Обича повече бившата му от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича повече бившата му от мен
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3114 пъти
Здравейте,
От 10 месеца живеем заедно с гаджето ми, но днес влязох в майла му, паролата си я издаде без да иска, направи ми акаунт в една игра и каза, че навсякъде слага тази парола, открих, че ме е излъгъл - каза, че преди 5-6 год. са се разделили с бившата му, а видях че й е писал последно преди 2год., те 8 год. са били заедно, той й е пратил няколко майла след раздялата им, че я обича повече от родителите си и тя е най-ценното му нещо, няма да има друга, която да я замени и която да обича повече. Преди го бях питала, а той каза, че няма чувства към нея, но открих че 2 год. след раздялата й е писал, точно преди да се запознаем, че още я обича и т. н. Много криво ми стана, преди като го питах майка му или мен обича повече, ми отговори че майка му разбира се е пред мен, а на нея е писал, че тя е преди майка му и баща му- лека му пръст на човека, не можах да се запозная с него починал е преди да познавам гаджето. Не че съм егоист, нямам против повече да държи и да обича майка му, но ми гадно стана, че на нея е писал че я предпочита пред майка му и дори би избрал нея пред собствената му майка, защото не са били в добри отношения бившата и майка му. Какво да направя, знам че не беше редно да му влизам в пощата, но любопитството си е голямо, да му кажа ли, че съм чела майлите, които й е пратил или да замълча по-добре и да се правя на разсеяна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3c00079124
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Преди го бях питала, а той каза, че няма чувства към нея, но открих че 2 год. след раздялата й е писал, точно преди да се запознаем“
Авторке, извинявай, но каква сметка можеш да му държиш за чувства от ПРЕДИ познанството ви?
Май зад тази глупава ревност се крие един комплексиран човек. Стегни се и гледай ти да обичаш приятеля си, да си му подкрепа, защото любов и уважение се заслужават, не се искат. Каквото и да е правил ПРЕДИ познанството ви, не е твоя работа.
Ти обаче, влизайки му в пощата си нарушила личното му пространство. Аз на негово място веднага бих скъсал с личност като теб. Не се сърди, но човекът вече има една тежка раздяла зад гърба си и за съжаление отново е попаднал на грешната. Щом сега си тръгнала така да го преследваш, просто не знам, какво ще правиш в бъдеще. Горкият човек!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bab1d57bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много глупаво! Извинявай, авторке! Ето защо не зарязват мъжете- заради нашите глупости, преследваме ги... и тн.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4013b558f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Станало ти е криво, защото не си могла да понесеш мисълта, че е обичал и друга, но повече от теб - според теб. Виж, любовта към партньора и родителите е различна. Така че, той е излъгал въпросното момиче, че я е обичал повече от майка му, дори звучи нелепо. А и щом живеете заедно, не виждам защо трябва да се дразниш, ако всичко е наред между вас. Станало ти е кофти, че си видяла любовен мейл за бившата, нормално. Успокой топката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 01a1ad5aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като те чете, човек да се чуди да се смее ли, да плаче ли...

№2 е съвършено права, само дето е направила една малка правописна грешчица и вместо "ни" е написала "не", което малко обърква смисъла.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ad98bafcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката: Всеки е с различно мнение, това че съм влязла в пощата и съм нарушила личното му пространство е така, но никой не го е карал да ми казва паролата му, не съм я искала - обаче след като ми я е казал сам е избрал да му наруша личното пространство, не съм ревнива- той ми следи смс на тел. и с кой говоря, не иска с момчета да си говоря и веднъж замалко да ме зареже заради неговата ревност. Знам, че ме обича - просто криво ми стана, че друга е обичал повече от мен. Всеки е малко егоист, и той да му кажа че бившия повече от него съм обичала, ще ми каже ми върни се при него. Така че, не съм съгласна с повечето - че съм грешната за него, че той е страдал много, за мен нищо не съм писала и без да познавате нчкой не мове да го съдите. След като и той ми е ровил в тел., защо и аз да не ровя из пощата му? той моето лично пространство ще нарушава, а аз неговото не ли? С какво да е по-специален от мен?

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1186b06903
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, спокойно, това е било точно преди да те срещне, нали? А мислила ли си, че той е спрял да и пише, защото се е влюбил в теб? Те драматизирай и нищо не му казвай! Със сигурност не я е обичал повече от родителите си, може и да си го е мислил, но просто обичта между дете -родител е нещо съвсем различно от любовта между мъж и жена! Не си трови душата за нещо такова, а и както казах той те е срещнал и е забравил за бившата си. А че ви обича по различен начин-нормално е, съвсем нормално, но това не означава, че те обича по-малко!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1186b06903
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, спокойно, това е било точно преди да те срещне, нали? А мислила ли си, че той е спрял да и пише, защото се е влюбил в теб? Те драматизирай и нищо не му казвай! Със сигурност не я е обичал повече от родителите си, може и да си го е мислил, но просто обичта между дете -родител е нещо съвсем различно от любовта между мъж и жена! Не си трови душата за нещо такова, а и както казах той те е срещнал и е забравил за бившата си. А че ви обича по различен начин-нормално е, съвсем нормално, но това не означава, че те обича по-малко!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9fbbb6c264
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Рискуваш да провалиш връзката си ако му кажеш за мейлите. Според мен е възможно той дори да е забравил, че съществуват и какво по-точно е казвал/писал. Аз те разбирам, но се осъзнай малко. И ти си се влюбвала преди него, сигурно си казвала/правила неща за на бившите си, които сега би те било срам да си спомниш. Факт е, че е с теб, че сте заедно. А това, че две години след раздяла й бил писал- е, голямата работа. Човек понякога изпада в такива състояния, чувства се самотен и се връща назад. Но в твоята неувереност мисля, че се крие нещо друго. Помисли какво те кара да се чувстваш толкова неуверена в него. Ако нещо не ти достига в тази връзка поговорете. Ако няма решение... риби в морето много. Но според теб ако му вдигнеш един скандал за тези мейли какво ще постигнеш? ! Ще го накараш да те заобича повече ли? Не прави глупости. А след като не искаш да ти рови в телефона- не му давай, просто е.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7fb1677c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те много по-добре отколкото ти самата се разбираш, защото за разлика от теб аз съм доста ревнива. Моя приятел на 2-та година ми каза, че ме обича повече от майка му... без да го питам. Сега постоянно ми казва, че аз съм всичко за него... и майка, и баща, и сестра, и приятел, и гадже и т. н. Така, че номер 3 и останалите не са прави, че мъж не може да обича жена си повече от майка му. Ами ако трябва да спаси една от нас и трябва да избира, ще избере мен. Това какво значи? Че ме обича повече разбира се!!! Живеем заедно повече от 10г. и нямаме лично пространство по отделно, защото сме едно цяло, нямаме тайни един от друг и сме си ок. Според мен 10 месеца са кратък период, за да те заобича толкова. Все пак аз бая се постарах, за да си заслужа неговата любов. Така, че не се притеснявай. Всичко ще се нареди с времето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4013b558f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10 - майката си е майка. ЛЮБОВТА към майката и към жената НЯМАТ база за сравнение. Така че авторката е постъпила тъпо, като се е обидила за такова нещо... Никога няма да обикна някой повече от семейството си. Абсурд. МОГА да ги обичам еднакво, но по-различен начин!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7fb1677c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 към номер 11 - не си прав и ще ти кажа защо. Представи си момче, чийто баща го кара да работи от 6-ти клас и да си плаща сметките за ток и т. н. и дори да си плаща леглото, на което спи. А когато има нужда от пари майка му все няма, но жената си ходи постоянно по екскурзийки и т. н. Освен това баща му го унижава цял живот, обижда го и момчето няма самочувствие. Когато става голям се оказва, че това момче има доста обожателки. Започва да става по-уверен в себе си и среща жената на живота си. Тази жена дава всичко за него. А родителите й го приемат като свое дете. Той осъзнава какво е да имаш родители, които те обичат истински. Е кой според теб ще обича повече момчето - мен или майка му. И за къв абсурд по дяволите говориш???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker