб не е липсата на чувства. По това което описваш сте разделени само формално. Ако смяташ, че си струва бори се за любовта си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fd0027b283
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен той е избързал като ти е казал, , че те обича само като прятелка. Понякога двама души, които са от много време заедно и са свикнали един с друг, си омръзват, търсят кусури в връзките им, не са сигурна в чувствата си... това е нормални, има такива периоди, наричат се изпитания на любовта.
Със сигурност те е обичал, щом все още те иска и те търси. Любовта му към теб е 100% истинска и чиста, дори и да те обича като приятелка. За секса между вас, по принцип е нож с две остриета, но може да бъде много сладък и изпепеляващ. Щом все още го правите, значи не сте се наситили един на друг, но не таи големи надежди, защото може да сте в края на връзката ви. Когато единият вече няма същите чувства към другия, нищо не можеш да направиш. Отначало ще ти е гадно, да... обаче после отново ще срещнеш друг, който ще те прави още по-щастлива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker